Barbs ispunila sam podatke i stavila svoj termin koji je u 8.mjesecu. Ali sam isto poslala poruku na njihovoj stranici da sam trudnica. Radionica je baš brzo stigla :)
Hvala Ja sam ispunila podatke za sada.
bok curke, jel netko slao u skorije vrijeme za pelenice?? citam da su cure ranije slale za puffies, ali sve su mi neki postovi od 2015 i ranije.... da li je netko slao mozda sada u 2017??? :)
i zanima me ovo sto su cure pisale za dietpharm da su dobile centravit tablete. ja sam registrirana, ali ne mogu naci mail na koji posaljem upit ?? zna li netko, ili da mi sibne link mozda ?
Ja sam do sad dobila radosnicu, visinometar i od nivee mal ipaketi. Hipp nikako da pošalje, a učlanila sam se u njihov klub još prije 2 mjeseca :(
Ja sam do sad dobila radosnicu, visinometar i od nivee mal ipaketi. Hipp nikako da pošalje, a učlanila sam se u njihov klub još prije 2 mjeseca :(
imas i na stranici od pampersa. uzorak pelena. ja sam dobila 4 kom.
imas i na stranici od pampersa. uzorak pelena. ja sam dobila 4 kom.
Hvala! :D
danas mi je stigao hippov paketić, a u njemu sam dobila poklon bon za centravit prenatal ili postnatal, sto zelim. samo trebam ispuniti podatke :)
danas mi je stigao hippov paketić, a u njemu sam dobila poklon bon za centravit prenatal ili postnatal, sto zelim. samo trebam ispuniti podatke :)
Koliko si dugo čekala? Jer ja sam se učlanila u onaj njihov klub u 4.mjesecu i ništa još :/
Koliko si dugo čekala? Jer ja sam se učlanila u onaj njihov klub u 4.mjesecu i ništa još :/
prijavili smo se 17.05. i evo jucer stiglo :) ne znam, da im probas poslati upit na mail mozda ?
Sortiraj odgovore
Najstariji