Dobrodošla LittleP i već sam ljubomorna. Čuj prespavala. Moja za poklon izmaltretirala maamu na najjače 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️

Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Little_P, dobrodosla! 😃 Ja sam isto nova ovdje 😊
…
Ninica28, isto kao sto je Little_P opisala, trebalo je nekih tjedan dana da izbiju nakon sto sam osjetila vrsak prvog zubica pod prstom. Sad opet pojacano slini i trlja desni svime sto moze strpati u usta, pa pretpostavljam da bi se ubrzo mogle ukazati i gornje jedinice. Cak je i dudu pocela sama stavljati u usta i zvakati je, a prije ju je s gnusanjem odbijala 😂
…
Sretan Dan zena svima! Kod mene danas slican poklon kao kod Bojane - nocu budenje svako malo, ustajanje prije 6, a otad maltretiranje i odbijanje spavanja. Pripisujem to zubima. Ali popodne idem na masazu, muz me odlucio pocastiti 🥳
Dobrodošla LittleP i već sam ljubomorna. Čuj prespavala. Moja za poklon izmaltretirala maamu na najjače 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
To ti pokazuje da je tako mala već žena sa stavom 😅😊

31.7.2021. 👶🏻💝
Little_P, dobrodosla!😃Ja sam isto nova ovdje😊
…
Ninica28, isto kao sto je Little_P opisala, trebalo je nekih tjedan dana da izbiju nakon sto sam osjetila vrsak prvog zubica pod prstom. Sad opet pojacano slini i trlja desni svime sto moze strpati u usta, pa pretpostavljam da bi se ubrzo mogle ukazati i gornje jedinice. Cak je i dudu pocela sama stavljati u usta i zvakati je, a prije ju je s gnusanjem odbijala😂
…
SretanDan zenasvima! Kod mene danas slican poklon kao kod Bojane - nocu budenje svako malo, ustajanje prije 6, a otad maltretiranje i odbijanje spavanja. Pripisujem to zubima. Ali popodne idem na masazu, muz me odlucio pocastiti🥳
Pozdrav 👋
Joj masaža, ljubomorna sam 😍 mene samo beba "masira" danas 😂
Što se spavanja tiče, moja odbija spavati preko dana. Eventualno u šetnji zna zaspati i dok ju dojim. Kući smo turbo i nikako da se izmori, a nema mira, stalno se igra.

31.7.2021. 👶🏻💝
Pozdrav cure, evo ja bi vam se isto rado pridružila. Puno mi znači što vas čitam a nisam se ohrabrila javljati jer do sad nisam sudjelovala na forumima pa sam si rekla, sad ili nikad 🙂.
Moj dečkić ima osam mjeseci. Kad smo kod zubi, ima ih već sedam, uglavnom uvijek ga jako boli kad izbijaju, jako plače, nikakav gel ne pomaže, dudu isto inače upotrebljava samo za masažu desni. I kad izbiju još ga to sve muči koji dan i pojačano slini i masiramo taj dio. A ja imam osjećaj da nikad kraja jer od 12 mj stalno izbijaju ...
Sretan vam Dan žena💐🍾🎉🎊
🤣🤣🤣 Rita u trku 🤣💪moze te ona vrlo lako za koji dan iznenadit samostalnim hodanjem, to tako brzo ide. Tako i Sara stalno hoce da joj dam ruku pa da došeta do mene npr. Dvosjed i trosjed nam stoje u L pa ona s jednog hoce doc meni do drugog, ako joj pružim ruku eto nje odma. Samo što mi je pre smiješna kako ona noge podiže koda prepreke prelazi 🤣
Zbog posla moj broj je poprilično javan tako da mi ga nije problem podijeliti 😄
Malla, daj molim te sibni broj na ana0310f@gmail.com 😊

2021. M 💗
Pozdrav cure, evo ja bi vam se isto rado pridružila. Puno mi znači što vas čitam a nisam se ohrabrila javljati jer do sad nisam sudjelovala na forumima pa sam si rekla, sad ili nikad 🙂.
Moj dečkić ima osam mjeseci. Kad smo kod zubi, ima ih već sedam, uglavnom uvijek ga jako boli kad izbijaju, jako plače, nikakav gel ne pomaže, dudu isto inače upotrebljava samo za masažu desni. I kad izbiju još ga to sve muči koji dan i pojačano slini i masiramo taj dio. A ja imam osjećaj da nikad kraja jer od 12 mj stalno izbijaju …
Sretan vam Dan žena💐🍾🎉🎊
Pozdrav 👋
Već 7 zubića 🤗 wow! Pravi zubonja.. ne mogu si to jos predociti. Mene sa 2 cijelu izgrize, igračke također 😅

31.7.2021. 👶🏻💝
Žene moje sretan dan žena! ❤️
Ja sam definitivno za whaap grupu jer mi je ovo teško pratiti. Ana šaljem ti broj.
Nove cure dobrodošle u klub.
Chian pa tvoja Rita je zvjerka mala, razmišljam i ja o guralici. Moja uz kauč lagano korača ili kad sam blizu i pružim joj ruku ide prema meni. Još mi je nekako presitna ali čini se da je hodanje sve bliže. Već se na kratko i pusti pa stoji sama. Ne mogu ništa, nego imat maslac u pripremi. 🙈🤣
Sretan dan žena ♥️
.
Nove cure dobro došle! 🤗
.
Zubići, mi smo na dva, ostali se ne daju i mislim da nam zadaju muku sa svime 😅
.
Bojana super, samo nek ona nastavi papat.
.
Jooj zar može biti gore od ovog spavanja sad 😑. Nadam se da će mene taj skok sa 9 iznenadit pa da krenemo spavati 😝

🙅♀️30, 🙋♂️29
Aurelio još uvijek bezubica 🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji