❤Mi koje pokusavamo DUZE vrijeme❤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenajelena
    17. Prosinac 2019. 22:57

I ja vama cure zelim isto od srca da vam se ispune zelje,da ubrzo ugledate svoje plusice.....sve mi to zeljno cekamo i svaki mjesec nova nada i novo razocarenje,ali opet glavu gore,mislim da onaj gore zna sta radi,ipak bira najljepse andelcice za nas🤗🥰...i iako se neznamo velika podrska ste cure stvarno....dobro je imati gdje se ispuhati...🥰🥰🥰🥰🥰💞💞

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Sara❤
    18. Prosinac 2019. 00:19

Zdravo borilice, duze vrijeme citam i pokusavam pisati ali mi se nije dalo pa cu sada da vas pitam vas koje ste vjerujem vise znate o tome😊da li je moguce da test pokaze prvo pozitivno a drugi negativno pa sad neznam sta bi mislila 😔

18. Prosinac 2019. 12:44

Sara❤

Zdravo borilice, duze vrijeme citam i pokusavam pisati ali mi se nije dalo pa cu sada da vas pitam vas koje ste vjerujem vise znate o tome😊da li je moguce da test pokaze prvo pozitivno a drugi negativno pa sad neznam sta bi mislila 😔

Da moguce je ukoliko se radi o biokemijskoj trudnoci. Te isto tako moze biti ako su razliciti testovi. Jesi to ti radila testove? 

18. Prosinac 2019. 12:44

jelenajelena

I ja vama cure zelim isto od srca da vam se ispune zelje,da ubrzo ugledate svoje plusice…..sve mi to zeljno cekamo i svaki mjesec nova nada i novo razocarenje,ali opet glavu gore,mislim da onaj gore zna sta radi,ipak bira najljepse andelcice za nas🤗🥰…i iako se neznamo velika podrska ste cure stvarno….dobro je imati gdje se ispuhati…🥰🥰🥰🥰🥰💞💞

Pa da bas tako. Ja mislim ds sam svojim avec dosadna 🤭 a znam da vama ovdje nemrem nikad dosaditi. Bar se nadam 🤣🤣🤣🤣

Tonia♥️
    19. Prosinac 2019. 17:27

Pozdrav cure,
    Evo i mene... Muz i ja smo uspjeli zaceti dijete ovo ljeto nakon 2,5 godine pokušavanja. Na žalost, desio se spontani nakon 4.5mj trudnoće :( iz cista mira krenuli trudovi, puknuo vodenjak i nije bilo spasa, bebicu sam u bolnici rodila...
    Ali idemo hrabro dalje i ponovno cim dobijemo zeleno svijetlo krećemo ponovno... Naravno u tih 2.5 godine smo prošli različite doktore i bilo je ako ne ostanem trudna do jeseni da prvo ide operacija(miomi) a zatim mpo... Al evo, srećom uspjeli smo prirodno što vec veliki uspjeh... Pozitivno gledamo dalje i nadamo se da će brzo doći novo začeće 🙏

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Nova19
    19. Prosinac 2019. 17:56

Tonia jako mi je žao šta ste to prošli, ali vidim da ste pozitivni i čvrsto vjerujem da će bebica koja treba doći će doći! Nadam se da će vam se brzo sreća osmjehnuti i imati svog smotuljka u rukama 💖

Tonia♥️
    19. Prosinac 2019. 18:47

Nova19

Toniajako mi je žao šta ste to prošli, ali vidim da ste pozitivni i čvrsto vjerujem da će bebica koja treba doći će doći! Nadam se da će vam se brzo sreća osmjehnuti i imati svog smotuljka u rukama 💖

Moramo sve biti pozitivne jer druge nam nema... Život piše romane, ali vjerujem da za sve postoji razlog...
    Sve će to u konačnici biti dobro, samo treba imati dovoljno snage, gledati naprijed i nadati se. Imamo vec veliku sreću što smo uspjeli začeti, tako da vjerujem da će kad tad bebica biti u našim rukama ❤️
    Hvala na riječima podrške 😍

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Mallla
    19. Prosinac 2019. 23:17

Večer! Evo i mene tu.... Pustila sam korijene ovdje na forumu 🤪
    Sada pokušavamo 1godinu i 3mjeseca za bebu br. 2! Prvu trudnoću smo uspjeli ostvariti nakon 10mj aktivnog truda i gađanja plodnih dana. Ovaj put sam mislila da će to biti okvirno vrijeme ali evo već je godina iza nas. U 1mj smo ostvarili trudnoću ali je bila biokemijska.... Od tada ništa.
    Sada imam dogovor sa gin. Da ako ne bude ništa do 2mj onda idemo u obradu. Ponekad sam sva pozitivna a ponekad grcam u negativi - kolo sreće se okreće! Piškim trakice, mjerim temperaturu, pijem noćurak (a pila sam svašta). Ovaj mj pijem noćurak i mjerim temp. Ali malo ne redovno. Evo tu sam se javila jer mi je možda lakše jadati se vama koje ste isto duljeg staža pokušavanja. 

url=https://lilypie.com]

sanja0508
    20. Prosinac 2019. 00:27

Evo i mene tu 😊
    Mi pokusavamo recimo godinu dana. 
    S tim da smo 7 mjeseci radili na tome, pa promjena posla i mjesta stanovanja dovela do neke pauze od 8 mjeseci dok nisam vidila sta ce biti sa ugovorom i poslom (tada mi jos u glavi bilo lako cemo mi to) i sada eto opet je proslo jedno aktivnih 4 mjeseci truda i nazalost jos nista. 😓
    Trudimo se svaki mjesec, jedva cekamo bebicu i iskreno nadam da cemo uskoro sve ugledati velike pluseve. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Mallla
    20. Prosinac 2019. 00:41

sanja0508

Evo i mene tu 😊
    Mi pokusavamo recimo godinu dana.
    S tim da smo 7 mjeseci radili na tome, pa promjena posla i mjesta stanovanja dovela do neke pauze od 8 mjeseci dok nisam vidila sta ce biti sa ugovorom i poslom (tada mi jos u glavi bilo lako cemo mi to) i sada eto opet je proslo jedno aktivnih 4 mjeseci truda i nazalost jos nista. 😓
    Trudimo se svaki mjesec, jedva cekamo bebicu i iskreno nadam da cemo uskoro sve ugledati velike pluseve.

Ehhh poznata mi ta misao... Isplatit će se trud sigurna sam samo polako.. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.