Rio Antiša je predivan 😍💗💗 ne bi se reklo da ga nešto muči. Divim ti se kako hrabro sve podnosiš, a ja se oko gluposti živciram.
Mamasita - ma znam ja da je ok, nego me strah da će joj ove industrijske bit finije pa posli neće htjeti uopće što joj skuham 🙈🙈 jutros sam skuhala jabuku i smiksala je u vodi što se kuhala i u to dodala žlicu hipp multigrain žitarica i fino je papala, a kad sam ja to probala bilo mi je odvratno 🤣🤣
Malla - i Rita krenula ma fazu da oko 5 ustane, diže se na noge i puzi, prebacuje se iz svog krevetca u naš i kad je stavim izmedju nas nikako se smirit nego nastavi s ustajanjem i čupa i mene i tatu 🤣🤣 onda odustanem i uzmem je u naručje i isti sekund zaspe 🤷🤷
Noćno hranjenje - zaspe oko 7.30 -8 i budi se za jesti oko ponoć - 1, i opet oko 5 i ako je uspijem smirit jer bude ful aktivna spava do 7-8
Rio…. A srce malo 🥰kako ga sve spopalo, presladak je dječak. Neka se stanje što prije popravi, pa nam Ante bude još veseliji😘.
Karlo… Sretni velikih 7💋💋💋
Izgled… Naravno da ga treba popravit, ali se trenutno ne zamaram previše, vjerujem da kad psić (stalno reži 🙄😲🤣) prohoda da će to i meni biti fitnes, a kako je već neka rekla bez obzira na izgled od muže se ne mogu obranit, stalno kaže prošla su već 3 dana🙃
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Rio Antiša je predivan 😍💗💗 ne bi se reklo da ga nešto muči. Divim ti se kako hrabro sve podnosiš, a ja se oko gluposti živciram.
Mamasita - ma znam ja da je ok, nego me strah da će joj ove industrijske bit finije pa posli neće htjeti uopće što joj skuham 🙈🙈 jutros sam skuhala jabuku i smiksala je u vodi što se kuhala i u to dodala žlicu hipp multigrain žitarica i fino je papala, a kad sam ja to probala bilo mi je odvratno 🤣🤣
Malla - i Rita krenula ma fazu da oko 5 ustane, diže se na noge i puzi, prebacuje se iz svog krevetca u naš i kad je stavim izmedju nas nikako se smirit nego nastavi s ustajanjem i čupa i mene i tatu 🤣🤣 onda odustanem i uzmem je u naručje i isti sekund zaspe 🤷🤷
Noćno hranjenje - zaspe oko 7.30 -8 i budi se za jesti oko ponoć - 1, i opet oko 5 i ako je uspijem smirit jer bude ful aktivna spava do 7-8
Moj trenutno neće ni kupovne, ni domaće i pisala sam već neće ništa na žlicu🤯. Rukama koja mrvica završi u ustima ali se mislim da mu je to malo. Tješi me što je vesel pa se mislim da imamo još vremena.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Moj trenutno neće ni kupovne, ni domaće i pisala sam već neće ništa na žlicu🤯. Rukama koja mrvica završi u ustima ali se mislim da mu je to malo. Tješi me što je vesel pa se mislim da imamo još vremena.
Ajme, mislim i ja i muž smo kao bebe jeli ajme meni, još je ona i odlična naspram toga, ali mi je opet ono muka... Još smo mi negdje prije 5 mj. počeli, izgleda da je njoj to već dosadilo...
Sretnih 7 Karlu 💙
Bojana ♥️
Rio, ja nisam cula dosad za tu dijagnozu, nadam se da ce biti bolje, Ante je prekrasna beba, uopce se ne kuzi na njemu da je ista prosao u ovako malo staza na Zemlji, drzte se ♥️
Mi nismo imali pelena u sub navecer i sjetim se ja Violete sto smo dobili na poklon. Uglavnom, sad se borimo s ogromnim osipom oko spolovila i guze, bas sve izvana 😕 nemojte zamjeriti sto se zalim na to uz sve vase probleme, ali meni izgleda kao spaljena koza i ne bih htjela da je beba u agoniji, mislim da jos i dobro podnosi kako izgleda 😥
https://ibb.co/cxSpy8S
Dok mi se pedijatrica ne javi, cime bi bilo najbolje mazati? Ne bih htjela jos pogorsati
Imam sudocrem, bepanthen i melem baby
Karlo pa sretnih 7, kakav slatki dječak ❤
Ja isto mislim da su ova noćna buđenja za jest zapravo navika a ja je najlakše sredim ako joj dam jest...a pokazalla je nekolicinu puta da uopće nije gladna.
