'Moj sin rođen je s rascjepom usne i nepca'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mirjana.mrakovcic

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    I moje je dijete rođeno sa rascjepom, jednostrani rascjep usne, desni i nepca, prije 13 godina. Imala je jednu operaciju sa 3 mjeseca, izdajala sam se 40 dana, kasnije a ad.
    Uglavnom sve glasove odlično izgovara, nema problema u razvoju, nedostaje joj zub (dvojka), nosi fiksni aparat za zube vec duze vrijeme i ortodont je vrlo zadovoljan sa cjelokupnim stanjem, savjetujem rani odlazak ortodontu zbog nepca koje se za deformirati
    Samo hrabro i uzivajte sa malim anđelom

  • nirvana3

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Ja sam rođena s jednostranim rascjepom usne i rascjepom nepca. Ukupno sam imala 8 operacija, prvu s 2 mj a posljednju u srednjoj… Hvala Bogu, živim normalnim životom,nemam više problema i moje dijete to nema :-)  tako da, nije to ništa strašno, samo hrabro mama Željka :-))))

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.