Mamice ajde super bar cu imat neko 24 satno drustvo hahaha
ovo za termin da se moze prenjet 2 tjedna tako je i meni gin rekla.
cure sta kazete na neka ovakva kolica? bas mi se svida taj malo jajasti oblik :D
http://www.neo4kids.de/Kinderwagen-Kombikinderwagen-Babywanne-Buggy-Smile-2in1-Leinen-braun
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Hahaha da budemo visile tu na forumu haha
E i takva kolica su mi lijepa..al ja sam zapela za jedna i moram naci negdje da ih prvo uzivo vidim hah..
Mamice tu su mi rekli da nakon 7 dana oni isprovociraju..tj.da dodjem u srijedu..jer beba je vec sad velika (4100 +/- 10%) pa zbog glavice bolje da ne ostave jos, kao maximum bi bio u petak..
❤ Jan ❤ Noah ❤
Meni moja ginekologica rekla da maximum 7 dana a babica u bolnici da mi mogu jos eventualno 2 dana ostavit i to je maximum..zbog plodne vode najvise inace..
❤ Jan ❤ Noah ❤
Mamice imas sliku kolica? :))
Mi smo polako poceli sa sredivanjem tako da sam danas napravila popis sta sve trebamo kupit od stvari i robe za bebu, higijene za bebu do stvari koje ce meni trebat itd da vidimo koliku cifru da ocekujemo :)
Mishevi jel mi mozes reci sta tu u njemackoj treba spremiti u torbu za bolnicu?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Isto ko i kod nas..mada ja jos nisam nista spremila jer tamo sve dobijes sta ti treba i jednokratne uloske, gacice i sve popratno..uzet cu za svaki slucaj al navodno sve dobijes
❤ Jan ❤ Noah ❤
Drage moje!
Ne znam da li da vam kazem dobro vecer ili dobro jutro;)))
Moj deckic ne spava skroz me razbudio pa sad ni ja ne spavam kad je on konacno zaspao!
Pando znam da si Mishevi pitala sto da nosis u bolnicu.
Moj savjet sto manje to bolje. Skoro sve dobijes. Osim malo kozmetike,imala sam svoje uloske kasnije jer su bili stabilniji i mogli zaljepiti,donji ves,majice i hlace od trenirke. Nista vise nije ni trebalo. Ako sto zatreba,donesu ti tvoji.
I ja sam mog malenog prenijela 8 dana! Nisu mi dali nista,htjeli su...ali eto priroda je nakraju ucinila svoje i vodenjak mi je pukao sam. Meni su rekli da bi mi iza 10.dana nesto dali da nije islo samo. Morala sam se javljati svaka 2 dana na CTG posto sam prenijela,tako su bila pravila.
Pandice evo kolica koja su meni zapela za oko..sta mislis?
https://www.google.de/search?q=bergsteiger+kinderwagen+capri&client=ms-android-samsung&prmd=ismvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiP-Mjl2qDSAhVIVxQKHeoeD7QQ_AUIBygB&biw=360&bih=560#imgrc=qSxRykfRohocLM:
Mishevi a valjda je onda tu tako tjedan dana..ak se dobro sjecam ti si sad skroz blizu termina?
Larimara nadam se da si uspjela ponovo zaspati...
Da to znam ak preneses da moras ic na preglede svaka 2dana da mjere CTG..sva sreca pa je deckic odlucio sam van..a i ja mislim da ne treba previse stvari za bolnicu kad cemo tam bit 3dana...
Sortiraj odgovore
Najstariji