Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    17. Veljača 2022. 21:02

tweetyca

Ja govorim danas sestri i prijateljicama da se mala ne okrece na Mila one pukle od smija, gledaju me koda san luda i pitaju di bi ja prije 🤣🤣🤣
    Obavile fotkanje ja i moja uspavana ljepotica 😂
    https://ibb.co/Np1fC8M

Ma jooooj kako joj je lijepo...ajme jeste svjesni koju privilegiju imate udisati morski zrak...uff...da je nama malo toga...
    Slatkica jedna!! 😍

url=https://lilypie.com]

Kiflica
    17. Veljača 2022. 21:03

Tweetyca, Ana B - hvala! Znala sam ja tko ce znati sve! ❤

Kiflica
    17. Veljača 2022. 21:08

Sad sam vidjela i ChiAn. Hvala! 

ana0310
    17. Veljača 2022. 21:35

Na temu mamcecih kasica grupa imam prigodnu sliku koja savrseno izrazava moje misljenje https://ibb.co/gy6z2SK
    As, jezus, znanost. Al odlucili smo kategorija po kategorija, tako da sad planiramo uzeti joie ispin 360 😊 ja sam opsjednuta adacom i testovima sigurnosti jer nas sad ceka period kad budemo puno prometovali. 

2021. M 💗

ana0310
    17. Veljača 2022. 21:39

Da, mia reagira na mia, kad velim tata trazi tatu pogledom. Al ja sam fakat psihopat koji cijele dane prica s njom i objasnjava sve ko da me najbolje kuzi LOL 😅 neki dan se svadala s tatom svojim.. on njoj veli tata, ona njemu mama i u jednom trenu se naljutila i zaderala mama 🤣 

2021. M 💗

Magdalena2002
    17. Veljača 2022. 21:43

Srnice- pa naravno, možeš se priključiti!😀 Dobrodošla!

👨‍👩‍👧‍👧👭

Mamasita1407
    17. Veljača 2022. 21:55

Kiflo welcome back 😃 ajme koliko tema se razvilo u 2 dana 😂
    AS mi cemo u sub u potragu, drugu po redu, Bože daj da bude što kraće i bezbolnije. Joie Everystage mi je bio jedan od favorita dok mi danas susjeda nije rekla da bi ju bacila u potok najradije, kad je mali bio manji je bila dobra, a sad je malo veći (godina i nešto sitno) i nepraktično joj je stavljati ga i vaditi jer je gornji dio dosta velik. Najradije bi uzela neku koja će mi biti do kraja (ona grupa do 36) tak da se više ne moram baviti sa As. Ako ne nađemo, ići će Cybex Sirona ili MaxiCosi 360, iako mi Recaro (Young sport hero) i Britax djeluju kao najkvalitetnije, ali nisam ih još dobro stigla istražiti.
    Matejaa držim fige da sutra idete doma  💞💞 
    Okretanje Karlo se okrene na svoje ime, ali vjerujem da bi se kao i kod Lullaby okrenuo na bilo koje 😂😂😂 kad mu kažem dođi mami i zovem ga rukama, stvarno dođe ko mali pesić, i pruža ruke da ga uzmem 😂 puno toga ne kuži ali zato kad mu kažem ujutro "idu vitamini" on se počne smijati i otvara usta plazi jezik jer zna da ide one Oleovita kapi 😂😂 to mi je najzabavniji dio hihih
    Hrana ma ja sam možda prvih dana uvodila po 2 dana ali brzo sam odustala, pratim samo da je namirnica za njegovu dob. Ne sjećam se tko je pisao da daje palačinke, i komade jabuke, ja se bojim tih komada ko luda, dam mu bananu u ruku i molim krunicu da bude sve ok 😂 neki dan sam gledala video na jutubu o gusenju da znam kako reagirati za "nedaj Bože", dosta je živahan i samo trpaaaa pa se još bojim probati sa palačinkama muffinima itd. 🙈🙉 