Matea ne brini puno oko hrane iz vrećice, ne znači da će to voljet više kasnije, a ni uopće da će voljet u budućnosti ono što joj sada sama kuhaš. Mjenjaju se oni s ukusima i željama, imaju faza i fazica...najlakše im ispadne sada "utrpat" šta god, a kasnije je to već izazov.
Npr. S Hanom je borba za jest meso, znači meso joj je ajmeee, al u vrtiću ga je počela jest. Jedno vrime krompir nije htjela, al špinat npr. Da. Ribu neće al srdelu hoće...znači nigdi veze, sve je to jela kad je bila mala. Jedino što joj je ostala konstanta da voli je jogurt. Kad je bila ovako mala jela ke sve, ciklu, mrkvu...sad to ništa ne voli pogotovo mrkvu. Zato daj joj šta hoće jest i što ti možeš pripremit. Uvijek mi je bio cilj da barem jedna namirnica u danu bude zdrav izbor, a ostalo šta bude. Evo Sara neće bananu, neće i gotovo, kao ni ciklu... sad imam dojam da nikad neće jest komade, al znam da ipak hoće pa se nastojim ne nervirat oko toga.
url=https://lilypie.com]
Sretnih 7 Karlu 💙
Bojana ♥️
Rio, ja nisam cula dosad za tu dijagnozu, nadam se da ce biti bolje, Ante je prekrasna beba, uopce se ne kuzi na njemu da je ista prosao u ovako malo staza na Zemlji, drzte se ♥️
Mi nismo imali pelena u sub navecer i sjetim se ja Violete sto smo dobili na poklon. Uglavnom, sad se borimo s ogromnim osipom oko spolovila i guze, bas sve izvana 😕 nemojte zamjeriti sto se zalim na to uz sve vase probleme, ali meni izgleda kao spaljena koza i ne bih htjela da je beba u agoniji, mislim da jos i dobro podnosi kako izgleda 😥
https://ibb.co/cxSpy8S
Dok mi se pedijatrica ne javi, cime bi bilo najbolje mazati? Ne bih htjela jos pogorsati
Imam sudocrem, bepanthen i melem baby
Huh baš ju je spržilo. Luftaj tako na zraku što više možeš, peruckaj isto vodom ili špricaj termalnom ako je imaš. Možeš i obilato namazat bilo kojom os tih krema al nije garancija da će pomoć.
url=https://lilypie.com]
Passiflora uh bome bas izgleda bolno. Probaj tim kremicama i kao što mallla kaze dosta zraciti. Ja od početka koristim hipp I stvarno najbolje pelene, nikakvog crvenila na guzi iako sam mislila da će dođi i do toga s obzirom da ima dermatitis, ali hvala bogu bar tu nije.
.
On je prije koju noć tako izgrebao lice kao da je na asfaltu zarovao licem 🥺 i sad to tako strašno izgleda, stalno mazem i onda jučer on opet rukom preko toga i otvori krastice koje su se stvorile 🤦🏼♀️
.
A što se hrane tiče kad vas čitam stvarno mogu biti zahvalna da s tim nemamo problema. Ja bi vjerojatno psihički izludilq da ništa neće da jede uhh.
Btw jučer sam mu pravila špinat prvi put i on se tako gusio u tome hahahah a i ja u trudnoći samo sam špinat jela koliko mi je bio ukusan i samo mi se on jeo citavu trudnoći. Pa možda ga zato on i voli 🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Rio zao mi je sto ste prosli to sve, ali sada je iza vas i bebo ce do vrtica imat samo takav imunitet :) tako se zezamo za malog od prijateljice, stalno neki virusi cak je dusa imao i morbile :( za bubrege ne znam iskreno ni sta je to al nadam se da ce biti sve ok i da ce proci sto bezbolnije. Pokusaj pozitivno razmisljat, vjerujem da je tesko ali bice ti lakse 💕
Passiflora, to bas strasno izgleda al vjerujem da njoj nije toliko neugodno, mi kad nam se pojavi malo crvenila mazemo bademovom al vjerujem da ce njoj trrbat nesto jace. Gledaj sad sa joj cesce mijenjas pelenice i peres je vodom i posusis.
Karlo- sretnih 7mj 💕
Zene nadam se sa cete lijepo provesti dan zaljubljenih, ukoliko obaveze dopuste
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sortiraj odgovore
Najstariji