Odjeća za bebe - gdje i koliko kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rhaea
    17. Siječanj 2014. 14:17

Svakako najbolja varijanta posuditi rabljeno, pronjuškati po sniženjima a ima i na njuškalu puno stvarčica pa se isplati pogledat. Robica za tako male bebe se ne stigne iznosit pa je stvarno upotrebljiva generacijama ;) Obzirom da ne možete znati kolka će bebica biti najbolje kupiti par stvarčica za početak a onda naknadno odgovarajuću veličinu. Ja sam dobila od sestrične hrpu nove robice jer je njezin mali bio jako veeelika beba i odmah je prva 3 broja preskočio ;)

• ja-mama
    21. Siječanj 2014. 23:40

Mi smo dobili robicu za start od sogorice. 10 bodica bilo je i vise nego dovoljno. Ako beba treba stici u 6.mj.mozda ce biti ok vecinom bodici kratkih rukava, a preko par tutica na duge rukave. Ne treba u startu nakupovati previse toga, za 2-3 tjedna ces vec i sama moci otici i kupiti sto ti treba, a u medjuvremenu ce se sigurno naci koja dobra dusa koja ce uskociti.

priks
    01. Ožujak 2014. 00:32

Meni je termin 4.5. pa nisam sigurna kako uopće oblačiti bebu u prvih mjesec dana (kad još uvijek nije ni prevruće a nije niti hladno, a bebe ne reguliraju temperaturu)... Ja sam neke stvarčice i dobila, nešto sam već i kupila ali sad me polako zanimju i veličine te sve robice....koju veličinu je najbolje kupiti za bebu od mjesec dana, 2 mjeseca? (sumnjam da ću nakon mjesec dana ići u šoping, pa bih voljela nešto spremiti za prva 2 mjeseca)

• kukukaka
    01. Ožujak 2014. 17:37

Moj bebo je bio 3320g i 51 dug i nosio je veličinu 56. Do 4. mj starosti isto je nosio 68. U početku su mi bili praktični bodiji što se kopčaju jer me bilo strah prevlačiti preko glave, a kasnije kad sam se ispraksala, onda ovi preko glave. Mislim da su za 5.mj najbolji pamučni bodiji dugih rukava. Mi smo nosili kratikih rukava, ali bio je 8. mj i vrućine od 37 stupnjeva.

priks
    03. Ožujak 2014. 00:30

Ja sam već pokupovala sve moguće veličine, od kratkih do dugih rukava, ali mislim da ću još malo morati kupiti onih preko 60  (jer mi se čini da ni moja beba neće biti velika, ali sam za početak kupila dosta manjih veličina, recimo do 62...) mislim da ću morati u početku oblačiti duže rukave, bez obzira na vrijeme

• Countess
    05. Ožujak 2014. 11:43

Mi smo nakon tjedan dana doma prešli u 62, moj king size beban više nije stao u 56. Po meni, bolje uzeti više 62/68 oblekice :D

MajicZmajic
    18. Svibanj 2014. 12:11

Mame, mene zanima kako održavati robicu za bebe. Odnosno na koliko stupnjeva prati, da li ide omekšivač...?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.