mara5
    17. Veljača 2022. 23:07

Ajme ženice sigurno su vam bebači danas bili dobro, dok se toliko natipkalo. 🤭

Srnice, dobro došla!
    .
    Tweetyca sretnih šest, a te okiiice 😍😍😍 baš je za štipkati.
    .
    Dohrana, ma moj savjet svima samo opušteno 😅😃
    Ponudim mu komade, uglavnom zavtše samo između šaka, ne baš u ustima. Jabuku mu skuham i doslovno ju sam iscijedi i baci. Nedavno je cijelu bjornicu namazao bananom. 🙄 Mrkvu sam mu ja usmjeravala prema ustima, odgrizao je pola mrkve pa sam ipak izvadila dio iz usta a ostatak je nljackao 10 minuta. 
    Tweetyca ma moš mislit bio, i moš mislit nemajke 😁
    Ja kupujem kak i nama,  nadam se da se niko neće uvrijediti... Ali malo mi je smiješno prvo kupovat sve bio, a onda odjednom može i konzum  obično voće/povrće😅

Cipelice kupila zbog mode 😝😝 
    Moj mali uvijek sređen, a mama rasčupana... Ironija je u tome što se ja vidim jer guram kolica a on zamotan u vreći 😂😂😂
    https://ibb.co/0KGQHNb 
    Evo jedan pozdrav od danas 👋

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    17. Veljača 2022. 23:32

Pa baš je frajer Mara...ma ništa sutra se ti zamotaj u vreću a njega odgrni 🤣🤣🤣
    Ana vrh je slika 👍🤣
    Tweety preslatka ti je ta uspavana ljepotica ❤
    Srnica dobrodošla!
    Kiflice ja sam uzela MaxiCosi Pearl Pro 2 i size, manju, ima i veća za istu cijenu do 25kg. Al moje djete ce 25kg imat valjda u trecem osnovne pa nisam htjrla tu vecu. Jako je lagana, a može mi na bazu koju imam. Gledala sam MaxiCosi Milofix al uživo mi nije sjela. Još mi je za oko zapela Joie pretpostavljam da je to everystage, al ipak sam fan MaxiCosi pa sam nju uzela. Dosta je lagana što me iznenadilo. I da volim da mi se AS može montirati na bazu al da može i bez baze.
    Ja nikako još nisam hrabra za komade dat, ne znam koji mi ke patak s tim strahovima, a trebalo bi početi, 8mj će joj za koji dan...e i danas sam dala četvrtinu žutanjka, smazala je ona to brzake, nema reakcije pa nek tako i ostane.
    Ana.b jesi davala već one keksiće što si kupila, kako je prošlo?

Aneee
    18. Veljača 2022. 00:01

Ana faca je zakon 🤣
    Mara aime potpuno isto mi je bilo 🤣 njega sredim a ja kao da me poplava izbacila 😅🤣 I onda sam odustala jer kao što kažeš uvijek je u vreci ili nosi medo odjelce 😅
    Mallla prvi put je sve pobacao na pod, već sam pisala da se pas najviše obradovao 🤣
    A onda sljedeći dan sam ja sjela pred njega i počela ja jesti keksice pa je onda I on hahah on bi to samo sisao dok ne omeks pa onda tak jeo 😅 jer jadnicak još nema zubi 🙈
    Ja sam mu i meso komadiće otkidala prstima i tako davala. Bas što se toga tiče nemam strah, jer vidim da ono to lijepo kuzi kako se jede.
    .
    Počeo je jako pokazivati kad je ljut..bas se baca i vrišti ako slučajno nije po njegovom 🤦🏼‍♀️ znaci uzet mu nešto iz ruke je velika drama.
    Jel vi imate takvih ispada? I sad je počelo i padanje pa se lupi i onda malo oplace i tako citav dan (jer žuri a tek je tako reći propuzao), nosati se više ne želi (iako ga ja nisam nikad puno ni nosala 😅) samo bi da puze. Sou živi kod nas, mama mi je bila, sutra se vraća za hrv, a ja ostajem sad sama sa aktivnim djetetom da preživim 🤣 msm da muž može da zaboravi na ručak na neko vrijeme 🤣🤣🤣 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.