Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby_Boy
    08. Ožujak 2022. 10:09

Pozdrav cure, evo ja bi vam se isto rado pridružila. Puno mi znači što vas čitam a nisam se ohrabrila javljati jer do sad nisam sudjelovala na forumima pa sam si rekla, sad ili nikad 🙂. 
    Moj dečkić ima osam mjeseci. Kad smo kod zubi, ima ih već sedam, uglavnom uvijek ga jako boli kad izbijaju, jako plače, nikakav gel ne pomaže, dudu isto inače upotrebljava samo za masažu desni. I kad izbiju još ga to sve muči koji dan i pojačano slini i masiramo taj dio. A ja imam osjećaj da nikad kraja jer od 12 mj stalno izbijaju ...

Sretan vam Dan žena💐🍾🎉🎊

ana0310
    08. Ožujak 2022. 10:15

Mallla

🤣🤣🤣 Rita u trku 🤣💪moze te ona vrlo lako za koji dan iznenadit samostalnim hodanjem, to tako brzo ide. Tako i Sara stalno hoce da joj dam ruku pa da došeta do mene npr. Dvosjed i trosjed nam stoje u L pa ona s jednog hoce doc meni do drugog, ako joj pružim ruku eto nje odma. Samo što mi je pre smiješna kako ona noge podiže koda prepreke prelazi 🤣
    Zbog posla moj broj je poprilično javan tako da mi ga nije problem podijeliti 😄

Malla, daj molim te sibni broj na ana0310f@gmail.com 😊

2021. M 💗

Maravillas
    08. Ožujak 2022. 10:29

Baby_Boy

Pozdrav cure, evo ja bi vam se isto rado pridružila. Puno mi znači što vas čitam a nisam se ohrabrila javljati jer do sad nisam sudjelovala na forumima pa sam si rekla, sad ili nikad 🙂.
    Moj dečkić ima osam mjeseci. Kad smo kod zubi, ima ih već sedam, uglavnom uvijek ga jako boli kad izbijaju, jako plače, nikakav gel ne pomaže, dudu isto inače upotrebljava samo za masažu desni. I kad izbiju još ga to sve muči koji dan i pojačano slini i masiramo taj dio. A ja imam osjećaj da nikad kraja jer od 12 mj stalno izbijaju …

Sretan vam Dan žena💐🍾🎉🎊

Pozdrav 👋
    Već 7 zubića 🤗 wow! Pravi zubonja.. ne mogu si to jos predociti. Mene sa 2 cijelu izgrize, igračke također 😅

31.7.2021. 👶🏻💝

matea1989
    08. Ožujak 2022. 10:52

Žene moje sretan dan žena! ❤️
    Ja sam definitivno za whaap grupu jer mi je ovo teško pratiti. Ana šaljem ti broj.
    Nove cure dobrodošle u klub.
    Chian pa tvoja Rita je zvjerka mala, razmišljam i ja o guralici. Moja uz kauč lagano korača ili kad sam blizu i pružim joj ruku ide prema meni. Još mi je nekako presitna ali čini se da je hodanje sve bliže.  Već se na kratko i pusti pa stoji sama. Ne mogu ništa, nego imat maslac u pripremi. 🙈🤣

mara5
    08. Ožujak 2022. 11:00

Sretan dan žena ♥️

Nove cure dobro došle! 🤗

Zubići, mi smo na dva, ostali se ne daju i mislim da nam zadaju muku sa svime 😅

Bojana super, samo nek ona nastavi papat. 

Jooj zar može biti gore od ovog spavanja sad 😑. Nadam se da će mene taj skok sa 9 iznenadit pa da krenemo spavati 😝

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    08. Ožujak 2022. 11:46

Aurelio još uvijek bezubica 🤣🤣  

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Srnica
    08. Ožujak 2022. 12:35

Little_P, ma ni moja inace ne spava tijekom dana, isto tako samo ponekad u setnji ili tijekom dojenja, i to ne dulje od pola sata, a mira nema cak ni tad 😂

Baby_Boy, dobrodosla 😊

Orhideja1
    08. Ožujak 2022. 13:53

Dobrodošle nove mame i grupu🤱🤱naravno da se možete priključi.
    Čuj 7 zubića 😳 mi imamo dva i to od lani, ove godine još ništa iako su nam slinčeki ponovno u akciji pa uskoro očekujemo. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Mallla
    08. Ožujak 2022. 14:00

BabyBoy dobro došla.
    Kod nas je vani 5 zubića, 3 su taman povirila znači 8, a žvakat ne znamo 🤣

url=https://lilypie.com]

Mallla
    08. Ožujak 2022. 16:35

Negativ ajde nam dođi na whats app!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.