Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    20. Lipanj 2014. 13:47

jao ja još ne kupujem.. i neću do 10. mjeseca... a baš bi htjelaaaa al moram se suzdržat..

MarijaŠ
    20. Lipanj 2014. 14:17

Ja sebi ne kupujem ništa. Kad sam išla tražiti haljinu za svatove, samo sam lutala po dječjim odjelima, mama i seke su poludjele sa mnom... 
    Ali očito je i to samo faza, kako ProudMomy kaže kupuje za sve. Pa čak i za muža. 
    Jeee za zelene starke! 

Krešimir 19.08.2014. <3

20. Lipanj 2014. 14:25

A moram nekad i njemu nest kupit , da mi se ne place!
    Jeeee starke su zakon

E a danas jos idem malo novaca potrosit, sam ne znam gdje bi... Brijem da cu u Primark vidjela sam zadnji put jednu majicu za malog s darth vaderom , a nisam mu kupila jer bas nisu imali njegovu velicinu, al danas cu je kupit, pa nema veze ak mu je i velika, narast ce. Samo da se trosi hahahaha

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Hope
    20. Lipanj 2014. 21:55

Hej, cure!!

UKRATKO?
    …gdje se sve moze podici poklon paket za trudnice ili poslati kupon (ili sta vec)..trudnickom knjizicom ili kako vec??

...vidim da ste o tome dosta vec raspravljale...ali se pogubim medju svime konzum,dm,....
    Ja sam zasad jedino dm dignula.
    Tnx unaprijed 

Hope
    21. Lipanj 2014. 09:31

Ninika11  hvala punooooo!!!! 

ninika11
    21. Lipanj 2014. 10:54

ma ništa. ako se još što sjetim javim.

Tina0208
    21. Lipanj 2014. 11:10

ninika a gdje se moze vidjeti koje ljekarne imaju te paketice "evo me"... mozes mi dati web stranicu???

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.