Ne znam dali ima koji način da se prebacim? Pošto mi je otvorio bolovanje i to sto nisam godinu dana kod njega… 😔 stvarno bi se htjela prebacit..kod privatnika mi je super, a od ovog se jezim jer se bojim da me opet ne opere kad dodem..
Iskreno neznam,raspitaj se malo,možda će koja cura ovdje znati..uglavnom sretno😀
Probala sam odma prvi put kad sam bila ali posto sam kod njega upisana od 2 mj ove godine, tek nakon godine dana mogu promjenit ginekologa. Isto čista glupost. Jedino ako promjenim adresu boravišta onda se mogu prebacit, i to ću morat jer druge mi nema.
Ne znam tko ti je rekao da samo promjenom boravista mozes mijenjati, ali ako je lijecnik kod kojeg jesi tako neljubazan i imas konflikte s njim, mozes temeljem toga promijeniti u HZZO-u. Evo slika sa stranica HZZO-a:
Super, nisam uopće to znala eto, moram se raspitat još. Hvala hvala Vam punooo 😀😊
Super, nisam uopće to znala eto, moram se raspitat još. Hvala hvala Vam punooo 😀😊
Nema razloga da trpis bezobrazluk i zastrasivanje, ima opcija za takve 🙂
Sretno!
Baš istina 🙂 probat ću sve načine samo da se maknem i da napokon i ja mogu uživat u trudnoći bez stresa 😊 Hvala puno svima, znala sam da će mi netko od vas pomoć 😘😘
Baš istina 🙂 probat ću sve načine samo da se maknem i da napokon i ja mogu uživat u trudnoći bez stresa 😊 Hvala puno svima, znala sam da će mi netko od vas pomoć 😘😘
Nemoj samo biti pod sresom. Bila sam i ja na komplikacijama, nitko me nije kontrolirao. Mislim da trudnice ni ne kontroliraju.
Ne znam koja ti je dijagnoza zbog koje si na bolovanju ali zbog povracanja u trudnoci imas pravo na 90 dana, koji se dalje mogu opet produziti. E sad i da ti dođe npr kontrola kako ce oni kontrolirati povracas li ili ne. Nece nitko riskirati i vratiti trudnicu na posao pa da se nesto dogodi bebi.
Sad si na bolovanju i opusti se. Misli na svoju bebu, a cim uspijes promijeni ginekologa. Sretno ☺
Drage mame i trudnice! 😊
Na bolovanju sam od 23.08. radi komplikacija u trudnoci koji postotak dobivam od place na placu od iznosu od 4040,00kn?
Drage mame i trudnice! 😊
Na bolovanju sam od 23.08. radi komplikacija u trudnoci koji postotak dobivam od place na placu od iznosu od 4040,00kn?
Pretpostavljam da ti izracunaju satnicu pa mnoze s brojem radnih dana u mjesecu, da ti je npr placa 4300 ili veca, dobivala bi onih maksimalnih 4257 svaki mj, a ovako mislim da racunaju kao i za porodiljni, no ja nisam bila na komplikacijama pa mozda nisam u pravu
Drage mame i trudnice! 😊
Naknada za komplikacije u trudnoci je 100% place umanjene za putne troskove (ako postoje). Razlika je jedino to sto one koje imaju placu vecu od max iznosa primaju onda taj max iznos, one koje imaju manju placu primaju iznos place.
Max iznos je 4200 kn. Ja ga dobivam makar imam veću plaću inače. Tko ima manju plaću od 4200 dobiva valjda toliko.
Sortiraj odgovore
Najstariji