Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    leptirica3
    21. Veljača 2016. 15:59

Gdje ste mame kad sam ja uhvatila vremena, po prvi put nakon 10 mj.?! 

Tinčica3
    25. Veljača 2016. 08:33

Drage mame, moj malac ima skoro 7mj, papa hipp2 idvije kasice na dan.
    Ritam nam je ovakav:
    9-10h mlijeko
    13-14 vocna kasica
    17-18 povrtno/zitna kasica
    20-21h mlijeko
    1h mlijeko
    4h mlijeko

E sad mene zanima kako da malo izbacujemo te nocne, a povecamo dnevne obroke?
    Dnevne kolicine hrane mi se cine sasvim u redu, ako se mjeri po onim kupovnim kasicama onda on pojede sve ili cak i vise, ja mu spremam, to mi je samo doza.

Moram napomenuti da kad on nije gladan, da nema sanse da mu uvalim nesto da papa.

Postoji li neki nacin ili da ga pustim da si sam odredi ritam kako njemu odgovara?

Mila7
    29. Veljača 2016. 20:24

Bokic mamice, evo javljam se i ja. Napokon sam ulovila malo vremena za sebe 

Da podijelim sa vama...napokon smo kupili baby phone sa kamerom i mogu vam reci da sam se preporodila i svakom ju savjetujem imati. Prije sam imama phone bez kamere i na svaki sum sam se ustajala provjeriti malca. Sada toga vise nema i uzivam razvaljena na kaucu 

Sta ima curke kod vas? Kad su vam klinci prespavali cijelu noc?

Mary36
    03. Ožujak 2016. 18:14

Mila moja još ne spava cijelu noć i budi se dva puta 
    Joj cure, jučer sam bila na poslu pomoći oko nečega i osjećala sam se blago rečeno ko vanzemaljac... Niti jedna žena tamo nema djecu i sve su mi se čudile da kak to nisam naučila L da sama spava, da zašto ne izlazim po noći van... I tako, hrpa drugih pitanja koja zvuče nama mamama suludo. Osjećala sam se ko totalni bedak i baš mi je to sad nekako teško palo.

mayathequeen
    03. Ožujak 2016. 19:46

Hahaha Mary pa tako ces i ti njih pitati kad budu imale bebu,vjerujem da isto ko ni ja nebi nocu nigdje radije bila nego uz svoju malu princezicu😍💖

mayathequeen
    04. Ožujak 2016. 10:49

Tako je i meni bilo s prvim,bila sam dosta mlada hihi i nijedna jos nije imala djecu pa su mi znale bacit komentare ali kak je koja dobila bebu tako su i isle po bolovanjima i znala sam samo reci kao znam kak ti je tako je i meni bilo..mahh te zene koje nemaju djecu su i pune tih cudenja i savjeta..necu nikad zaboravit kad mi je s prvim sefica koja nema djece nego puno maca😁😁rekla da nek mislim i na posao a ne samo na dijete😠😠uff a kaj da joj kazem..bolje nista nego otkaz..
    Bas..heheh jedva cekam legnuti navecer..zaspim prije Andrije i Andjelke😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.