I ja vama cure zelim isto od srca da vam se ispune zelje,da ubrzo ugledate svoje plusice.....sve mi to zeljno cekamo i svaki mjesec nova nada i novo razocarenje,ali opet glavu gore,mislim da onaj gore zna sta radi,ipak bira najljepse andelcice za nas🤗🥰...i iako se neznamo velika podrska ste cure stvarno....dobro je imati gdje se ispuhati...🥰🥰🥰🥰🥰💞💞
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Zdravo borilice, duze vrijeme citam i pokusavam pisati ali mi se nije dalo pa cu sada da vas pitam vas koje ste vjerujem vise znate o tome😊da li je moguce da test pokaze prvo pozitivno a drugi negativno pa sad neznam sta bi mislila 😔
Zdravo borilice, duze vrijeme citam i pokusavam pisati ali mi se nije dalo pa cu sada da vas pitam vas koje ste vjerujem vise znate o tome😊da li je moguce da test pokaze prvo pozitivno a drugi negativno pa sad neznam sta bi mislila 😔
Da moguce je ukoliko se radi o biokemijskoj trudnoci. Te isto tako moze biti ako su razliciti testovi. Jesi to ti radila testove?
I ja vama cure zelim isto od srca da vam se ispune zelje,da ubrzo ugledate svoje plusice…..sve mi to zeljno cekamo i svaki mjesec nova nada i novo razocarenje,ali opet glavu gore,mislim da onaj gore zna sta radi,ipak bira najljepse andelcice za nas🤗🥰…i iako se neznamo velika podrska ste cure stvarno….dobro je imati gdje se ispuhati…🥰🥰🥰🥰🥰💞💞
Pa da bas tako. Ja mislim ds sam svojim avec dosadna 🤭 a znam da vama ovdje nemrem nikad dosaditi. Bar se nadam 🤣🤣🤣🤣
Pozdrav cure,
Evo i mene... Muz i ja smo uspjeli zaceti dijete ovo ljeto nakon 2,5 godine pokušavanja. Na žalost, desio se spontani nakon 4.5mj trudnoće :( iz cista mira krenuli trudovi, puknuo vodenjak i nije bilo spasa, bebicu sam u bolnici rodila...
Ali idemo hrabro dalje i ponovno cim dobijemo zeleno svijetlo krećemo ponovno... Naravno u tih 2.5 godine smo prošli različite doktore i bilo je ako ne ostanem trudna do jeseni da prvo ide operacija(miomi) a zatim mpo... Al evo, srećom uspjeli smo prirodno što vec veliki uspjeh... Pozitivno gledamo dalje i nadamo se da će brzo doći novo začeće 🙏
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Tonia jako mi je žao šta ste to prošli, ali vidim da ste pozitivni i čvrsto vjerujem da će bebica koja treba doći će doći! Nadam se da će vam se brzo sreća osmjehnuti i imati svog smotuljka u rukama 💖
Toniajako mi je žao šta ste to prošli, ali vidim da ste pozitivni i čvrsto vjerujem da će bebica koja treba doći će doći! Nadam se da će vam se brzo sreća osmjehnuti i imati svog smotuljka u rukama 💖
Moramo sve biti pozitivne jer druge nam nema... Život piše romane, ali vjerujem da za sve postoji razlog...
Sve će to u konačnici biti dobro, samo treba imati dovoljno snage, gledati naprijed i nadati se. Imamo vec veliku sreću što smo uspjeli začeti, tako da vjerujem da će kad tad bebica biti u našim rukama ❤️
Hvala na riječima podrške 😍
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Večer! Evo i mene tu.... Pustila sam korijene ovdje na forumu 🤪
Sada pokušavamo 1godinu i 3mjeseca za bebu br. 2! Prvu trudnoću smo uspjeli ostvariti nakon 10mj aktivnog truda i gađanja plodnih dana. Ovaj put sam mislila da će to biti okvirno vrijeme ali evo već je godina iza nas. U 1mj smo ostvarili trudnoću ali je bila biokemijska.... Od tada ništa.
Sada imam dogovor sa gin. Da ako ne bude ništa do 2mj onda idemo u obradu. Ponekad sam sva pozitivna a ponekad grcam u negativi - kolo sreće se okreće! Piškim trakice, mjerim temperaturu, pijem noćurak (a pila sam svašta). Ovaj mj pijem noćurak i mjerim temp. Ali malo ne redovno. Evo tu sam se javila jer mi je možda lakše jadati se vama koje ste isto duljeg staža pokušavanja.
url=https://lilypie.com]
Evo i mene tu 😊
Mi pokusavamo recimo godinu dana.
S tim da smo 7 mjeseci radili na tome, pa promjena posla i mjesta stanovanja dovela do neke pauze od 8 mjeseci dok nisam vidila sta ce biti sa ugovorom i poslom (tada mi jos u glavi bilo lako cemo mi to) i sada eto opet je proslo jedno aktivnih 4 mjeseci truda i nazalost jos nista. 😓
Trudimo se svaki mjesec, jedva cekamo bebicu i iskreno nadam da cemo uskoro sve ugledati velike pluseve.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Evo i mene tu 😊
Mi pokusavamo recimo godinu dana.
S tim da smo 7 mjeseci radili na tome, pa promjena posla i mjesta stanovanja dovela do neke pauze od 8 mjeseci dok nisam vidila sta ce biti sa ugovorom i poslom (tada mi jos u glavi bilo lako cemo mi to) i sada eto opet je proslo jedno aktivnih 4 mjeseci truda i nazalost jos nista. 😓
Trudimo se svaki mjesec, jedva cekamo bebicu i iskreno nadam da cemo uskoro sve ugledati velike pluseve.
Ehhh poznata mi ta misao... Isplatit će se trud sigurna sam samo polako..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji