Osvojite Ergobaby nosiljku za dijete!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana_Kotarski
    03. Veljača 2014. 09:21

ovo je dobra stvar za prijelazno razdoblje kad beba ne može sjediti još, onda nam se beba nije htjela voziti u kolicima i nosiljka je nužna :)

istefanac
    03. Veljača 2014. 09:27

Mojoj Franki ( rođena 27.12.2013) bi ova nosiljka baš dobro došla... Nosiljka je jako lijepa i funkcionalna pa bi nam bilo drago da ju osvojimo! 

• marta83
    03. Veljača 2014. 09:49

ja bi poklonila sestri ona ima malu princezu Doru pa bi joj idealno došla za prve šetnje.....

• sanja46
    03. Veljača 2014. 09:55

Imam bebu od 7mjeseci koja ima 10kg...ova nosiljku bila bi spas za moja ledja 

• medoštedo
    03. Veljača 2014. 10:26

Ja trebam roditi početkom svibnja, a nosiljka bi mi bila spas za leđa. Najljepši je osjećaj nositi svoju bebu...

katemija
    03. Veljača 2014. 10:55

..rodila sam 13.01. ove godine svoju malu princezu i jedva čekam našu prvu šetnju

• diana28
    03. Veljača 2014. 11:01

Dobit cemo curicu Franku i odma na more di ce nam tata radit...naravno nosiljka bi super dobro dosla

• Avi
    03. Veljača 2014. 11:30

Moj mali hercules Marko voli se nositi i gledati oko sebe, budući da je sve teži i teži, nosiljka bi bila prava stvar za nas.

SandraSafranko
    03. Veljača 2014. 12:01

Proslo je 11h. Gdje ce biti objavljen pobjednik?

• PepeR
    03. Veljača 2014. 12:26

Jako bi nam puno pomogla s obzirom da je limac jako veselo i znatizeljno dijete koje ne voli kolica previse jer premalo vidi iz njih ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.