Divan članak, divna majka i prekrasna djevojčica. Meni je samo žao što se kod nas ova djeca-anđeli još uvijek stigmatiziraju.. A meni su oni kao zrake sunca.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Jedna dirljiva prica..jedna prekrasna majka i jos ljepsa djevojcica..svaki put kad naletim na ovako nesto sjetim se jedne cure koja ima down..tad je imala oko 26 godina..koliko topline i ljubavi u sebi nosi to drago stvorenje ,ja Vam nemogu opisati..nikad se nismo srele,a da me nije zagrlila..stalno se mirisala i sminkala..znala sam joj i roditelje..krasni ljudi..cesto ih se sjetim..i slazem se s Iskricom-tocno su kao zrake sunca..velika pusa malenoj Mii i njezinoj cijeloj obitelji..
Ica
Medeneee ste. Vedra i lijepa priča. Mi imamo frendića Downića i obozavamo se igrat s njim ;))))))
Ma šaljem Vam veeeliku veeeliku pusu! Extra chromosom extra cute!!! Hrabro naprijed!!!
Jučer ujutro svi u obitelji smo slagali različite čarapice.Najmladi Mihael u čudu nas je gledao.
A Downići imaju nešto viška.Ono što nam svima nedostaje da budemo bolji ljudi.Podrška ovoj hrabroj majci i mnogim drugima koji zagrle ljubav skrivenu u ogromnom osmijehu.Naš ste ponos!!!❤🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji