Odjeća za bebe - gdje i koliko kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    18. Svibanj 2014. 17:13

ja sam s bodićima profitirala.većinu sam posudila od prijateljica,a ostatak sam kupovala na akcijama.u lidlu znaju imati zaista super akcije pa dok naletiš uzmeš.čak sam dobila i dosta švedskih pelena pa sam kupila samo tetra pelene.što se tiče deterđenata dobila sam savjet fax sensitive(ima ga u tekućem obliku i kao prašak),a omekšivač nisam sigurna mislim da lenor isto za bebe iako vele da s tim ne treba pretjerivati...ovisi o bebinoj koži.sretno svima...

tinkerbell1911
    19. Svibanj 2014. 09:00

Ja perem na 60, Ava prašak,bez omekšivaća,i palim dva ispiranja.

19. Svibanj 2014. 14:12

Ja jos uvijek vecinu robice perem na 60 ili 90 stupnjeva. Praska stvaljam minimalno i duplo ispirem. Omeksivac u jako malim kolicinama koristim tek nekih 2-3 mjeseca. Malac ima 14 mjeseci.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Ada3
    20. Svibanj 2014. 16:24

ja njihovu robicu perem odvojeno. Koristim persil sensitive ili praskasti ili tekuci i silan ili lenor sensitive omeksivac. ali ga stavljam malo. tek toliko da zamirisi robica. do sad nisu imale osip od deterdzenta. a uglavnom perem na 40. tetra pelene i gaze perem na 90. ako robica ima flekicu od hrane ili kakice odmah je namocim u vrucoj vodi i stavim nekog sredstva za mrlje (obicno sapun za mrlje od dm-a) i onda na pranje i bude dobro.

Iskrica1347
    12. Lipanj 2014. 08:59

Ja sam dj robicu uvijek prala sa našom, jer i našu perem sa malo deterđenta i nimalo omekšivača - umjesto omekšivača stavim alkoholni ocat - isti učinak, a znatno jeftinije i ekološkije. Sve perem na 50 - 60 stupnjeva. Kako nama, tako i njoj. U principu koristi faks sensitive (onaj sa nacrtanom bebicom), a rekli su mi i da je dm-ov prašak za osjetljivu kožu isto dobar. Za uklanjanje flekica koristim opal i/ili dm-sapun i stavim tu robu na štrik na prvi red da se osunča (sunce je divan izbjeljivač). 95% flekica tako izađe van. Masne flekice vam najbolje idu dolje ako se prije pranja fleka natrlja običnim deterđentom za suđe. Works like a charm.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Iskrica1347
    12. Lipanj 2014. 09:01

Što se tiče kupovine odjeće - najviše se isplati kupiti second-hand (pogotovo dok su jako mali) preko društvenih mreža/oglasa, ako nemate rodbine/prijatelja koji će vam udijeliti. I gledati akcije - lidl (već spomenuti negdje) ima solidnu peri/deri robicu i često imaju akcije i sniženja.
    Isto vrijedi i za razno raznu opremu (tipa skupljih didaktičkih igračaka i sl.)

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

renchiii
    09. Travanj 2015. 19:57

Koliko tetra pelena preporucujete i gdje su najpovoljnije? Prvorotkinja sam pa nemam predodzbu koliko mi treba...  Sto ste koristile za siroko povijanje, tetra pelene ili nesto drugo?

Hvala!! 

Nalah
    05. Svibanj 2015. 09:33

Uzela sam par bodija u Mulleru,jako su mekani,100 % pamuk i baš sam zadovoljna.I moram pohvaliti ovaj omekšivač koji sam uzela za malenu
    http://www.frosch.de/Produkte/Waschen/Weichspueler/Baumwollblueten-Weichspueler/
    miriši kao plavi Lenor,možda malo blaže,veš je jako mekan i baš se osjeti miris što volim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.