Nalah-i ti nestala na jedno vrijeme kao i ja. Uf, ja sam isto bila u gužvi, mali isto brblja, hoda, hvata sve živo, dira što ne smije, protestira kada mu ja to ne dozvolim... budeš se uhodala pa ćeš se i lakše organizirati, samo smireno i polako i ljubi malenu. Gibam sad, mali mora dobiti dnevnu porciju cike.
Puse i svim novim i starim mamama.
Ja se držim sa zdravljem,reguliram sve prehranom,tako da sam ok,zahtijeva malo više vremena i truda,ali gura se,hvala kaj mislite na mene :)
Dobar vam dan mamice!
Jel se neka od vas susretala s trodnevnom groznicom kod bebe?
Molim vas za iskustva ako jeste
A joj bas ste se i vi namucili,a ? A prode brzo taj osipic?
Mi smo ga jucer dobili nakon temperaturice 4 dana. I bas je ruzan i gust. Neznam kad ce proci i kad znas da je bebac zdrav i spreman za izlaske van. Jer ponasa se vise manje normalno od pocetka
Bok, drage nove, stare i buduće mame! Nije nas duuuugo bilo, imali smo posla oko selidbe i tako. Kako podnosite ove paklene vrućine? Jedva čekam da padne temperatura da se malo rashladimo, a vama koje ste na moru s bebačima da i dalje bude fino i toplo Moj bebač je dobar, nije nervozan, ali nas je ujutro probudio zub i puno smo plakali. Sada je dobro. Puno pusa i uživajte i da se fino rashladite!
Sortiraj odgovore
Najstariji