opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    11. Kolovoz 2014. 11:52

Je, kaos ti su najgori! Tješi se, kad izbiju, onda ih moraš ribati, paziti na slatko, a kad dođu tek karijesi....uh, non stop stop posla oko tih zubi, a svi će ispasti! Užas

ninika11
    11. Kolovoz 2014. 11:52

a mišek mali. nadam se da će brzo proći

cloudy
    11. Kolovoz 2014. 11:55

joj baš mi ga je žao, a bome i tebe... nadam se da će brzo izaći van i prestat vam stvarati muku  ja o tom rastu zubića uopće nisam do sad ni razmišljala... kao imam vremena dok rodim, dok beba poraste, dok oni krenu izlazit..iako sve mi se čini da će i to samo tako doći

renata6
    11. Kolovoz 2014. 11:58

Sve će ti to brzo doć dok se okreneš, mojoj je curi skoro 5, a imam osjećaj dok ponekad pričamo kao da sam nedavno sve to prolazila!

11. Kolovoz 2014. 11:59

Mom su rano krenuli, sa 4,5 mj prvi izasao, ali ti prvi su bili pljuga. Ovo je koma... Sa pranjem za sad nemamo problema, cim vidi cetkicu vristi dok mu ju ne dam da pere zube. Bumo vidli kak ce biti kasnije...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

renata6
    11. Kolovoz 2014. 12:02

Glavno da ima naviku da ih treba oprati, ne treba sad pretjerivati, dva puta na dan je čisto ok il barem navečer, mi smo dugo vodili borbu sa vrtićem da konačno i tamo počnu prati zubiće jer je puno djece već u ful ranoj dobi dobilo karijes.

ninika11
    11. Kolovoz 2014. 12:10

cure uzbuđenje mi se lagano javlja... opet sitne vibracije sam osjetila sad na donjoj strani trbuha. jedva čekam pet sati da vidim svoju ljubav malenu i nadam se da će biti dobro i da je veliki i da se dobro razvija i da će biti živahan. uh nikako dočekati.. što da uzmem prije uzv? kockicu čokolade ili? što preporučate?

Tina0208
    11. Kolovoz 2014. 12:13

ako zelis da se beba jako mice bilo sto slatko...cokoladu,casu nekog vocnog soka...bilo sto... da vidis kak se odmah pokrenu..hehe

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    11. Kolovoz 2014. 12:14

vidiš da ti se bebica javlja da ti kaže da je sve ok i da te umiri :) probaj s čokoladom, ali nemoj pretjerat :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.