opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    17. Lipanj 2014. 18:34

Evo i ja sam u braku 25.09 ce bit 13 god he he ove godine cemo puno toga slavit za nasu godisnjicu rodenje 3 djeteta,muz ce imat 40 god i 20 god kako radi na firmi a uz to cemo i krstit bebicu ako bog da i sve bude u redu.

ninika11
    17. Lipanj 2014. 18:39

ma to je sve stvar odabira. kao što si rekla ništa ti ne fali. tako ni tvom djetetu. svatko svoje ima i o tome okolina ne treba raspravljat i zabadat nosine. velim znam da je neka caka sa tim za tatu i prezime ako niste vjenčani.

ninika11
    17. Lipanj 2014. 18:39

ma to je sve stvar odabira. kao što si rekla ništa ti ne fali. tako ni tvom djetetu. svatko svoje ima i o tome okolina ne treba raspravljat i zabadat nosine. velim znam da je neka caka sa tim za tatu i prezime ako niste vjenčani.

mare27
    17. Lipanj 2014. 18:49

hvala ti ninlka11,i ja se nadam da nebude baš prevruče i da će u sali uspijet dovoljno rashladit s kimama...

piper
    17. Lipanj 2014. 19:03

Nama 24.5.  bila prva godišnjica...vjencali smo se nakon sto smo 2je god zivjeli zajedno...meni osobno nebi smetalo da smo se samo kod maticara al MM je htio u crkvi pa smo onda tak napravili...ni moji ni njegovi nisu bili za to da zivimo zajedno prije braka al mi tak htjeli i tak napravili tak da su skuzili da nam nemaju sta solit pamet i od tad radimo po svom i nije nas briga za tude misljenje i stavove okoline

17. Lipanj 2014. 19:25

Bas to od kad mu je perem gace, od tada smo u braku! :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.