mi smo prohodali ja imala 15, prvi srednje, on 17 hahahahaha joj kad se sjetim, tako reći od onda živimo skupa jer sam bila eto tvrdoglava ali sa odličnom i predobrom svekrivom koja me prihvatila kao svoju od prvog dana i počela tamo kao vikendom bit na kraju po 3, 4 5 dana i za čas prošao tjedan.. ugl evo u 2 mjesecu budemo slavili 10 godina veze u 3 mjesecu 3 godine braka.. u 7 mjesecu drugu bebu i ne može život biti ljepši.. p.s od svekrive ipak naravno odselili
url=https://lilypie.com]
Bravo mmama! :-) Kad srce zna, zna :-)
Evo mi smo poceli zivjeti zajedno nakon samo 2,5 tjedna veze. Nekako sam imala u glavi da je najbolje da odmah vidimo mozemo li funkcionirati zajedno na dnevnoj bazi ili ne mozemo. Ako ne, bolje da se odmah razidjemo nego da si medjusobno trosimo vrijeme. Kako god grubo to zvucalo, jednostavno jest tako.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
mi smo nakon godinu dana otprilike počeli skupa živjeti. s tim da mi je bilo ko tebi, prvo tri dana pa četiri pa eto prođe tjedan ja samo nedjeljom doma hahahah
Mi poceli zivjet zajedno nakon dvije godine veze...do tad studiralii ovisili tj ja ovisila o novcima od staraca a kako su oni bili zestoko protiv tog zajednickog zivota nismo imali uvjete za pristojan zivot...al cim sam diplomirala i pocela radit odmah smo se prpreselili
Mi smo zajedno od moje 15 godine, znači zajedno smo nekih 16 godina od toga pet godina braka, ma šta ja pričam, poznajemo se cijelu vječnost i uživamo kao i prvog dana i imamo malu anđelicu i drugo u mislima!
Koje super temice ovdje evo da se i ja nadovezem :)
Mi smo skupa evo 7 godina zajedno smo od moje 17 godine ;) i sad smo se napokon odlucili za bebicu , a vec 5 godina skupa gradimo kucu od onoga sta sami zaradimo bez kredita i nadamo se da ce biti gotova dogodine
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
...evo i mene....nismo u braku, a u 8. mjesecu ce biti da smo skupa 6 godina....od toga malo vise od 5 god zivimo zajedno....mojim starcima to i nije bio neki problem, hvala bogu, pa su liberalniji po tom pitanju...a i sestra je sa svojim dragim vec skoro 15 god, imaju jedno dijete i cekaju drugo, pa je ona valjda probila led
da, bilo je upita dal` cemo se mi sad zeniti i cudenja kad smo rekli da ne, ali to nam sd nije bitno....bitno da se volimo i funkcioniramo zajedno, i cekamo bebicu skupa....a i kao sto je netko rekao , u braku smo od kad mu ja perem gace i kuham ...sluzbeno ili nesluzbeno, al to je skoro pa isto....
dijete ce imati njegovo prezime, a mislim da nema nikakvoh posebnih procedura oko prijave djeteta...nikava posvajanja ni nista....barem se ne sjecam da su sestra i sogi morali nesto posebno raditi, osim otici oboje u opcinu i prijaviti malu
Sortiraj odgovore
Najstariji