Evo i ja sam u braku 25.09 ce bit 13 god he he ove godine cemo puno toga slavit za nasu godisnjicu rodenje 3 djeteta,muz ce imat 40 god i 20 god kako radi na firmi a uz to cemo i krstit bebicu ako bog da i sve bude u redu.
ma to je sve stvar odabira. kao što si rekla ništa ti ne fali. tako ni tvom djetetu. svatko svoje ima i o tome okolina ne treba raspravljat i zabadat nosine. velim znam da je neka caka sa tim za tatu i prezime ako niste vjenčani.
ma to je sve stvar odabira. kao što si rekla ništa ti ne fali. tako ni tvom djetetu. svatko svoje ima i o tome okolina ne treba raspravljat i zabadat nosine. velim znam da je neka caka sa tim za tatu i prezime ako niste vjenčani.
hvala ti ninlka11,i ja se nadam da nebude baš prevruče i da će u sali uspijet dovoljno rashladit s kimama...
hvala ti ninlka11,i ja se nadam da nebude baš prevruče i da će u sali uspijet dovoljno rashladit s kimama…
ma hoće vjeruj mi. ja sam mislila da će biti užas jer je sala joj bila u podrumu. ali predivno je bilo. i ugodno i sve. tako da zbog toga ne brini. ali savjet neka budući mužić uzme zamjensku košulju. muški se jako znoje i još ako će puno plesati možda mu zatreba.

Nama 24.5. bila prva godišnjica...vjencali smo se nakon sto smo 2je god zivjeli zajedno...meni osobno nebi smetalo da smo se samo kod maticara al MM je htio u crkvi pa smo onda tak napravili...ni moji ni njegovi nisu bili za to da zivimo zajedno prije braka al mi tak htjeli i tak napravili tak da su skuzili da nam nemaju sta solit pamet i od tad radimo po svom i nije nas briga za tude misljenje i stavove okoline
Bas to od kad mu je perem gace, od tada smo u braku! :-)

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji