Nakon poroda sam smršavjela, a sad se opet borim s kilama

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar sententia

    sententia

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    Ja sam apsolutni antidijetaš. Dijete su najgore što si možemo raditi - imam svoj primjer i primjera oko sebe da ne mogu nabrojati. Svakim odlaskom na neku, bilo koju, specifičnu dijetu - dodajte par kilograma gore. Na iznos zbog kojeg ste išli na dijetu. Svako takvo mršavljenje, donosi povratak kilograma + još..pa malo manje od toliko koliko ste izgubili. Da nitko od nas nikada nije bio na dijeti, ne bi bilo ni toga. 
    Na žalost, na sreću, kako god, jedina stvarna opcija je promjena života. Izbalansirana prehrana i pokret. Tijelo je stvoreno za pokret. Tijelo je mašina kojoj ne trebaju megaodricanja. Ali je sve u balansu. 
    Međutim, nemogućnost postizanja balansa je uvijek unutarnji problem i kriva motivacija. Kriiva motivacija je strah za zdravlje, briga za zdravlje, strah od neprihvaćanja, osjećaj neprivlačnosti,…Dobar motiv je želja da svoje tijelo hranimo dobro, da ga njegujemo, želja za zdravljem, aktivnošću, kao opcija da ispunimo sve što želimo. Sad…sumnjam da netko od života želi - kiflu. Kiflu želimo kao kompenzaciju za sve srušene snove. Najbolja dijeta je ustati i ići ispuniti svoje snove, a ne se zadovoljiti ugljikohidratnom tromošću. To je proces. Proces koji kaže - zavoli, sve na sebi, sebe, uživaj u životu - poželi sve i još više. To je već pola puta. Znam po sebi.

  • Avatar Ines11

    Ines11

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    ja sam se nakon porod vratila na kilazu koju sam imala prije,cak i manje kg,ali mi je 3 mj nakon poroda dijagnosticirana hipotireoza i kg su doslovno preko noci opet skocili na broj s kojim sam usla u radaonu…nisam se opterecivala previse.krecem se jako puno,skoro sve obavljam pjesice i polako odlaze.srecom nikada nisam bas ni jela previse,ali mi je trbuh i dalje tu.vise me muci to sto dozivotno moram piti lijekove,ali sada vise nista ne mogu promjeniti.ne opterecuj se kilogramima vec se posveti djetetu.znam dosta zena koje imaju isti problem i na kraju su kilogrami otisli,ali su lijekovi ostali :-(

  • illuminati667

    Broj poruka: 95

    Prijavi adminu

    Do you want to be a member of the great brotherhood Illuminati? we are going to make you rich famous and to be a world known star, get a good job, to win elections and get into a political power we are going to enrich you in all your endeavor empowerment and you will never loose any case in court or were ever, you will have powers to control people in high places you can add up on whatsapp +919619915236
    Manage

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.