mlijeko u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Andreja7

    Broj poruka: 33

    Prijavi adminu

    drage trudnice, ostalo nam je još 3 tjedna do kraja a ja još nemam mlijeka. da li je koja od vas imala ovakav slučaj i da li je to normalno, hoće li mlijeko doći nakon poroda? mislim da bi ga već trebala imati…

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Tia, mlijeko ni ne možeš imati dok ne rodiš, može ti curiti kolostrum ili ne mora, ali pravo mlijeko dolazi tek nakon poroda, u većini žena treći dan iako je to danas pomalo individualno. Kolostum ti je žućkaste boje i možeš imati par kapljica u ovim tjednima trudnoće, ali ne moraš ga imati uopće. Ne brini sve je normalno, dobit ćeš ga nakon poroda.

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Nisam ni ja imala nis dok nisam rodila, nikakve naznake kolostruma. Tek nakon sto sam rodila je krenuo kolostrum, a mlijeko treci dan od poroda. Tak da bez brige, doci ce mlijeko.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Andreja7

    Broj poruka: 33

    Prijavi adminu

    hvala vam, sad mi je lakše jer uplašila sam se da neću imati mlijeka pošto čujem svakakve razlićite informacije a i prva trudnoća je pa ništa neznam još. a stvarno želim dojiti jer mlijeko je ipak najbolje i najzdravije. 

  • Avatar DarijaZ

    DarijaZ

    Broj poruka: 1432

    Prijavi adminu

    Meni ti je kolostrum poceo ici tek negdje pred kraj trudnoce, i to jako malo, i jedino kad bi malo stisnula cicu…
    Navodno nekim zenama krene i ranije,meni nije 
    Bebica mi sad ima 20 dana i dojimo, i imam mlijeka u potocima…bez brige, to sto sad nemas mlijeka, me znaci da neces uopce imati…

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Ni u jednoj trudnoći mi uopće nije išlo mlijeko/kolostrum prije poroda, čak u drugoj trudnoći mi ni cice nisu narasle. Prvu sam dojila 16 mj, druga sad ima 16 mj i još ne namjerava stat :D

  • Avatar Iskrica1347

    Iskrica1347

    Broj poruka: 991

    Prijavi adminu

    Ni meni nije niš curilo dok nisam rodila. Počeo je kolostrum curiti doslovce tek kad je beba izašla van. Ne brini..

    Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

  • Avatar mum3

    mum3

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Meni je u prvoj trudnoci počeo teći kolostrum dva mjeseca prije,s dojenjem se nismo proslavili,evo sad sam opet trudna,ovaj put tece od 5 mjeseca trudnoce i nadamo se da cemo uspjesno sikiti :D

  • Avatar Stina

    Stina

    Broj poruka: 30

    Prijavi adminu

    Meni je od pola trudnoce curilo, isprva malo pa sve vise tako da sam se budila s flekama :D. Jednom mi je u gostima procurilo preko 3 sloja robe….otada nosim jastucice za dojilje…nakon poroda je bas obilato krenulo i to odmah…naravno, neiskusna, upalila sam se…barem cu za sljedeci put znati sve trikove oko vode, masiranja, izdajanja, obloga…mucili smo se jako s dojenjem, dojili sa sesiricima do skoro 4 mj…ali sada je mila majka i sav trud se stvarno isplatio! Biti uporan, sve dodje na svoje!

  • Avatar tena123

    tena123

    Broj poruka: 633

    Prijavi adminu

    meni je ovo prva trudnoća i u 16 tjednu mi  je počeo curiti kolostrum, nekad žućkasti a nekad kao neke prozirne kapljice, uglavnom cijelo vrijeme muku mučim s njim jer kad malo stisnem grudi odmah teče, a kao je to dosta ljepljivo već sam uništila par grudnjaka jer se ne može normalno oprat na niskoj temperaturi. jedno vrijeme sam se bojala da možda kasnije neću imat al evo on curi svaki dan, a i jedna prijateljica je isto tako imala kolostrum više od pola trudnoće pa sad ima mlijeka normalno i nema nikakvi problema..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.