Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ukilele
    23. Siječanj 2016. 21:29

I ja isto,  i to jednog od 600 fucking kuna!

kachi
    23. Siječanj 2016. 22:22

I nadam se da su i ostale mame i bebe dobro, zadovoljno i zdravo pa da se ne javljaju zato.

Jojo5
    30. Siječanj 2016. 13:12

Bok cure! Dugo me nije bilo ali bas duuugo :D uz posao, bebu nemam ni za sebe vremena a kamoli za kaj drugo. Možda fejs :D 

I ja se nadam da su ostale mame i bebe dobro zadovoljno i zdravo ali mi se čini da je velika većina počela raditi pa ništa od blagodati čavrljanja na klokanici :D

Vmnina
    30. Siječanj 2016. 19:33

Poz mamice. Imam jedan upit. Da li je moguce produziti prodiljni dopustnakon prve godine ako beba ide na vjezbice 

Nalah
    31. Siječanj 2016. 11:09

Bok ženske,da i ja radim par tjedana,malenu čuva baka,neće u vrtić skoro,tako smo odlučili i odlično funkcionira,sve je super,zdravi smo,sretni 

koala123
    04. Veljača 2016. 09:37

i mi smo tu:) isto tako otkad sam krenula raditi nemam vremena za nista:( evo iskreno ovo sad pisem na pauzi na poslu:) nadam se da su sve mame i tate i bebaci dobro. moju malu cuva moja sogorica. mlada cura i super se slazu. i tako ce biti do njene trece godine sto mi je super. ipak je ona meni doma i ima svoju rutinu i svi zadovoljni.

MAMA X2
    04. Veljača 2016. 14:06

Ajd bas lijepo svi poceli raditbice jedina ja trazim posao i doma sam jos uvijek sa malim ..
    Al on je nemoguc samo cendra cim nesto nemoze ili nesmije odma plac bacanje dernjava

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.