Negativan test pa nakon par dana pozitivan

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • albatros.233
    01. Veljača 2021. 10:57

Da li je ikome nakon 2 dana kasnjenja test bio negativan a nakon par dana pozitivan?

Maj4
    01. Veljača 2021. 11:20

albatros.233

Da li je ikome nakon 2 dana kasnjenja test bio negativan a nakon par dana pozitivan?

Meni je nakon 4 dana kasnjenja bio negativan, ali kako su mi ciklusi ne redovni onda sam ocekivala m. Medutim poslje tjedan dana i dalje je nije bilo kao ni nikakvih simptoma da ce doci pa sam ponovila test i bio je pozitivan, ali dosta svijetla linija. 
    Uzv smo utvrdili trudnocu i sad pratimo rast, kasnimo 3tt po zadnjoj m ali se na svakom uzv vidi pomak i rast, jucer su se nazirali titraji ali dr je jako oprezan s izjavama radi kasnjenja pa cemo pricekat sljedeci ponedjeljak da vidimo otkucaje 🤞🏻

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Pupica11
    02. Veljača 2021. 14:09

Pozdrav svima, i ja sam imala 2 negativna testa, uzela sam one najosjetljivije i onda sam se nekako pomirila da ništa od plusa ovaj mjesec i danas je drugi dan da mi kasni, a do sad mi nikad nije kasnila, uvijek je znala doći prije očekivane, ali nikako kasnije. Pa me sad zanima dal da bacam novce za još jedan test ili da jos pricekam? Nekako me sad ohrabrilo kad vidim da su žene znale imati negativan pa nakon nekoliko dana ipak pozitivan test? 😊 Hvala vam puno svima koji su procitali poduži tekst ☺️

Marinci
    03. Veljača 2021. 13:04

Curke ja sam danas radila test i negativan je, trebam dobit za 4 dana Al nisam imala mira cekati i sad sam tuzna aa do neba

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• Pupica11
    03. Veljača 2021. 19:53

Marinci

Curke ja sam danas radila test i negativan je, trebam dobit za 4 dana Al nisam imala mira cekati i sad sam tuzna aa do neba

Ne raditi test prije izostanka menstruacije, bolje biti strpljiv i ne se stresirati nego napraviti test 4 dana prije i nervirati se da nije pozitivan test. Možda i je pozitivan, ali je samo prerano. Meni je ginekologica rekla da se test radi tek nakon 7 dana izostanka, jer netko ima odmah vecu razinu hormona, netko nema, tako da sada se opusti, zaboravi na to sve i ne se nervirati 😊 i ja sama čekam tako da znam kako ti je, ali nemamo druge 😊

• pepy1
    03. Veljača 2021. 19:57

Pozdrav svima. 
    Zadnja menstruacija bila je 21.12.2020., trajala je cca.7 dana..(ciklusi vecinom 31 dan)
    Međutim kasni mi već 10 dana.. nakon 3-4 dana kasnjenja pocela sam osjecati cudne simptome, peckanje u grudima, umor, nadutost, bol u donjem djelu leda, neka cudna glavobolja samo u predjelu cela,mucnine, temp.se krece od 36,9-37,2, da napomenem prije nego sam trebala dobiti menstruaciju cca.3 dana sam imala bijeli iscjedak, koji je jos uvijek prisutan.. nakon 7 dana kasnjenja napravila sam clearblue test koji je bio negativan.. dali je prerano napravljen test? Menstruacija i dalje kasni, niti nemam nikakve simptome da bi mogla doci.. Dali je koja od vas imala takvo iskustvo?

• Pupica11
    03. Veljača 2021. 20:05

pepy1

Pozdrav svima.
    Zadnja menstruacija bila je 21.12.2020., trajala je cca.7 dana..(ciklusi vecinom 31 dan)
    Međutim kasni mi već 10 dana.. nakon 3-4 dana kasnjenja pocela sam osjecati cudne simptome, peckanje u grudima, umor, nadutost, bol u donjem djelu leda, neka cudna glavobolja samo u predjelu cela,mucnine, temp.se krece od 36,9-37,2, da napomenem prije nego sam trebala dobiti menstruaciju cca.3 dana sam imala bijeli iscjedak, koji je jos uvijek prisutan.. nakon 7 dana kasnjenja napravila sam clearblue test koji je bio negativan.. dali je prerano napravljen test? Menstruacija i dalje kasni, niti nemam nikakve simptome da bi mogla doci.. Dali je koja od vas imala takvo iskustvo?

Nakon 10 dana kašnjenja svaki test bi trebao po meni pokazati prisutnost hcg hormona. Najbolje da nazoveš svog ginekologa i da te on savjetuje. 

Marinci
    04. Veljača 2021. 00:22

Pupica11

Marinci

Ne raditi test prije izostanka menstruacije, bolje biti strpljiv i ne se stresirati nego napraviti test 4 dana prije i nervirati se da nije pozitivan test. Možda i je pozitivan, ali je samo prerano. Meni je ginekologica rekla da se test radi tek nakon 7 dana izostanka, jer netko ima odmah vecu razinu hormona, netko nema, tako da sada se opusti, zaboravi na to sve i ne se nervirati 😊 i ja sama čekam tako da znam kako ti je, ali nemamo druge 😊

Hvalaaa tii

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• mare_2805
    28. Srpanj 2022. 11:59

Pozdrav svima! Da li se možda nekome ovo dogodilo. Naime ciklus mi jako varira i tako je oduvijek. Odprilike od 29 do 31 dan. Po kalendaru i svim kalkulacijama danas je 5 dan da mi M kasni. Radil sam test i negativan je. Nije bio prvi urin. Primjetila sam da kad sam radila test urin je bio jako svjetli jos sam prije toga i vode pila (mislim da mi je to greska) 
    Da li da ponovim test za dan/dva? I koji je najpouzdaniji test? Ja sam kupila neki u bipi za 34kn. 

• mare_2805
    28. Srpanj 2022. 13:11

Anja 🌸 🧚

mare_2805

Pozdrav svima! Da li se možda nekome ovo dogodilo. Naime ciklus mi jako varira i tako je oduvijek. Odprilike od 29 do 31 dan. Po kalendaru i svim kalkulacijama danas je 5 dan da mi M kasni. Radil sam test i negativan je. Nije bio prvi urin. Primjetila sam da kad sam radila test urin je bio jako svjetli jos sam prije toga i vode pila (mislim da mi je to greska)
    Da li da ponovim test za dan/dva? I koji je najpouzdaniji test? Ja sam kupila neki u bipi za 34kn.

Pa najbolje je kupiti gravignost ultra, možda ga ima i u DM-u. Ili neki drugi test sa crvenim crticama a da je 10mlU/mL osjetljivosti. I najbolje sa prvim jutarnjim urinom, ali možeš i kasnije raditi, ali onda nemoj ici na wc bar 3-4 sata, smanji tekućinu maksimalnoi piješ vode koliko moraš samo da nisi žedna. Kod tako nepravilnih ciklusa ako ti danas ili sutra kad budeš radila test, bude negativan, nakon 2 dana i ponovi ako ne dobiješ menstruaciju. Može se desiti da je bila kasna ovulacija, pa da test kasnije bude pozitivan! Sretno

Danas cu u Dm-u kupit novi test, i probat cu sutra ujutro s prvim urinom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.