'Pisanje mi pomaže da prihvatim gubitak djeteta'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Andydea2

    Andydea2

    Broj poruka: 73

    Prijavi adminu

    Pozz.,Draga Tihana…sjećam se davne 2009 g.čitala sam tvoje postove na jednom od obitrljskih portala. Pratila tvoju hrabrost i pozitivan duh ! Majka sam troje dječice,prošla sam 3 dosta teška poroda…želja je išla dalje..Uspjela sam ostati trudna,ali izgubila sam bebu u 13 tj.(po z.m),a 10 tj. prema utz. Nisam htjela ostati na kiretaži i doslovno sam prošla porod kod kuće. Inače imam sina 15.mj.kojeg dojim,pa se nisam željela odvojiti od njega. Tuga i bol ne prestaju ni danas,makar se to nedavno dogodilo- 29.10.2013.g. Čitam tvoj blog i nekako sam jača. I ja pišem po portalima,za časopise…vodim grupe na facu…Uz to sve nekako mi je lakše,a i naravno moja obitelj oja je uz mene. Šaljem ti veliki zagrljaj i ne odustaj…jer ja neću ! Mi žene smo jake i možemo svašta podnjeti. Imamo naše anđele,čuvaju nas i sigurno bi željeli da idemo dalje…Moja priča je objavljena u časopisu“ Mame i bebe” baš ovaj mjesec..lijepo je da pišeš,voljela bi imati tvoju knjigu ! I dalje te čitam,ostani jaka…ti si divna žena i majka..i sigurna sam da ćeš ostvariti svoju želju ponovno <3

  • sanjaljubi

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Draga Tihana, moram priznati da me je dirnula tvoja sudbina. Pišem jer i ja imam tri mala anđela na nebu. 
     Naime, nakon tri pokušaja MPO-a dobila sam krasnog sina. Međutim, želja za još kojim djetetom kod mene nije usahnula. U 10 godina borbe iza mene je niz IVF-ova, neuspjeha, vanmaterničnih trudnoća, porod u 25 tjednu trudnoće, ali evo nakon svega moje zlato spava u svom krevetiću.
    Budi uporna. nemoj niti u kom slućaju odustati, vjeruj u dobro i biti ćeš nagrađena.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.