Dobitnici ulaznica za božićnu predstavu

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Vjeruje li vaše dijete u Djeda Mraza i što zna o njemu?
    Napišite nam odgovor na ovo pitanje od petka, 19. prosinca do ponedjeljka, 22. prosinca u 11 sati, i možete osvojiti po tri ulaznice za predstavu “Kako je vilenjak spasio Božić”:
    https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/osvojite-ulaznice-za-interaktivnu-bozicnu-predstavu-2319 [klokanica.24sata.hr]

  • sierrapahuljica

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Luka(5) i Hrvoje(3) vjeruju u djeda Mraza,ali isto tako znaju da ovi koje viđamo po gradu nisu pravi…nisam pobornik da dijete treba u tom uvjerenju držati pod svaku cijenu. Volim da traje čarolija ali ne mislim ga uvjeravati da postoji ;) Makar ništa posebnije kad na Badnjak idu spavati sa očitim uzbuđenjem šta će ih dočekati ujutro :D

  • Avatar anja1501

    anja1501

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Nas Luka bezobzira sto je jos mali (2godine i 2mj) vjeruje u djeda Mraza i stalno gleda na prozor i stavlja cizmicu da bi dobio poklone. Bio je jako dobar pa ga je Sv. Nikola posjetio vise puta pa ocekuje da ce i djed Mraz biti tako darezljiv i ove godine, samo jos nezna da ce svoj poklon morati potraziti ispod bora ali slazem se sa sierrapahuljicom da necu pod svaku cijenu inzistirati da vjeruju u to bez obzira sto je to postala tradicija

  • Tonkica11

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Naravno da vjeruje…i dok god je tako čarolija će se očuvati, i moja princeza ostaje dijete :-) prebrzo će odrasti..Ima skoro 6 godina..i neki dan je prvi put došla doma s tugom u očima jer joj je njena prijateljica rekla kako Djedica ne postoji: ja sam joj naravno rekla da postoji dok god djeca budu u njega vjerovala, a i da kaže svojoj prijateljici da njena mama ima 35 godina i da još uvijek vjeruje u djedicu :-) - jedan dio mene odbija odrasti. Kod nas se vjeruje u vilenjake, sobove…u svu čaroliju, i svake godine se peku posebni kolačići ‘'Rudolfove šape’' koji čekaju Djedicu pod borom.
    Voljeli bi pogledati predstavu u ponedjeljak u 19:00 h

  • Avatar anja1501

    anja1501

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    I da, voljeli bi na predstavu 22.  prosinca u 19h 😊

  • meki

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Naravno da vjerujemo još smo uvijek mali imamo 3 godine te smo čistili čizmicu za Sv. Nikolu koji je donio veliko oduševljenje kod nas. Djedu se jako veselimo ne znamo još puno o njemu ali tu smo da naučimo i voljeli bi pogledati predstavu 23. prosinca u 18 sati.

  • Avatar gabrijel

    gabrijel

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Naravno da  vjeruje, imamo 3 godine i sve mu se sada veselimo tako i djeda bozicnjaku i zna dw nosi pokloncice! 23 pro. U 18h

  • ruzica0303

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Djed Božićnjak postoji.
    Postoji za dijete u trošnoj kući,postoji za dijete bez roditelja,za dijete bez odgovarajuće skrbi.
    Postoji za dijete koje jutro čeka u nadi da će ga ispod njegovo malog drvca naći željno iščekivani poklon,da će mu baš Djedica spasiti njegov Božić i učiniti ga posebnijim od bilo kojeg drugog tužnog dana u godini.
    Takvom Djedu Božićnjaku učim svoje Jakova i Lenu,da on postoji samo ukoliko pokažu empatiju,skromnost i dobrotu prema drugima.
    I da će ih Djedica i njih učiniti sretnima,ako oni druge učine sretnima.
    Zar to i nije smisao Božića i božićne čarolije?
    Predstava 23.12.2014. u 19h.

  • rada

    Broj poruka: 28

    Prijavi adminu

    Djed Božićnjak postoji  u našoj kući,moja curica već mjesecima mu piše pismo.
    Iako je učimo da je ljubav i zajedništvo cijele obitelji najvažnije,pokloni od  djeda božićnjaka se ne zaboravljaju.
    23.12. 2014. u 19 sati

  • Avatar mama2girls

    mama2girls

    Broj poruka: 30

    Prijavi adminu

    Moje djevojčice svake godine čiste čizmice za Sv. Nikolu, a nešto najljepše je vidjeti njihova ozarena lica ujutro kad ugledaju što su dobile. Isto tako i na Božićno jutro. Ja imam jako lijepe uspomene iz djetinjstva i Badnjak i Božić bili su mi najčarobniji dani u godini, a još više otkad imam djecu. Vole Djeda Božićnjaka, crtiće, slikovnice, vole crtati Sjeverni pol, vilenjake i sobove, Rudolfa s crvenim nosićem i jedva čekaju da vide što im je Djed Božićnjak donio ispod bora.
    Predstava 24.12.- 12 h

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.