2410!
Moj djecacic je skoro 7 mjeseci...kao da je jucer bilo;))) prenesen 8 dana,roden s 3800...
Da sporo prolazi vrijeme ono kad predes,samo iscekujes. Dragi mi je jedva dopustao da se prosetam do trgovine u blizini.
Evo da vas nasmijem na ovaj kisni tmurni dan...kazu ako preneses da je najbolje malo "keksa" (naravno ako mozes) jer da sperma sadrzi prostangladine, a to inducira porodaj...
Mishevi ja se nadam da ce bebac sam odlucit da ide van tak da te puno ne mrcvare u bolnici da ti ne daju drip il da ides na taj carski..
2410 ma jesi pisala si,al smo zaboravile vec..cak mislim da sam ti tad rekla da do kraja poroda cu te pitat jos par puta haha...
Ma kolica mi zakon izgledaju na slici,cak ima kombinacija crno-bijelo ta su najljepsa,al bijelo ne dolazi u obzir hah...kak si ti? Kak je tvoja princezica? Jesmo te vec pitale kak se zove,cak msm da jesmo al sam bas zaboravna sorry 😕
Larimara mom dragom vec sad nije sigurno sto se keksa tice,valjda se boji da se nesto nece dogoditi bebici,a mislim da ce me pred kraj zaobilazit u sirokom krugu hahaha 😂😂
mishevi ajde bebo van, svi smo vec u iscekivanju na forumu :D bas se bebi svida nesto u pupi, toplo je a vidi kak je vani kiša :P
larimara pa to me najvise i brine, znam da u hr moras sve zivo sam nosit.
E sad da pitam vas koje ste mame tu vec. Meni posto je ovo prva trudnoca nisam bas upoznata sa svim tim procesom poroda i svaki dan po malo saznajem nesto sto se vise blizi taj dan. To krvarenje nakon poroda navodno traje jaaako dugo? neke zene su mi rekle da to traje po dva mjeseca i da maltene ne mozes ni ustati iz kreveta jer to ljeva iz tebe i da ne smijem ni setat ni nista. I mama mi kaze da su to obicne gluposti da to krvaris kao i kad imas menzis i da normalne uloske koristis da to nije pretjerano krvarenje?
mamice daa da :) lijepa su mi, i mislim da sam ih cak i vidjela uzivo. Iskreno ja na kolicima prvo pogledam kotače, odmah vidis nekako jesu kolica stabilna i puuno daju izgledu.
mamice mislim da se mala od 2410 zove Neli ako se dobro sjecam :D
2410 hvala ti :) i sto mamica kaze sigurno cemo opet pitat nesto haha kako si ti danas?
eh sto se tice keksa mi oko toga nemamo problema i cesto ga prakticiramo. Inace je moj muz opusten sto se svih zivotnih situacija tice, nije neki panicar kao ja. Ja stalno spominjem ajme sta cu ja ako mi pukne vodenjak dok si ti na poslu ovo ono a on samo kaze pa nista nazvat ces me i ja cu doc kuc istog trena i idemo u bolnicu haha nekad me cak i nazivcira to sto on ne sekira oko niceg pa mi samo kaze a sta ja imam od zivciranja ufff haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Hej mame! Ja se nikako na novom forumu ne mogu prijaviti sa starim nickom, inače ja sam Anakox
Postala sam mama prije skoro tri tjedna
Trebala bi uskoro ici na vježbe za vaginu. Jel tko išao od vas?
Ana cestitkeeee :) kako je bebica? :)
2410 hvala ti. Sad mi je malo lakse kad cujem da nije ipak tako kako su mi rekli da se 8 tjedana necu moc dic iz kreveta i da ce me netko morat sluzit i da se ne smijem kretat jer to kao non stop krvaris.. mislim.. ne znam evo..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Anaa Cestitkeeee i od meneee 😊😊
Eto prvi put cujem za to,pa kad saznas javi nam kakve su to vjezbe..kak je beba? Kak si ti?
Hvala svima
Sve je sada ok imali smo malih problema i bili u bolnici tjedan dana, mislila sam da nećemo nikad kući 😂😂 večeras smo se prvi put kupali 😇😇
Mislim da su mi rekli da nakon četiri tjedna počinje kao da se malo učvrsti dole sve, nemam pojma ni ja. Muž mi je reko da bolje da idem da njegova sestra nakon poroda kad kihne popiski se malo svaki put.
Drage moje dame!
Jeste li se vec smjestile u vase udobne krevetice i uzivate?
Moj maleni je jako "zaposlen",kad druge bebe i cak veca djeca spavaju vec duboki san,on je sad u akciji. Puzi po cijelom stanu i ispusta smjesne zvukove,vuce kablove,vadi lonce iz ormara u kuhinji i tako to.
Vidjet cete,ceka vas isto heheeh
mamice,imas srece sto ti dragom nije do keksa..;)))barem ne jos...
pando,ne brini se nista. Stvarno nosi sve minimalno,sve ces dobiti. Robicu za bebu nek ti donesu kad ides doma.
Meni je doktorica prije nego li me otpustila rekla da krvarenje traje do 6 tjedana i kao sto ti je mama rekla,slicno menstruaciji. Osim toga,dolazi ti ionako babica u pocetku svaki dan i pregledava te. Moja je cak radila i akupunkturu.
2410 naravno da papmo kasice,ne jos sve,ali one od voca i zitne. Moramo i s mesom poceti...
Sto se tice keksa ja sam htjela provjeriti ono ako preneses da se tako moze ubrzati. I vjerovale ili ne,taj jedan keks 7 dana nakon sto sam prenijela...u noci mi je puknuo vodenjak! Stvarno! Da li je to bila slucajnost ili ne,tko bi ga znao!
Nisu mi morali u bolnici inducirati porod.
Nosim deckica i nadam se da ce sutra ugledat svijetlo dana, moram se nacrtat u 8 u bolnici..i bracu mu je sutra 3 godine pa nece smetat ako i induciraju :).. I hope so 😂..uopce mi nisu dani dugacki i prolaze mi brzo..radila sam do prije 15 dana a sad malog odvedem u jaslice (pjeske 3 km) pa dok se dovucem natrag, malo pospremi stan, rucak i eto vec natrag po njega u vrtic :)..poslije se igramo i zacas noc :)..tako mi cijela trudnoca proletila...
❤ Jan ❤ Noah ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji