Evo i ja sam u braku 25.09 ce bit 13 god he he ove godine cemo puno toga slavit za nasu godisnjicu rodenje 3 djeteta,muz ce imat 40 god i 20 god kako radi na firmi a uz to cemo i krstit bebicu ako bog da i sve bude u redu.
ma to je sve stvar odabira. kao što si rekla ništa ti ne fali. tako ni tvom djetetu. svatko svoje ima i o tome okolina ne treba raspravljat i zabadat nosine. velim znam da je neka caka sa tim za tatu i prezime ako niste vjenčani.
ma to je sve stvar odabira. kao što si rekla ništa ti ne fali. tako ni tvom djetetu. svatko svoje ima i o tome okolina ne treba raspravljat i zabadat nosine. velim znam da je neka caka sa tim za tatu i prezime ako niste vjenčani.
hvala ti ninlka11,i ja se nadam da nebude baš prevruče i da će u sali uspijet dovoljno rashladit s kimama...
Nama 24.5. bila prva godišnjica...vjencali smo se nakon sto smo 2je god zivjeli zajedno...meni osobno nebi smetalo da smo se samo kod maticara al MM je htio u crkvi pa smo onda tak napravili...ni moji ni njegovi nisu bili za to da zivimo zajedno prije braka al mi tak htjeli i tak napravili tak da su skuzili da nam nemaju sta solit pamet i od tad radimo po svom i nije nas briga za tude misljenje i stavove okoline
Bas to od kad mu je perem gace, od tada smo u braku! :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji