I nadam se da su i ostale mame i bebe dobro, zadovoljno i zdravo pa da se ne javljaju zato.
Bok cure! Dugo me nije bilo ali bas duuugo :D uz posao, bebu nemam ni za sebe vremena a kamoli za kaj drugo. Možda fejs :D
I ja se nadam da su ostale mame i bebe dobro zadovoljno i zdravo ali mi se čini da je velika većina počela raditi pa ništa od blagodati čavrljanja na klokanici :D
Poz mamice. Imam jedan upit. Da li je moguce produziti prodiljni dopustnakon prve godine ako beba ide na vjezbice
Bok ženske,da i ja radim par tjedana,malenu čuva baka,neće u vrtić skoro,tako smo odlučili i odlično funkcionira,sve je super,zdravi smo,sretni
i mi smo tu:) isto tako otkad sam krenula raditi nemam vremena za nista:( evo iskreno ovo sad pisem na pauzi na poslu:) nadam se da su sve mame i tate i bebaci dobro. moju malu cuva moja sogorica. mlada cura i super se slazu. i tako ce biti do njene trece godine sto mi je super. ipak je ona meni doma i ima svoju rutinu i svi zadovoljni.
Ajd bas lijepo svi poceli raditbice jedina ja trazim posao
i doma sam jos uvijek sa malim ..
Al on je nemoguc samo cendra cim nesto nemoze ili nesmije odma plac bacanje dernjava
Sortiraj odgovore
Najstariji