'Nakon smrti oca, bojala sam se da ću izgubiti mlijeko'

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    23. Travanj 2015. 11:22

Moja sućut još jednom, znam da je to teško razdoblje u tvom životu, ali tu je sinčić koji će ti svaki novi dan dati snagu i pozitivu! Divni se!

MarijaŠ
    23. Travanj 2015. 14:12

Draga, prekrasni ste!
    Još jednom, iskrena sućut!

Krešimir 19.08.2014. <3

mmama2
    23. Travanj 2015. 14:13

Lijepi ste <3 <3

url=https://lilypie.com]

koala123
    23. Travanj 2015. 14:16

prekrasni ste. jako mi je zao zbog tvog tate...vjerujem da je maleni najbolja utjeha

LuKi5
    24. Travanj 2015. 08:25

Draga, predivni ste :* 

14.06.2014. L ♥

Lollypop
    24. Travanj 2015. 08:59

Na tecaju nam je sestra primalja rekla da je normalno da dijete drugi dan izgubi oko 300-400 grama i onda da se zene izbezume jer misle da je to zato sto nemaju mlijeka.
    Prvi dan ne jede nista jer u sebi ima dosta majcine krvi koja ga hrani (tako nekako), drugi dan par kapi kolostruma, a tek treci dan krene mlijeko i tad tek zena pocinje dojiti. No u meduvremenu dijete piski i kaki i tu dolazi do ciscenja organizma i pada na kilazi.

To je dosta bitna informacija koju zene ne znaju, pa eto, mozda nekoj pomogne.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Baby1
    24. Travanj 2015. 11:26

Prekrasni ste!   Puse vam šaljem!!  

Boška2
    24. Travanj 2015. 20:31

Hvala cure!!!
    Lollypop bebe nakon poroda smiju pasti 10% na tezini. A ako je vise od toga,onda ne pustaju iz bolnice dok ne pocne dobivati na tezini. Meni je mlijeko,zbog tog preskocenog prvog dana dojenja,doslo tek kada smo stigli doma. A tamo su ga dohranjivali,nakon mog dojenja je dobivo jos bocicu adaptiranog mlijeka.

<3<3<3 Karl <3<3<3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.