Evo vako ja sam imala kiretrazu prije 7 mijeseci zadnji mijesec radimo na bebi , menstruaciju tribam dobiti 10.2 a sad mi je jucer doslo kao nesto roskasto smede danas tece krv kao kod menstruacije ali punooo manje strah me sta bi to moglo biti molin vas pomozite jer sam u strahu 🤦♀️ odnose imamo svaki dan i svrsi u mene ali neznam zasto ta krv pet dana prije menstruacije
Evo vako ja sam imala kiretrazu prije 7 mijeseci zadnji mijesec radimo na bebi , menstruaciju tribam dobiti 10.2 a sad mi je jucer doslo kao nesto roskasto smede danas tece krv kao kod menstruacije ali punooo manje strah me sta bi to moglo biti molin vas pomozite jer sam u strahu 🤦♀️ odnose imamo svaki dan i svrsi u mene ali neznam zasto ta krv pet dana prije menstruacije
Ejj, meni je danas 18 da ciklusa, po mom nekakvom izracunu je danas i ovulacija. Jedva sam je docekala kad ono ujutro prokrvarim, mislila sam proci samo s dnevnim uloškom jer je bilo prvo smede rozkasto, ali evo zavrsil saam na normalnom ulošku. E sad menstruacija nije definitivno jer triba doci tek za 15 dana. Uspanicim se ja i nazovem doktoricu koja mi kaze da je to ovulacijsko krvarenje, sad cu sacekati koliko ce trajati. Inace 2 godine amo u pokušavanju, nakon jednog spontanog, i jedne biokemijske, nadena mi je inzulinska rezistencija. Sad sam na terapiji i nadam se najboljem 😘❣️💕💓
Sortiraj odgovore
Najstariji