Pozz cure
Marijana ma joj vec sam luda od tih kolica. Po gradu ima mozda 3 trg samo i u njima po par modela i to najskupljih naravno. Na internetu ili nadem stranicu na kojoj nemaju niti cijene ni nista a one koje imaju su po 700e, ne zelim bas toliko dat za kolica. 3u1 mi i nije toliko bitno jer autosjedalicu vec imam.
Ovo za tecaj tu ne moras ici nista ako ce muz biti niti neka treca osoba :)
2410 uh znsci krenulo je. Bas sam i ja htjela spomenuti kako si bome rano dobila simptome. Nadam se da ce isto tako i brzo proci :) super ti to uz malu jos i podnosis.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pozdrav!
Ne vjerujem da je koja od vas sasava kao ja i sjedi po suncanom vremenu u kuci za kompicem.
Upravo sam isprasila svoje muskarce da malo prosetaju sami dok obavim neke stvarcice pa cemo kasnije svi zajedno van. Jucer smo posjetili KINDERFLOHMARKT,nije da nam treba nesto...ali obozavamo ici kad se odrzavaju. Vise radi atmosfere i zabave pa naravno i kupimo ono sto i ne treba.;))) U nasem se kraju cesto odrzavaju upravo pred proljece i jesen,a mi jedva cekamo.
MUZ U RADAONI...moram se smijati kad se sjetim svog. On ne moze ni krv vidjeti,a htio je biti tamo. Nismo bili na nikakvom tecaju. Rekla sam mu da bude onda blizu,pred vratima da se jos ne srusi.
Moj porod je trajao 21sat i cijelo vrijeme je bio uz mene. Na kraju se zakompliciralo i zapelo da su me morali oroditi vakuumom. Eh,tu sam mu rekla neka ide van. Propustio je jedino to izvlacenje;))))) Ne moraju bas sve vidjeti,zar ne?
2410 pa bas smo primjetili da te slabije ima na forumu..a nije ti to bas tak rano..mislim da su mebi mucnine i povracanje isto krenule oko 6-7tj,stvarno se ne sjecam tocno..al bude to brzo proslo..i kad god mozes spavat spavaj i odmaraj..
Joj sto se kolica tice isto slabo ducana ima gdje ih mogu uzivo vidjeti..al ja sam zapela za jedna koja sam nasla na internetu i bas mi se svidaju,al nemam pojma kakva su uzivo itd..
Uff o porodu kad krenem razmisljat hvata me strah jer neznam sto me ocekuje,a dragi ce ici sa mnom..
Larimara ja sam sasava isto cijeli dan u stanu i bas sam ljena i nista mi se neda..21 sat?? Ajme nadam se da ja necu tako dugo uhh...ma mislim da si na vrijeme rekla da izade van..izdrzao je i vidio dosta..
Ja sam sebi u glavi zamislila da će mi ovaj drugi porod biti jednostavan, budući da je ovdje sve drugačije, nema stresa, nema čekanja 2 sata kad ideš na pregled. Svi ljubazni. I ja kao da idem u zemlju čokolade a ne u rađaonu.😂 Al ću da se iznenadim kad krenu bolovi! 😁😂
Ihihi tako nekako i ja 😂..bas me zanima za dan dva znat cu rec 😁😂😂😂
❤ Jan ❤ Noah ❤
Ako koga zanima ima aplikacija Mamikreisel (reklamira se na tv stalno) i ima super stvari..polovnih sta mame stavljaju..ja nasla auto sjedalicu maxi cosi 30 € ko nova koristena mjeseci i par bodica..ima i kolica i svega..
❤ Jan ❤ Noah ❤
Ako koga zanima ima aplikacija Mamikreisel (reklamira se na tv stalno) i ima super stvari..polovnih sta mame stavljaju..ja nasla auto sjedalicu maxi cosi 30 € ko nova koristena mjeseci i par bodica..ima i kolica i svega..
Mamikreisel je zakon aplikacija. Ja sam već par puta naručivala. Prodaje se jako puno novih stvari.
pozz cure :)
mamice to sam i ja bas primjetila da nam 2410 nije bas aktivna kao prije, a nisi niti ti bas :p 2410 kako si nam danas?
ostale cure?
meni muz vikendom ne radi i onda uvijek to vrijeme iskoristimo za skitat tako da mi se uvijek nakupi za prat i spremat pa ponedjeljkom samo radim.. al dobro, onda obavim sve pa ostatak tjedna samo lagano :D
sto se tice gin ja sam svojom odusevljena iako se na cekanje ne mogu pohvaliti kao i vi ali dobro, nije mi to problem pricekati. U cekaonici uvijek bude dosta ljudi jer se cekaona dijeli sa ostalim doktorima a cekam barem pol sata preko narucenog termina. Meni je najbitnije da kad udem da ima volje kao da sam tek prvi pacijent :D
sto se tice raspolozenja moram priznat da sto vise trudnoca napreduje da se sve nekako bolje osjecam u svojoj kozi, koda sam sad onako puna samopouzdanja i volje :D ili je to mozda samo od ovog proljetnog vremena haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
40+5 i kazu dodjite nam na porod za 2 dana..cekaju do 7 dama maximalno..bar tu u mjestu di smo mi...
❤ Jan ❤ Noah ❤
Zadnjih par dana sam stalno umorna i tako ljena,bas nista mi se neda..sinoc nisam bas spavala jer me zeludac bolio,noge me citav dan bole..uglavnom ja sam kao i ovo vrijeme promjenjivo hahaha...
2410 a nadam se da nece tak dugo trajati..meni je bilo katastrofa do 3mj..svaka ti cast sto to sve izdrzis..ja sam bas puno spavala prva 3mj nisam mogla izdrzati..
Pandice cekaj jos koji tjedan kad odem na godisnji i porodiljni pa cu bit dezurna ovdje haha...
Kod nas vrijeme bas bzvz,kisa pada i tmurno je pa od setnjica i skitnje nista hah..
Nije ni moj gin los,al nije bas tako odlican kao tvoja gin jos ti sa svojom procas na hrv blago tebi hah isto uvijek moram pricekat kad dodem..al isplati se cekanje kad vidim svog bebaca 😊
Mishevi sta nije da se trudnoca moze prenjeti 2tjedna? Bar sam ja tako cula...
Sortiraj odgovore
Najstariji