opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilly6
    17. Lipanj 2014. 17:17

Cloudy ja sam isto u braku od 6.8.2011, taman mali stiže kao poklon za godišnjicu haha ;-)

cloudy
    17. Lipanj 2014. 17:36

ja nekak nisam od braka...mislim..voljela bih, ali nije mi od presudne važnosti...a sad nekak kak sam trudna, iako ne još jako puno,nekaksi sve mislim da i ako ćemo se ženit da ćemo to poslje bebice odradit...ali opet kažem,znate i same kakav je naš mentalitet ljudi pa eto...već čujem svoju mamu,baku a bome i dio njegovih kak zvocaju ksd saznaju da se ne planiramo ženit

mare27
    17. Lipanj 2014. 17:38

ja ću bit u braku za manje od mjesec dana ,vjenčanje je 5.7 jedva čekam...vidim tina0208 da si se i ti udavala u srpnju,jel bilo jako vruče...ja se samo toga bojim da ćemo se svi skuhat?

ninika11
    17. Lipanj 2014. 17:50

ja sam isto u braku od 14.9. mi smo dosta bili u vezi i odlučili to okruniti brakom. neki jesu za brak neki nisu.  briga te što kaže okolina. najvažnije je kako se vi osjećate i što želite. jedino što se tiče bebe kad dođe mislim da će on morati potpisati da priznaje dijete ili tako nešto. neke su govorile da su muževi morali posvajati dijete.. to ti točno ne znam kako ide..

cloudy
    17. Lipanj 2014. 17:51

5.7. ljetjo vjenčanje...mi smo jednombili razgovaralii dogovr je pso ns 21.6. samo ne znamkoje godine heheh,,,ove ne... ali kao što rekoh, nismo baš nešto osobe od papira i formalnosti...

cloudy
    17. Lipanj 2014. 17:55

e pa to točno i mene zanima...mislim, mi smo 7 godina skupa...5 živimo skupa tak da mi je to sad nekak... možda zbog bebe ali to trk nakon njenog dolaska jer mi je sad kasno, a nekak bi se volila proveselit (cuga i slično) u vlastitim svatovima  a  s trbuhom mi to nije to

cloudy
    17. Lipanj 2014. 18:06

ma ja sam i prems krstitksma skeptična...mislim, nas obadvoje imamo sve sakramente ali ne znam...nekak mi se to čini nametanje djetetu nečega... nekak više smatramo da kad bude dovoljno velik/velika samo odabere...ali to sad tak razmišljamo jer nam crkva nije baš za ponos...tipa ono, svečenici žive u ogromnim dvorima, pedofilima i slično, a propovjedaju skroz nešto drugo...zato i imamo takav stav

ninika11
    17. Lipanj 2014. 18:16

kako god vi odlučite. to je vaša stvar i samo vaša.. a okolina neka brunda.. briga te..
    mare27 mi smo bili na jednoj svadbi 7.7. i bilo je jako vruće. u crkvi su ljudi jedva čekali da završi, ali u sali je super bilo. naravno klimatizacija i sve tako da nije bilo problema. ali kako ti je krenulo ljeto ove godine mislim da se ne moraš brinuti za preveliku vrućinu. frendica koja se udavala veli da nije ni osjetila vrućinu od silnog uzbuđenja i sreće. tako i tebi želim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.