Negativan test pa nakon par dana pozitivan

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amy11
    08. Siječanj 2020. 22:42

Pozdrav cure da li mi moze neka reci svoje iskustvo da li je radila test i bio negativan pa nakon par dana pozitivan. Nestrpljivo cekam da ugledam svoj + jucer sam uradila test i bio je negativan. Danas sam trebala dobiti M i nisam je dobila pa cekam par dana da ponovo radim.Imala sam prije sedmicu svjetlo smedji do crveni isjedak koji je trajao 3 dana a inace M mi je obilna i traje 6-7 dana

Bublica123
    08. Siječanj 2020. 22:45

Ja sam nakon 1 dan sta je kasnila M napravila test i bio je neg, no ovulacija je bila kasnije...nakon par dana bio je pozitivan...sretno

• amy11
    08. Siječanj 2020. 22:54

Bublica123

Ja sam nakon 1 dan sta je kasnila M napravila test i bio je neg, no ovulacija je bila kasnije…nakon par dana bio je pozitivan…sretno

Jesi li imala peckanje kada ides na wc(kada piškis)? Dal je to neki simptom 

• Bebac24
    08. Siječanj 2020. 23:11

amy11

Bublica123

Ja sam nakon 1 dan sta je kasnila M napravila test i bio je neg, no ovulacija je bila kasnije…nakon par dana bio je pozitivan…sretno

Jesi li imala peckanje kada ides na wc(kada piškis)? Dal je to neki simptom

Ne to moze samo biti simptom kakve upale. 
    Za test pricekaj jos dan dva pa ponovi

• lola777
    08. Siječanj 2020. 23:18

Meni je prvi test bio negativan,a nakon par dana pozitivan.Ovulacija tj. plodni dani su bili kasniji.U biti oplodjenoj jajnoj stanici treba 9-12 dana da se ugnjezdi u maternicu i da pocme luciti hormon trudnoce. 

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• amy11
    08. Siječanj 2020. 23:25

Imam aplikaciju"moj kalendar" koja sluzu za pracenje M i plodnih dana i dobila sam 7.12 a pise da je ovulacija bila 25.12 tj prije 14 dana. Sacekat cu jos 2-3 dana pa cu ponovo test uraditi. Imam uzasne bolove u ledjima prilikom lezanja i povremene bolove u donjem djelu stomaka i idem na wc svakih 45 min do sat vremena 

Lavica27
    09. Siječanj 2020. 00:00

Meni nije jasno zasto ti ne odes do ginekologa umjesto da nagadjas? Aplikacija pretpostavlja na temelju tvojih podataka, na to se ne bi smjela oslanjat a pogotovo ako imas bolove i peckanje. 

Majuska
    09. Siječanj 2020. 20:27

Pozdrav , meni je test nakon kasnjenja od 4 dana bio negativan i zatim sam ponovila nakon 7 dana i bio je pozitivan :) 

Fever
    09. Siječanj 2020. 23:40

Tako cest odlazak na wc nikako nije simptom trudnoce kao ni peckanje, zene kad su vise trudne idu cesto na wc jer beba pritisce mjehur.
    Ovo tvoje mi se cini kao upala.
    Ali svakako napravi test jos sutra preksutra ako ne dobijes i ako se peckanje nastavi odi kod dr, i ako jesi trudna nije dobro da imas upalu ikakvu.
    Bol u ledjima moze biti simptom i trudnoce i menstruacije.
    Sretno!

It’s a baby boy💙

• amy11
    10. Siječanj 2020. 09:44

Majuska

Pozdrav , meni je test nakon kasnjenja od 4 dana bio negativan i zatim sam ponovila nakon 7 dana i bio je pozitivan :)

ja sam jutros oper radila test 3 dan mi kasnije sto nije do sad bio slucaj i test je opet negativan(da naglasim da je bio na -3° a pise da je najniza temp za test+2°) mozda je zbog toga negativan. U blizini mene nema dobre doktorice tj ginekologa(imaju muski ali to nije opcija za mene) zato i ne mogu jos da idem dok ne dobijem slobodan dan. Danas kupujem drugi test i radim ponovo za 2 dana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.