jao ja još ne kupujem.. i neću do 10. mjeseca... a baš bi htjelaaaa al moram se suzdržat..
Ja sebi ne kupujem ništa. Kad sam išla tražiti haljinu za svatove, samo sam lutala po dječjim odjelima, mama i seke su poludjele sa mnom...
Ali očito je i to samo faza, kako ProudMomy kaže kupuje za sve. Pa čak i za muža.
Jeee za zelene starke!
Krešimir 19.08.2014. <3
A moram nekad i njemu nest kupit , da mi se ne place!
Jeeee starke su zakon
E a danas jos idem malo novaca potrosit, sam ne znam gdje bi... Brijem da cu u Primark vidjela sam zadnji put jednu majicu za malog s darth vaderom , a nisam mu kupila jer bas nisu imali njegovu velicinu, al danas cu je kupit, pa nema veze ak mu je i velika, narast ce. Samo da se trosi hahahaha

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej, cure!!
UKRATKO?
…gdje se sve moze podici poklon paket za trudnice ili poslati kupon (ili sta vec)..trudnickom knjizicom ili kako vec??
...vidim da ste o tome dosta vec raspravljale...ali se pogubim medju svime konzum,dm,....
Ja sam zasad jedino dm dignula.
Tnx unaprijed
Hej, cure!!UKRATKO?
…gdje se sve moze podici poklon paket za trudnice ili poslati kupon (ili sta vec)..trudnickom knjizicom ili kako vec??…vidim da ste o tome dosta vec raspravljale…ali se pogubim medju svime konzum,dm,….
Ja sam zasad jedino dm dignula.
Tnx unaprijed
imaš u ljekarni. zove se "evo me" paketić za trudnice, pogledaj na netu u kojim točno ljekarnama jer nema u svima, imaš u mulleru knjižicu sa popustima. prijavi se na novalac klub i dođe ti poklon. na bebimilu se isto prijavi i dobiješ radosnicu
ninika a gdje se moze vidjeti koje ljekarne imaju te paketice "evo me"... mozes mi dati web stranicu???
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji