Negativan test pa nakon par dana pozitivan

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenajelena
    10. Siječanj 2020. 14:36

amy11

Lavica27

Jelenajelena predugo sam na forumu da ostanem ravnodusna na neke tipove zena. Otvore 5 tema, uglavnom ispituju da li mislite da samnl trudna po tjedan dana (kao da mi mozemo ista vise znati od njih samih) i onda kad im se odgovori da postupe kao racionalna odrasla osoba se nadure i nestanu u vidu magle. Jedina neracionalna sam ja koja se i dalje pali na guranje🙈

Nisam nestala tu sam jos uvijek (sada nas je dvoje) bit cemo jos jaci 💪💪

Super eto..drugi put pamet u glavu....

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

jelenajelena
    10. Siječanj 2020. 14:38

Lavica27

Jelenajelena predugo sam na forumu da ostanem ravnodusna na neke tipove zena. Otvore 5 tema, uglavnom ispituju da li mislite da samnl trudna po tjedan dana (kao da mi mozemo ista vise znati od njih samih) i onda kad im se odgovori da postupe kao racionalna odrasla osoba se nadure i nestanu u vidu magle. Jedina neracionalna sam ja koja se i dalje pali na guranje🙈

Ma nisam ja tu dugo bas..ali kad vidim da neka pocne tisucu pitanja istih postavljat nemam volje da odgovaram....
    A kako si mi ti??🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• amy11
    10. Siječanj 2020. 14:48

jelenajelena

amy11

Lavica27

Nisam nestala tu sam jos uvijek (sada nas je dvoje) bit cemo jos jaci 💪💪

Super eto..drugi put pamet u glavu….

Pamet je svakako u glavi..nisam ovdje dosla da se svadjam i raspravljam nego da cujem savjete i da se sve kao mame podrzavamo i bodrimo jedna drugu. Ovo mi je prva trudnoca i nisam upucena u sve stvari naravno kao sto ni ti nisi bila. Sve smo mi ovdje dosle sa par pitanja,niko nije rodjen naucen,tako da ako nemam nesto fino da napisem i da podrzim buducu mamu ja bih objavu samo preskocila a nikako ne bih davala negativne komentare i demotivirala ju

• Pahuljica-
    10. Siječanj 2020. 17:35

Pozdrav, jaa sam novaa ovdje i htjela bih cuti vase misljenje i savjet. Naime, menstruaciju sam trebala dobiti 04.01. (uvijek mi ciklus 28 dana), medjutim jos uvijek nije stigla. Nikada, ali bas nikada mi nije kasnilo ni jedan dan. Trenutno imam povremene bolove u predjelu jajnika (kao da imam vec menstruaciju) i pojavilo mi se nesto kao bijelo pranje. Suprug i ja pokusavamo vec godinu i par mjeseci da dobijemo bebu, radili smo i spermiogram na kojem je pokazalo malo losije rezultate, ali ipak su nam rekli da je moguca prirodna trudnoca, ali su minimalne sanse za to. Test sam radila 07.01. i bio je negativan. Kada je najbolje da ponovim test ili je najbolje da uradim nalaz krvi? Jako bih voljela da sam konacno trudna, nakon toliko pokusaja...

• Bebac24
    10. Siječanj 2020. 19:32

Pahuljica-

Pozdrav, jaa sam novaa ovdje i htjela bih cuti vase misljenje i savjet. Naime, menstruaciju sam trebala dobiti 04.01. (uvijek mi ciklus 28 dana), medjutim jos uvijek nije stigla. Nikada, ali bas nikada mi nije kasnilo ni jedan dan. Trenutno imam povremene bolove u predjelu jajnika (kao da imam vec menstruaciju) i pojavilo mi se nesto kao bijelo pranje. Suprug i ja pokusavamo vec godinu i par mjeseci da dobijemo bebu, radili smo i spermiogram na kojem je pokazalo malo losije rezultate, ali ipak su nam rekli da je moguca prirodna trudnoca, ali su minimalne sanse za to. Test sam radila 07.01. i bio je negativan. Kada je najbolje da ponovim test ili je najbolje da uradim nalaz krvi? Jako bih voljela da sam konacno trudna, nakon toliko pokusaja…

Ako je 7 bio negativan mozda vam je najbolje vaditi betu pa cete znati tocno sta se desava. Mozda je ovulacija bila kasnije pa jos nije test pokazao trudnocu. U svakom slucaju sretno 🙂

zabrinutakata
    08. Veljača 2020. 13:41

Drage moje ima uru da sam pravila test First iz bipe i bija je -🤦‍♀️ menstruacija mi triba doci sutra ili pon... nisam sa prvom mokracom radila pa ima li nade da je ipak plus jer imam dosta simptoma trudnoce rane podrigavanje sta mi nikad nije bilo leda ubijaju suhe usne ..i mokrenje nostop 

• Bebac24
    08. Veljača 2020. 13:58

zabrinutakata

Drage moje ima uru da sam pravila test First iz bipe i bija je -🤦‍♀️ menstruacija mi triba doci sutra ili pon… nisam sa prvom mokracom radila pa ima li nade da je ipak plus jer imam dosta simptoma trudnoce rane podrigavanje sta mi nikad nije bilo leda ubijaju suhe usne ..i mokrenje nostop

Zasto bzvz bacate novce na testove , i radite ih krivo. Vec kad ste kupili, pogotovo kad jos ni ne kasni onda ga napravite bar sa prvim urinom, mi vam nemozemo rec a da test je kriv jer nije prvi urin. 

Ponovite za 2 dana prvim urinom. Sretno

zabrinutakata
    08. Veljača 2020. 14:55

Koji je napouzdanij za dan ranije dva ... ako koja zna

Fluffy
    08. Veljača 2020. 16:19

Zabrinuta, najbolji je digitalni clearblue. Al moj iskreni savjet ti je nakon sta vidim tvojih 50 poruka na svim temama je da se malo opustis. Mislim da ti to nista dobro ne moze donijeti. I sretno!

• em.9h
    17. Veljača 2020. 22:22

Zdravo damice ☺️
    Trebala sam dobiti menstruaciju jučer, medjutim nisam imala nikakvih simptoma. Inače me stomak užasno boli, probada u donjem dijelu leđa i znam u sekundu kada dobijem. 
    Radila sam na dan očekivane menstruacije test (kao najskuplji) 😂 i bio je negativan.
    Danas predveče se pojavio smedji iscjedak koji je čudan nekako.
    Da napomenem, još mi je čudnije da mene stomak ne boli. 
    Samo me blago “muči” u donjem dijelu stomaka, ali ništa strašno. 
    Imam blagu upalu jajnika i urina pa sam trenutno ja antibioticima.
    Da li se može ipak raditi o menstruaciji ili trudnoći?
    Ukoliko do sutra “krene menstruacija” standardnim tempom, onda okej, ako ne..
    Kada je pametno ponovo uraditi test?
    Jedino sto me zbunjuje je nedostatak standardnih menstrualnih bolova. 

Hvala puno na iscrpnom čitanju ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.