Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    02. Kolovoz 2021. 06:37

Bas mi je zao sto se toliko mucite s dojenjem 😕
    Ono respect za trud...a kad se sjetim da sam ja bila blizu odustajanju zbog rana na bradavicama, a vi puno veće probleme imate I dajte sve od sebe i ne odustajete..svaka vam čast...nadam se bar da će vam uspijeti da se više ne mučiti toliko ❤❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    02. Kolovoz 2021. 09:18

Evo prvo sam u dahu pročitala komentar od Kiflice, pa od Negativ....draga Negativ, ne znam koliko ti vidiš cijelu situaciju u odnosu na sebe, al moram primjetiti da si jako narasla i ojačala u ovome svemu, a vjerujem da je povezanost s mužem još dublja nego ikad prije! Što je taj mali Teo napravio mami i tati 🥰 Uglavnom hocu reci ne da si odlicno savjetovala Kiflicu nego bolje ne moze 😍 Evo zasto volim ovaj forum!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    02. Kolovoz 2021. 09:48

Mamin ritam - sve ovisi o tome kako nam zapocme dan i jel imamo nesto isplanirano za taj dan. Vise sam okrenuta svemu sto ne moram nego sto moram (za mene velika promjena). 1 put tjedno ocistim, u smislu wc, podovi, prašina i prebrisati kuhinju. Ostalo na dnevnoj razini je uglavnom skloniti stvari s puta. Robu perem vikendom, obrnem par mašina za redom. Sve to u toku dana jer na vecer i ja budem umorna. Nisam previse posvecena kucanskim poslovima, radje cu sjest u miru popit kavu i prosurfat nego čistit po kući.
    Obori me umor popodne, nekad se prisilim nenzaspati jer znam zafrknut noć, a nekad fino odspavam 2h i probudim se spremna za izazove. Imam sreću da imam još uvijek nezahtjevnu bebu pa dosta toga mogu prema sebi organizirati.
    Dojenje - isto kao Bojana, Bela, Matea, ok to je nešto što je zdravo, ok, besplatno je, ok stvoreno za moju bebu i najvažnije nemam poteškoća u provedbi pa onda i dojim al da sad u tome uživam NE, isto kao što i čekam 6mj da se smanji učestalost dojenja. Čak razmišljam koliko je ok da i prije krenemo papat krutu hranu 😄 nemajka sta ne! Realno nigdje ne mogu bez nje, rijetkima je mogu ostaviti (mami i teti) jer one ce dat sve od sebe da jede dok me nema i da place ako oce plakat a da ne stvore paniku. Uvjek moram imat iplanirano kad, kako i gdje je nahraniti...itd to meni nisu gušti...
    Mi smo jučer bili kod mojih i otišla sam u 19h na plažu i okupala se. Preporodila sam se. Uživala sam ne imati na swbi težinu tijela i težinu sisa, baš sam se opustila. Ali kasnije sam jedva čekala saprat se jer mi je smetala sol, što mi nikad nije smetalo. Primjetila sam da mi je nakon ove trudnoće stigao paketić smetnji (nervozne i bolne noge, povremene nesanice, teško podnošenje vrućine, ne podnošenje soli nankoži....) 
    Bubuljice kod Sare na Uhu, tj dio nj8h se sasušio i na neki način otpale tj. Oljuštile se...valjda tako ide taj proces...

