Joj Tina ja vec mislila da su te ostavili u bolnici :-)
Tko zna mozda te u nedjelju i ostave da rodis... Tako su mene... U ovoj fazi sve je moguce, mozda i ne docekas nedjelju u komadu :-*
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Tinicaa ja mislila ti sa svojim smotuljkom vec a ono eto tebe a mala jos pliva u busici
bice brzoo draga nadam se do nedelje onda
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tina, čekamo svi s tobom nedjelju!! Ako ne i prije... Strpi se jos malo, pa ćeš imati svoju bebicu u rukama, ne samo pod srcem!
Krešimir 19.08.2014. <3
hvala vam drage...evo meni danas cijeli dan zlo..boli me trbuh cijeli dan...a i cijelu noc je... osjetila sam i u par navrata cisto laganu bol u krizima...neznam kaj da mislim...
ProudMomy mislis da je moguce da ce me samo ostavit??? da ja onda uzmem stvari sa sobom?? hehe
Laura 21.08.2014 :-*
dobra ideja...premda je moj muz jos od pocetka tjedna za to da vozimo torbu ja sam ga uvijek razuvjerila da nam ne treba...kao kaj se bu vozikala s nama,..hehe
i on je jos jucer rekao da ce ju stavit u auto...
Laura 21.08.2014 :-*
Ma samo ju ti stavi Tina u auto. Ja sam bila uvjerena da mi ne treba jer cu ja rodit od doma kad ono odem na pregled i puff! Ostajete u bolnici a ja bez icega :(
Pa se tata vracao po torbu i stvari. Ni na kraj pameti mi nije bilo da nekaj nebi bilo ok
Zato nek se torba voza s vama
Sortiraj odgovore
Najstariji