opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    08. Kolovoz 2014. 19:47

:) lijepo je njoj, to je sigurno, a i to što sama kažeš, ko da zna u kakav svijet dolazi... ja sam baš neki dan o tome razmišljala i pričala s dragim... poplave, najave trećeg svjetskog rata, ebola... baš smo našle super vrijeme za rađanje... ali nekak sam sigurna da će bit našoj dječici lijepo bez obzira na sve... kažem ti, uskoro ćeš i ti postati mama :)

08. Kolovoz 2014. 19:47

Joj Tina ja vec mislila da su te ostavili u bolnici :-)
    Tko zna mozda te u nedjelju i ostave da rodis... Tako su mene... U ovoj fazi sve je moguce, mozda i ne docekas nedjelju u komadu :-*

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

[OBRISANO] 09. Kolovoz 2014. 16:08

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    08. Kolovoz 2014. 21:40

Tinicaa ja mislila ti sa svojim smotuljkom vec  a ono eto tebe a mala jos pliva u busici  bice brzoo draga nadam se do nedelje onda 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ
    09. Kolovoz 2014. 00:13

Tina, čekamo svi s tobom nedjelju!! Ako ne i prije... Strpi se jos malo, pa ćeš imati svoju bebicu u rukama, ne samo pod srcem!

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    09. Kolovoz 2014. 14:21

hvala vam drage...evo meni danas cijeli dan zlo..boli me trbuh cijeli dan...a i cijelu noc je... osjetila sam i u par navrata cisto laganu bol u krizima...neznam kaj da mislim...
    ProudMomy mislis da je moguce da ce me samo ostavit??? da ja onda uzmem stvari sa sobom?? hehe

09. Kolovoz 2014. 15:47

Tina0208

hvala vam drage…evo meni danas cijeli dan zlo..boli me trbuh cijeli dan…a i cijelu noc je… osjetila sam i u par navrata cisto laganu bol u krizima…neznam kaj da mislim…
    ProudMomy mislis da je moguce da ce me samo ostavit??? da ja onda uzmem stvari sa sobom?? hehe

Pa tak su ti mene ostavili, dosla na pregled i ostala rodit :-), tako da sve je moguce :-)
    Ja sam ti zadnja 3 pregleda imala uvijek torbu u autu, za svaki slucaj, ako me ostave, da se mm ne vraca doma po stvari :-)

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    09. Kolovoz 2014. 16:29

dobra ideja...premda je moj muz jos od pocetka tjedna za to da vozimo torbu ja sam ga uvijek razuvjerila da nam ne treba...kao kaj se bu vozikala s nama,..hehe
    i on je jos jucer rekao da ce ju stavit u auto...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani