Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    15. Veljača 2022. 16:41

Cure koje imaju problem sa bebom koja neće bocu suosjećam, nijedna nije htjela, ni Iskra a ni Iris sad 🤦🏼‍♀️
    Što se (ne)spavanja tiče Mara ne izvinjavaj se, vjerujem da ti je grozno još više nego meni baš zbog toga što si navikla spavati bolje. Zato je meni sve ovo nekako podnošljivo jer sam to očekivala i prije nego sam je rodila. (ne)jelo mi je veći problem, jer to baš nisam očekivala. 
    Ali smo opet krenuli sa hranom nakon pauze od par dana kako je bila bolesna. Jabuku nije htjela jutros nikako. Poslije spavanja sam joj dala krompir i tikvicu i pojela je čak nekoliko kašičica 🤷🏼‍♀️
    Danas sam nemajka, moje cure se igraju i gledaju Cocomelon 🤷🏼‍♀️🙈
    https://ibb.co/Tr5QCtL
    https://ibb.co/Jyv26S1

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    15. Veljača 2022. 16:44

I da Mara, to povlačenje 2-3 puta pa dernjava ne znači da nema mlijeka. Moja to radi kad je baš pospana pa bukvalno ne zna šta bi od sebe.
    I da, potpisujem ovo što je Mallla rekla za odnose sa mužem. Sve sam to preživljavala poslije prvog djeteta, bukvalno bila na pragu razvoda, dok je sad totalno druga priča. Mislim da treba puno strpljenja, razumjevanja, popuštanja jedno drugom i naći vremena za vas dvoje bez djece (što trenutno kod nas nije slučaj 🙈🤣) 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

sassy
    15. Veljača 2022. 18:29

Negativ Ljubavi kod mene je taj slucaj, on je pasivan sto se tice svega, pokusavam ga razumjet al frustirana sam... na kraju se ni meni nista ne da od tolikog odbijanja s njegove strane... i onda me pita sto sam nadrndana 😂 a da ne kazem da sav teret oko kuce i djeteta nosim na, on samo posao i overtime i ponesto oko kuce -.-
    .
    Isli smo na pregled fontanele, glava nam je narasla bas koliko treba i dr kaze da je u redu, sto se tice razvoja bebe dr kaze da je jako napredna i da joj je kostano misicni sistem se razvio ranije zato se fontanela i zatvorila prije. Zato ona i puze (i to pravilno kaze dr), ona ju posjela a beba ne pada drzi sve, uglavnom dr je zadovoljna kaze da je pametnica i da ne brinemo vise. Da odemo nasem pedijatru u DZ za par mjeseci opet da promjeri glavu ne moramk vise kod nje i da se opustimo. Ljudi ne mogu opisat koje olaksanje osjecam. Rekla je i da ce vjerovatno ranije i prohodat, progovorit itd (mada ona vec zove mama). I rekla je da radim vjezbe za posjedanjr jer je ona spremna

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    15. Veljača 2022. 18:36

I da, imamo 7700gr, za nesto jace od mjesec smo dobili 700gr, a do sad je oko 1kg, kad kaze dr u redu je to, sad se formiraju misici i tako :) danas mi je plakala dok je kakila i puno napinjala, jabuka joj nije sjela pa sam se i na to pozalila, dr kaze da joj dodam par kapi limuna u vodu kad dugo ne kaki

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    15. Veljača 2022. 20:13

Negativ svima nam je tako bilo kad su to prvi put radili tako da te razumijemo :) i svaki put je uzbudljivo pa u kojem god periodu to radili 🤗 svaka beba ima svoj tempo, eto moja zuri pa fizijatar kaze jedno, doktor drugo i eto na kraju ispade samo se opusti mama, beba ima svoj ritam.
    Tweetyca nadamo se da nece biti nusppjava, jaka je to bebica . Jel bila hrabra na bockanju?🤞

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    15. Veljača 2022. 21:07

Jeste, kaze da je sve uredno i kaze da jos nisu srasle kosti (okostio sav) tako da ima mjesta da glavica raste ali opet da provjerimo u domu zdravlja za dva mjeseca samo obim glave, sto se tice ostalog i vise nego dobro je :) dr misli da je "to to" jer obicno prate dok djeca ne pocnu puzit i slicno, normalno je da sraste od 7-8mj do 2 god, mi smo uskoro na donjoj granici pa ne moramo vise brinuti :) NADAM SE

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Kiflica
    15. Veljača 2022. 22:48

Cure moje, nisam vam se jaaako dugo javila, od prosinca, u zaostatku sam 150 stranica i nikako ne uspijevam nadoknaditi. Na kraju sam odustala jer se inace nikad ne bih javila da sam isla redom.😅  Mi smo dobro, u prosincu smo se cijepili s 2.dozom protiv covida, u sijecnju smo ga svi prebolili s relativno blagim simptomima. U isto vrijeme su joj izisla 2 zubica i ja dobila prvu menstruaciju, pa je bilo zivo.😅 Tada sam iz straha da ne dehidrira nutkala vise formule, cinilo mi se da mi se smanjila produkcija mlijeka zbog bolesti. Sad se borim opet s manjkom i dodajem sve vise, a taman sam bila tik do iskljucivog dojenja. Uz to, fino papa kasice. Poceli smo s 6.mjeseci tocno, po pravilima FB grupe Domace kasice. Tamo sam nasla jako puno korisnih info. Princezu sam razmazila pa skacem oko nje cijeli dan, inace place. Malo spava, po danu 3 puta po pola sata, po noci cca od 11 do 7.30 uz buđenja svaka 2 h na sisanje. Ko novorođence.🤣 Tik je do propuzavanja, dize guzu, ide na koljena. Jos se nije posjela, ali pokusava, samo pogresno. Vrti se na sve strane , okrece i rotira. Za sada prica samo "mama"- i to vjerokatno ne zna sto znaci.  Ja sam deblja nego ikad u zivotu, u pidzami cijeli dan, masne kose, umorna i jedem kad stignem, sto dohvatim i masu slatkoga. Cestitam Malla na trudnoci!!! Wow, to je bas uzbudljiva vijest!  Jesam li propustila jos nesto tako veliko u ova 2 mjeseca? :)

Aneee
    15. Veljača 2022. 23:27

Sassy super za pregled ❤
    Negativ.Ljubavi eto vidiš, a ti si počela brinuti što neće da puze. Sad će to sve doći.
    Kiflica drago mi je da si se javila. I ChiAn nam je trudna 😁
    .
    Kod nas puzanje u punom gasu, a koljena crvenaaa...mali zvrk...jel trebam maziti nečim posebnim? Mislim mu naručiti i one kao za koljena kao za puzanje, a I štite koljena. Pa jel ima netko nešto slično?
    I da Matejaa95  mislim da si ti stavljala sliku kako ti mala na ruke i stopala se odize, s tim je i on počeo danas. Jeli to oke ili?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Kiflica
    15. Veljača 2022. 23:39

Wow, i ChiAn je trudna! Ajme, pa cestitam! 🎉 
    Evo ja sva happy muzu to kazem, a on meni - da ni ne pomisljam na to.😅😂 
    Cure, jel kojoj pocelo faliti mlijeka ili jos dojite? 
    Mia ne voli okus Nan-a, gadi joj se, a pije kad bas nema vise u sisi. To je kao dobro jer onda vise hoce sisati, pa smo ostali pri Nan-u. Ali mi je zao gledat ju kako joj je gadno, pa razmisljam uzeti nesto ukusnije. Ili dodati jos jedan obrok kasice... ne znam. Jeste ci probavale formule, Malla - cini mi se da si ti probavala okus? Trazim nesto blazeg i slađeg okusa, vise kao moje mlijeko. Nan je masnjast, gust i jaceg okusa i murisa, malo ribljast.

Aneee
    15. Veljača 2022. 23:57

Hahhaha znaci muž nije spreman za drugo 🤣
    Mi smo u siječnju krenuli na drugo, pa sad kad će biti vidjet cemo. Nadam se samo da se neće oduzeti kao sa prvim 🙈😅
    .
    Mi smo na 2 čvrsta obroka i sisanje po potrebi. Za formulu nez jer nisam nikad probala. Aurelio ne prihvaća bočice tako da  nemam nikakve šanse ni izdojeno da mu dam tako 🤦🏼‍♀️
    Vodu pije najbolje iz obice čaše, a I ona nuk 360° može proći.
    Za nekih tjedan dana krećemo i sa trećim obrokom 🙈
    Bit će zanimljivo 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.