Ma imam uvjete al mi istjece ugovor slijedeci mjesec..strah me da mi ne produze..a rana trudnoca je..😕
Ma imam uvjete al mi istjece ugovor slijedeci mjesec..strah me da mi ne produze..a rana trudnoca je..😕
Ana ne znam kakvi su ti poslodavci ali ti njima nisi na teret dok si na komplikacijama i porodiljnom tako da moguće da ti produže ugovor i ako im kažeš sada,vjerojatno nije još problem jer nema puno posla i ako je rana trudnoća ali kad dođe sezona mislim da je pametnije otić na mirovanje jer sam radila takav sezonski posao. Ti najbolje znaš situaciju i svoje poslodavce pa možeš čekat da ti produže ugv i onda im reć (ne znam na koliko produžuju). Moj slučaj: meni je ugv isticao 1.2 a ja sam zavrsila 4.1 na bolovanju tako da sam otisla u firmu porazgovarat sa šefom i rekli su da će mi produžit jer da im nisam na teret da nema nikakvih problema, tako da držim ti fige i znam da nam nije lako.
💙Bartol💙
Sefica(Poslovoda)je super..i radi nje bih joj rekla.. al neznam koja je politika firme..Nadam se da budu mi produzili i ako velim..jer necu zeznut poslovotkinju koja je stvarno fer i korektna..nisam bas pametna u vezi toga 😕
Sefica(Poslovoda)je super..i radi nje bih joj rekla.. al neznam koja je politika firme..Nadam se da budu mi produzili i ako velim..jer necu zeznut poslovotkinju koja je stvarno fer i korektna..nisam bas pametna u vezi toga 😕
Na koliko bi ti produzili ugovor? U takvim situacija najbolje prvo mislit na sebe jer svega ima,pa možda da počekaš da produže i onda im kažeš za trudnoću.
💙Bartol💙
Na koliko bi ti produzili ugovor? U takvim situacija najbolje prvo mislit na sebe jer svega ima,pa možda da počekaš da produže i onda im kažeš za trudnoću.
U prvoj trudnoci sam cekala produzenje ugovora, i tek onda rekla za trudnocu jer stvarno nisam znala kakva je politika firme. Na kraju su mi produzivali ugovor citavo vrijeme komplikacija i porodiljnog.
Ovaj puta sam imala vec ugovor na neodredjeno kada sam ostala trudna, ali recimo u ovoj firmi mi ne bi produzili ugovor da sam ostala trudna dok sam bila na odredjeno.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure, treba mi pomoc..
Idem na komplikacije od 12.2., sutra idem po doznake i sve papire u firmu.
Imam uvjet staza od 12 mjeseci neprekidno.
Zanima me slijedece: placa mi se isplacuje kao placa 4100, terenski dodatak 600, prijevoz 400.
Buduci da je max iznos na komplikacijama cca 4250, dal ja mogu maksimalno dobiti 4100, ili ipak 4250, buduci da mi tu razliku od 150kn cini terenski dodatak, pa neznam gledaju li to na hzzo-u kao dio place.
Ako netko ima odg cim prije, hvala puno!
i jaa trebam pomoć
radim samo sezonski i sad bi brzo trebala počet radit ,trudna sam 2-3 mjeseca i prva mi je trudnoća tako da nemam pojma o ničemu
koliko najmanje moram bit sad zaposlena da bi uspjela otvoriti komplikacije i primati naknadu te kolika bi ta naknada bila ako bi bila prijavljena na 4000 kn?
hvaalaa puno
i jaa trebam pomoć
radim samo sezonski i sad bi brzo trebala počet radit ,trudna sam 2-3 mjeseca i prva mi je trudnoća tako da nemam pojma o ničemu
koliko najmanje moram bit sad zaposlena da bi uspjela otvoriti komplikacije i primati naknadu te kolika bi ta naknada bila ako bi bila prijavljena na 4000 kn?
hvaalaa puno
bellina imas na prethodnoj stranici odgovor, 9 mj neprekinuto ili 12 mj s prekidima u 2 godine. Ako ti je osnovica 4000 kn dobivala bi 4000 kn tokom komplikacija.
💙Bartol💙
hvala ami25,a ako sam 2017 radila 5 mjeseci i isto toliko 2016 jeli to značii da uopće nemam prava na to?
i da se sad zaposlim na 3 mjeseca ili 6 opet nebi stekla pravo na primanja?
hvala ami25,a ako sam 2017 radila 5 mjeseci i isto toliko 2016 jeli to značii da uopće nemam prava na to?
i da se sad zaposlim na 3 mjeseca ili 6 opet nebi stekla pravo na primanja?
Nažalost tako je, jer ti po tome imaš 10mjeseci staža s prekidima, u 2 godine...a i neznam dal bi mogla izdržati sezonu trudna, za sad je vjerojatno ok al čim dalje trudnoća ide teže je, čuvaj sebe i bebicu, otiđi na hzzo i raspitaj se kakva su ti prava kao nezaposlene osobe.
Sortiraj odgovore
Najstariji