Negativan test pa nakon par dana pozitivan

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tasica93
    31. Kolovoz 2025. 22:45

Pozdrav beta mi je 14 dan bila 154 i nisu trazili da je ponavljam nego samo kontrola nakon 10 dana ili vise nisam sad sigurna. Medjutim ja sam panicar i radila sam kucne testove koji su negativni. Jel iko imao slicno iskustvo? 

EllaMS
    01. Rujan 2025. 09:34

Draga Tasica, obično se beta provjerava nakon dva dana da se vidi da li je doslo do duplanja. U trudnoći se ona dupla svaka dva dana. S betom od 154 svaki test bi trebao biti pozitivan. Ako je test negativan moguće da je došlo do pada bete, odnosno možda je u pitanju biokemijska trudnoća. Mozda da se javiš ginekologu i tražiš ponavljanje bete.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI