Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela23
    22. Siječanj 2022. 11:42

Magdalena2002

I ja planiram idući tjedan krenuti i s drugim obrokom… Ja uvijek gledam da joj sat vremena nakon dojenja dam kašicu, pa cu tako i sada probati. Mada, koliko ona pojede, nije ni čudo da nakon pola sata doji.
    I ja sam vidjela jučer video bebice od 9 mj. Koja malo jede, a mama pokušava na sve načine. Meni nije jasno, neki pišu da ako djeca ne žele jesti da ih animiramo, neki pišu da ne.🤷‍♀️
    Ma da, po knjizi "Mala beba, veliki gurman" bi oni već dosta veliku količinu kašice trebali pojesti, a Veronika ne pojede pola od toga, tako da… kad se posjedne sama, dati ću joj da i sama papa, da istražuje, za sad još nisam.
    Inace , ona meni spava 2× na dan, ujutro se budi oko 8 h, spavanje od cca 10:30 h - 11:30 h, i onda oko 16 h, jos cca 30 min, a onda ništa do noćnoga spavanja oko 20:30h. To je po meni premalo, ali ona bi se uspavala jedino da smo u autu, kad se vozi. Inače, nema šanse…
    Noćas je baš loše spavala, pripisujem to cjepivu 🤷‍♀️

Isto i mene muci. Slusam vecinom savjete nutri.mama na instagramu. Probala sam dati i crtic da pojede i ubacivala sam u nju ko lopatom samo je otvarala usta, medjutim meni se to ne svidja takav pristup i sama sa sobom sam odlucila da sad dok jos ne sjedi necu to raditi i koliko pojede pojede a kada pocne sjediti i cim izrastu makar dva zubica onda cu joj dati da jede komade. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    22. Siječanj 2022. 11:43

Evo curke proslijedila sam knjigu

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Orhideja1
    22. Siječanj 2022. 12:57

Bela23

Evo curke proslijedila sam knjigu

Hvala 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

chiAn
    22. Siječanj 2022. 13:29

Što se tiče mjerenja gramaže...ja kad napravim kašicu, stavim na vagu sve i kad završi sa jelom opet izvažem i onda znam otprilike koliko je pojela...
    .
    Ma bit će to sve dobro...samo polako i smireno i bez nekih očekivanja...svaka beba ima svoj ritam i na mami je samo da shvati kakav i da uz pomoć kojeg trika nahrani 😁
    .
    Moja vise voli slane kašice...iako i te slane koje voli su slatkaste...batat, luk, cikla...
    Ugl shvatila sam da moja baš voli kašice u kojima jw crveni luk...nekad ga čak i izdinstam na maslinovom ulju i dodam...tako bude karameliziran još slađi...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

• mari88
    22. Siječanj 2022. 13:48

Bili mogli i meni na mail poslat tu knjigu, pliiz? ☺️
    marijana.vrnoga1@gmail.com
    Ja sutra krecem sa dohranom, nadam se da ce bar malo pojesti 😅

• sunce7
    22. Siječanj 2022. 13:50

Cure ja sam sa jesenskih🙊 ali i vas redovno citam 😅 molim vas alo bi i meni mogli poslati knjigu🥰 hvalaa i ugodan vikend😘  sunceandrea96@gmail.com

Orhideja1
    22. Siječanj 2022. 14:52

sunce7

Cure ja sam sa jesenskih🙊 ali i vas redovno citam 😅 molim vas alo bi i meni mogli poslati knjigu🥰 hvalaa i ugodan vikend😘 sunceandrea96@gmail.com

Poslano mari88 i sunce7

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Tia12
    22. Siječanj 2022. 15:47

Sad ste me zainteresirane za tu knjigu, pa evo molim tko ima da mi ju proslijedi 
    ebel00094@gmail.com
    Mi smo uveli piletinu, mislim od svega uvedenog, da je to najslabije prošlo, također smo ovih dana uveli ručak, 0 bodova
    Pojeo je par žličica i to je to, okreće glavu ne želi više, a doručak pojede lijepo
    Al dobro nastaviti  ćemo nuditi pa ćemo vidjeti. 

Mamasita1407
    22. Siječanj 2022. 15:50

Orhidjea i Mari, imenjakinje smo 🙃😃

I Karlo vise voli slane nego vocne, na voce radi neke cudne face. A najviše pojede kada mu ugrabim na žličicu pa mu dam da sam jede, to izgleda ko da je bomba pala u kuhinju, kašice posvuda, po kosi ocima nogama... ali barem pojede 😁 

james
    22. Siječanj 2022. 16:17

Sad i mene zanima ta knjiga :) moze li mi molim vas neka proslijediti na pasaricmaja@gmail.com? Puno hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.