Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anabanana0
    22. Veljača 2017. 18:46

Joj ja sam molila boga u bolnici da joj otpadne papak ali nakon više od 10 dana je otpao patronaznoj u ruci  😂😂 srećom
    Ugl ja ništa od kozmetike za bebu nisam iskoristila od korenica i toga, pupak joj se ne kaže nicim, a guzu sam u bolnici brojala koricama i toplom vodom a kući mi nije baš praktično pa koristim vlažne maramice. A kupila se curica u mlijeku i vodi to nam je patronazna preporučila. 

Mamicaaa
    22. Veljača 2017. 19:15

Ninche a dobro bitno da pregleda rad srceka,a sad zas ne pusti zvuk tko ce znat..
    A sto se babice tice mozda je to tak sluzbeno samo prvi put,al svakako ti napravi popis sa pitanjima sve sto te zanima..jer bar ja kad vidim da netko tak sluzbeno i nabrzinu onda zaboravim ista pitat..
    Aa ti si se taman udebljala...
    Mislim ja se ne opterecujem kilama,malo mi je frka kad vidim da ja nis ne dobivam kilica..npr zadnji pregled +300 grama..i bas me zivcira kad mi neko onda kaze pa daj jedi, pa ne izgladnjujem se jedem svaki dan koliko god mogu, ono nekad po 5x al manje obroke..a da sam se do sad udebljala 15kg onda bi ljudi opet pametovali da sta ce tek biti na kraju trudnoce,da to nije dobro bla bla bla..ili sogorica je dobila u trudnoci 12kg i sad ono to je najidealnije da do kraja trudnoce dobijes 12kg..pa nisam luda da sad pratim u gram..bas me briga i da je od tog idealnog -5 il +5.. bas nesto nisam dobre volje i pomalo sam ljuta i onda ivo o kilama napisem bas onako frustrirano hah.. 
    Ninchee mene ponekad malo svrbi..kupam se sa baby samponom i mazem se nekim losionima kremama mama tak da je sad super..
    Ana imala si srece sto je otpao kad je patronozna bila hahah...u kakvom mlijeku? 

• Anabanana0
    22. Veljača 2017. 20:04

Čašu mlijeka ili jogurta da joj kožu hidratizira
    Joj kad ste kod kila ja sam došla iz bolnice i samo dva tri kila dole 😨 dobro sada sam još dole otisla ali mi nije još jasno kako tako malo 

22. Veljača 2017. 20:35

Mamice i ja sam svoj post o kilama frustrirano pisala haha jako me to zivcira u trudnoci. Ja smatram da je mrsavoj osobi rec mrsava si jednaka uvreda kao i kad nekom kazes tko ima vise kg da je debel. 
    Uff evo opet sam se nazivcirala haha
    Sto se tice trbuha mene je svrbio prije dok je tek poceo rasti, sad vise nista.. 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ninche9
    22. Veljača 2017. 21:27

Ako se moja kolegica i njena doktorica ne brinu, a dobila je do 24tjedna 15kg, necu se ni ja, a ne morate se ni vi, samo gledam da mali dobro raste.
    Neko dobije na pocetku a neko poslije. Idem uskoro na OGTT, moram biti 10 sati nataste. Treba to izdrzati

mishevi2012
    22. Veljača 2017. 23:55

Hello eto mene :)! Kazu mo danas bolje da ne induciramo bla bla dojdite za dva dana opet..jedino ako.bas zelim da ce mi napravit carski rez sad odmah kroz sat vremena a ja odgovorim ne ne ne hvala odoh ja pa se vratim za 2 dana :)! Kaze doktor skacite sa sinom a ja svaki dan propjesacim bar 6,7 km zbog vrtica od malog..ma uglavnom odoh opet u petak i nadam se da ce bebac van jer sam sama sebi postala bas sad teska..

❤ Jan ❤ Noah ❤

Mamicaaa
    23. Veljača 2017. 07:49

Pandice hahaha sto se lako mozemo naljutit haha...
    Ninche ma nema potrebe..mama je sa mnom u trudnoci dobila samo 9kg i eto rodila me zivu i zdravu tako da to uopce nema veze...
    Joj izdrzi tih 10h na taste.. pandica i ja smo imale srece pa smo mogle doruckovat..inace ja cu znat rezultate OGTT-a na sljedecem pregledu...
    Mishevi uh nadam se da ce bebac do petka sam odlucit van pa da ne moras na carski..svakako nam javljaj novosti 😊

mishevi2012
    23. Veljača 2017. 14:50

Ne ne mamice jucer mi je rekao ako hocu odmah jucer na carski da nije problem da je moj izbor pa sam ja rekla ne da idem ja kuci, a sutra ce mi sa lijekovima inducirat, nema carskog..ma glavno da je ziv i zdrav kako god...sad sam dobila od ambasade da moram trazit u bolnici da napisu rodni list sa č i ć u prezimenu..uf vise me strah papirologije nakon nego svega skupa 😂 

❤ Jan ❤ Noah ❤

Mamicaaa
    23. Veljača 2017. 17:59

Hej hej!
    Danas sam cijeli dan "gladna", stalno mi se trazi da nesto zvacem,grickam i ne mogu si udovoljit sto mi se jede haha 😂😂 jos vrijeme nekakvo bzvz kisa pada,vjetar puse..al stra napokon petak wuhuu 😊
    2410 pa covjece ti do podne sve napravis svaka cast..sad zasluzeni odmor 😊 kak si ? Kak je malena?
    Ja sam ga nedavno cula pa sam ga morala podijelit s vama 😂 to znam da pupak mora biti stalno suh..
    Mishevi aha malo sam pobrkala..u svakom slucaju slazem se bitno da je ziv i zdrav..nek sve prode u najboljem redu..javi nam se svakako 😊

• Nikiita
    23. Veljača 2017. 20:40

Pozdrav zene imam jedan veliki problem i ne znam kome da se obratim .Ostala sam u drugom stanju trenutno sam u Njemackoj kod momka sljedeci mjesec se vracam kuci jer mi istice 3mjsc dosla sam kao turista ,,nismo vjencani on radi ima vizu na 3god stan,osiguranje itd ee sad mene zanima jel postoji sansa da i ja dodjem u Njemacku jer nam je tesko da ja ostanem u Bosni i da se dole porodim jel koja imala slican slucaj jel moze kako da se vjencamo u Bosni i da predamo za spajanje porodice da sto prije dodjem hvala jos jednom i ako moze ko odgovorit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.