Mallla
    02. Kolovoz 2021. 09:51

I dobila sam prvi agee od svoje cure, a nije bila rijec o podrigivanju 😁🤣

• willy
    02. Kolovoz 2021. 10:19

Drage Negativ. Ljubavi, a naročito Kiflice
    Redovito vas čitam, sve cure, veselim se svakom napretku kod mama i beba. Ja sam svoju curicu rodila 25.6.,sada ima više od mjesec dana, moja curica je vec neko vrijeme isključivo na bocici. 
    Toliku sam želju imala dojiti, još u rodilištu je krenula borba, mala prsa, prazna prsa, uvučene bradavice... Malu sam redovito 3 tjedna preko šeširića stavljala na prsa pa onda uvijek bočica, i uvijek bi popila apsolutno sve (znači da u meni uopće nije bilo mlekeca ili ga je bilo minimalno). Izdajala sam se na prazno... Svaki drugi dan izdojila tek 30 ml i uvijek bi joj dala prvo da to popije... Konzultirala sam se na sve strane (osim s Rodama) i poslušala doktore (pedijatre i ginekolog) koji su rekli da je najvažnije da je dijete sito i da dobiva na gramazi, sve drugo je mucenje
    Htjela sam reći da sam imala i podršku od muža koji je rekao da beba mora bit sita, a ja ne smijem uvijek bit na rubu suza....
    I jos nešto, muž i ja smo smo bebu čekali 6 godina... I odlučila sam da nema šanse da ću pustiti da se muči od gladi,nije vrijedno, ovako je sita i zadovoljna, a ja ju stalno ljubim🤗

Mallla
    02. Kolovoz 2021. 10:39

Willy 🥰❤ beba sita, a mama nasmješena ima li išta lipše!

Dominique_i_bebita
    02. Kolovoz 2021. 13:32

Prave ste lavice, svaka cast na trudu zene, umalo ste me rasplakale s ovim savjetovanjem za hranjenje ♥️ kad tak nesto čitam zahvalna sam kolko smo mi dobro prosli..bradavice su prestale biti osjetljive, grudi nisu na rubu upale, mlijeka ima, mali napreduje naocigled..Bogu hvala, inace evo i jedno malo svejdocanstvo. Sveti Antun je, izmedu ostalog, zastitinik rodilja i dojilja pa smo se muz ì ja u trudnoci molili njemu za uspjesno dojenje. Spomenuli bismo to u jednoj recenici u nasim dnevnim molitvama, vjerujem da je i do njegovog zagovora 🥰 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Mallla
    02. Kolovoz 2021. 13:58

Dominique_i_bebita

Prave ste lavice, svaka cast na trudu zene, umalo ste me rasplakale s ovim savjetovanjem za hranjenje ♥️ kad tak nesto čitam zahvalna sam kolko smo mi dobro prosli..bradavice su prestale biti osjetljive, grudi nisu na rubu upale, mlijeka ima, mali napreduje naocigled..Bogu hvala, inace evo i jedno malo svejdocanstvo. Sveti Antun je, izmedu ostalog, zastitinik rodilja i dojilja pa smo se muz ì ja u trudnoci molili njemu za uspjesno dojenje. Spomenuli bismo to u jednoj recenici u nasim dnevnim molitvama, vjerujem da je i do njegovog zagovora 🥰

Kad smo kod toga ja sam Saru umolila kod sv.Ante!
    Prošle godine u ljeto smo prijateljica i ja bili s djecom na Blidinju, tamo ima jedna mala kapela kraj puta u spomen sv. Anti, tu ljudi svrate pomole se i u knjigu pišu zagovore, zahvale i slično...tu sam zapisala želju za Sarom (dvi godine smo pokušavali). I 8.9. Sam imala zadnju Mengu...inače taj 8.9. Me u životu prati i osnažuje...tada je moj imendan (Mala Gospa), kad sam bila mala moji su išli u svetište Maloj Gospi moleći za moje zdravlje (epilepsija - nemam je više), s mužem sam vezu započela 8.9. i sad zadnju M opet 8.9. Tako da ja kažem da mi je Saru poslao s
    Sv.Ante uz podšku Gospe 😁 još sam se zezala da će se rodit na sv. Antu al nije izabrala je Ivana 😁
    Ovo je van teme, al evo kad si spomenula nisam se mogla ne nadovezati! 
    Kod nas se na sv. Antu blagosljivaju dječica ❤

Bela23
    02. Kolovoz 2021. 14:22

Eto ja sam uvjerena da sam ja svoje dijete izmolila na blagdan Velike Gospe. ❤️ Isto nakon 2 godine braka nikako i onda se dogodi naše čudo.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Mallla
    02. Kolovoz 2021. 15:14

Bela23

Eto ja sam uvjerena da sam ja svoje dijete izmolila na blagdan Velike Gospe. ❤️ Isto nakon 2 godine braka nikako i onda se dogodi naše čudo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.