Vjeruje li vaše dijete u Djeda Mraza i što zna o njemu?
Napišite nam odgovor na ovo pitanje od petka, 19. prosinca do ponedjeljka, 22. prosinca u 11 sati, i možete osvojiti po tri ulaznice za predstavu "Kako je vilenjak spasio Božić":
https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/osvojite-ulaznice-za-interaktivnu-bozicnu-predstavu-2319
Luka(5) i Hrvoje(3) vjeruju u djeda Mraza,ali isto tako znaju da ovi koje viđamo po gradu nisu pravi...nisam pobornik da dijete treba u tom uvjerenju držati pod svaku cijenu. Volim da traje čarolija ali ne mislim ga uvjeravati da postoji ;) Makar ništa posebnije kad na Badnjak idu spavati sa očitim uzbuđenjem šta će ih dočekati ujutro :D
Nas Luka bezobzira sto je jos mali (2godine i 2mj) vjeruje u djeda Mraza i stalno gleda na prozor i stavlja cizmicu da bi dobio poklone. Bio je jako dobar pa ga je Sv. Nikola posjetio vise puta pa ocekuje da ce i djed Mraz biti tako darezljiv i ove godine, samo jos nezna da ce svoj poklon morati potraziti ispod bora ali slazem se sa sierrapahuljicom da necu pod svaku cijenu inzistirati da vjeruju u to bez obzira sto je to postala tradicija
Naravno da vjeruje...i dok god je tako čarolija će se očuvati, i moja princeza ostaje dijete :-) prebrzo će odrasti..Ima skoro 6 godina..i neki dan je prvi put došla doma s tugom u očima jer joj je njena prijateljica rekla kako Djedica ne postoji: ja sam joj naravno rekla da postoji dok god djeca budu u njega vjerovala, a i da kaže svojoj prijateljici da njena mama ima 35 godina i da još uvijek vjeruje u djedicu :-) - jedan dio mene odbija odrasti. Kod nas se vjeruje u vilenjake, sobove...u svu čaroliju, i svake godine se peku posebni kolačići ''Rudolfove šape'' koji čekaju Djedicu pod borom.
Voljeli bi pogledati predstavu u ponedjeljak u 19:00 h
Djed Božićnjak postoji.
Postoji za dijete u trošnoj kući,postoji za dijete bez roditelja,za dijete bez odgovarajuće skrbi.
Postoji za dijete koje jutro čeka u nadi da će ga ispod njegovo malog drvca naći željno iščekivani poklon,da će mu baš Djedica spasiti njegov Božić i učiniti ga posebnijim od bilo kojeg drugog tužnog dana u godini.
Takvom Djedu Božićnjaku učim svoje Jakova i Lenu,da on postoji samo ukoliko pokažu empatiju,skromnost i dobrotu prema drugima.
I da će ih Djedica i njih učiniti sretnima,ako oni druge učine sretnima.
Zar to i nije smisao Božića i božićne čarolije?
Predstava 23.12.2014. u 19h.
Moje djevojčice svake godine čiste čizmice za Sv. Nikolu, a nešto najljepše je vidjeti njihova ozarena lica ujutro kad ugledaju što su dobile. Isto tako i na Božićno jutro. Ja imam jako lijepe uspomene iz djetinjstva i Badnjak i Božić bili su mi najčarobniji dani u godini, a još više otkad imam djecu. Vole Djeda Božićnjaka, crtiće, slikovnice, vole crtati Sjeverni pol, vilenjake i sobove, Rudolfa s crvenim nosićem i jedva čekaju da vide što im je Djed Božićnjak donio ispod bora.
Predstava 24.12.- 12 h
Sortiraj odgovore
Najstariji