Pozdrav cure da li mi moze neka reci svoje iskustvo da li je radila test i bio negativan pa nakon par dana pozitivan. Nestrpljivo cekam da ugledam svoj + jucer sam uradila test i bio je negativan. Danas sam trebala dobiti M i nisam je dobila pa cekam par dana da ponovo radim.Imala sam prije sedmicu svjetlo smedji do crveni isjedak koji je trajao 3 dana a inace M mi je obilna i traje 6-7 dana
Ja sam nakon 1 dan sta je kasnila M napravila test i bio je neg, no ovulacija je bila kasnije...nakon par dana bio je pozitivan...sretno
Ja sam nakon 1 dan sta je kasnila M napravila test i bio je neg, no ovulacija je bila kasnije…nakon par dana bio je pozitivan…sretno
Jesi li imala peckanje kada ides na wc(kada piškis)? Dal je to neki simptom
Ja sam nakon 1 dan sta je kasnila M napravila test i bio je neg, no ovulacija je bila kasnije…nakon par dana bio je pozitivan…sretno
Jesi li imala peckanje kada ides na wc(kada piškis)? Dal je to neki simptom
Ne to moze samo biti simptom kakve upale.
Za test pricekaj jos dan dva pa ponovi
Meni je prvi test bio negativan,a nakon par dana pozitivan.Ovulacija tj. plodni dani su bili kasniji.U biti oplodjenoj jajnoj stanici treba 9-12 dana da se ugnjezdi u maternicu i da pocme luciti hormon trudnoce.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Imam aplikaciju"moj kalendar" koja sluzu za pracenje M i plodnih dana i dobila sam 7.12 a pise da je ovulacija bila 25.12 tj prije 14 dana. Sacekat cu jos 2-3 dana pa cu ponovo test uraditi. Imam uzasne bolove u ledjima prilikom lezanja i povremene bolove u donjem djelu stomaka i idem na wc svakih 45 min do sat vremena
Meni nije jasno zasto ti ne odes do ginekologa umjesto da nagadjas? Aplikacija pretpostavlja na temelju tvojih podataka, na to se ne bi smjela oslanjat a pogotovo ako imas bolove i peckanje.
Pozdrav , meni je test nakon kasnjenja od 4 dana bio negativan i zatim sam ponovila nakon 7 dana i bio je pozitivan :)
Tako cest odlazak na wc nikako nije simptom trudnoce kao ni peckanje, zene kad su vise trudne idu cesto na wc jer beba pritisce mjehur.
Ovo tvoje mi se cini kao upala.
Ali svakako napravi test jos sutra preksutra ako ne dobijes i ako se peckanje nastavi odi kod dr, i ako jesi trudna nije dobro da imas upalu ikakvu.
Bol u ledjima moze biti simptom i trudnoce i menstruacije.
Sretno!
It’s a baby boy💙
Pozdrav , meni je test nakon kasnjenja od 4 dana bio negativan i zatim sam ponovila nakon 7 dana i bio je pozitivan :)
ja sam jutros oper radila test 3 dan mi kasnije sto nije do sad bio slucaj i test je opet negativan(da naglasim da je bio na -3° a pise da je najniza temp za test+2°) mozda je zbog toga negativan. U blizini mene nema dobre doktorice tj ginekologa(imaju muski ali to nije opcija za mene) zato i ne mogu jos da idem dok ne dobijem slobodan dan. Danas kupujem drugi test i radim ponovo za 2 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji