Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    22. Siječanj 2022. 16:56

Tia12

Sad ste me zainteresirane za tu knjigu, pa evo molim tko ima da mi ju proslijedi
    ebel00094@gmail.com
    Mi smo uveli piletinu, mislim od svega uvedenog, da je to najslabije prošlo, također smo ovih dana uveli ručak, 0 bodova
    Pojeo je par žličica i to je to, okreće glavu ne želi više, a doručak pojede lijepo
    Al dobro nastaviti ćemo nuditi pa ćemo vidjeti.

Kako si davala piletinu? Sa čim si ju smiksala?
    Moja kad je prvi put jela piletinu, pojela je svee što sam joj skuhala...cijelu količinu...
    A pravila sam piletinu, ciklu, luk, batat ili tikvicu...tako nešto...znam da je slistila...
    Ugl ja sve kuham na pari i dodam maslinovog ulja...
    Nekad joj zna smetati ako je kašica "suha" pa dodam malo prokuhane vode da joj bude kašastije...
    Nekad nije potrebno...ovisi od povrća koliko pusti vode...

url=https://lilypie.com]

chiAn
    22. Siječanj 2022. 17:01

tweetyca

Chian ajme zakon za luk! Ja sam luk jela ko jabuku kad sam bila mala, svi susjedi mi uvik spominju to. Onako mama bi ga ogulila i ja bi samo grizla 😁

Ajmeee...ne mogu to ni zamisliti...ja sam luk počela jesti tek u 30tim 😲...i to izdinstan 😁...ono da ga stavljam u jela...
    Sirovi nikako...ni mladi ni češnjak...
    Ali sad ga volim kad se iskaramelizira fino...
    .
    I da btw Rita kad jede luk baš joj se osjeti luk iz usta...haha...mala smrdi po luku...zato joj nekad izdinstam da se manje osjeti nego ovaj skuhani 🤷🏼‍♀️

james
    22. Siječanj 2022. 18:16

Je, je, stiglo je :) puno hvala :)

Tia12
    22. Siječanj 2022. 19:37

chiAn

Tia12

Sad ste me zainteresirane za tu knjigu, pa evo molim tko ima da mi ju proslijedi
    ebel00094@gmail.com
    Mi smo uveli piletinu, mislim od svega uvedenog, da je to najslabije prošlo, također smo ovih dana uveli ručak, 0 bodova
    Pojeo je par žličica i to je to, okreće glavu ne želi više, a doručak pojede lijepo
    Al dobro nastaviti ćemo nuditi pa ćemo vidjeti.

Kako si davala piletinu? Sa čim si ju smiksala?
    Moja kad je prvi put jela piletinu, pojela je svee što sam joj skuhala…cijelu količinu…
    A pravila sam piletinu, ciklu, luk, batat ili tikvicu…tako nešto…znam da je slistila…
    Ugl ja sve kuham na pari i dodam maslinovog ulja…
    Nekad joj zna smetati ako je kašica "suha" pa dodam malo prokuhane vode da joj bude kašastije…
    Nekad nije potrebno…ovisi od povrća koliko pusti vode…

Mislim prvi put da je bila kombinacija mrkva, batat, piletina 
    A drugi put špinat, tikvica i piletina.. da i ja dodajem maslinovo u slane i on više voli da su kašastije nego onako suhe.
    Možda jedino što sam mu sve kuhala dosad na pari, a piletinu sam stavila baš posebno u vodu kuhati pa se ne osjeti, ne znam

• mari88
    22. Siječanj 2022. 19:53

Hvalaa puno 🤗

Aneee
    22. Siječanj 2022. 20:27

Mi smo danas pilenu i super je prošlo 😁
    Ja sam napravila sa krumpirom i batatom.
    Sad svi imate knjigu osim mene hqhahha 🙈 nekako imam toliko toga da me strah još nešto novo pogledati pa da više ne znam ni kako ni stq 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Orhideja1
    22. Siječanj 2022. 21:05

Ja se ne držim striktno smjernica, nego želim pokoji recept da ne izmišljam

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    22. Siječanj 2022. 21:08

Usput.... Poludite li i dobijete li kad slom živaca od uspavljivanja djeteta koje je očito umorno, grubo trlja oči, vrti se, ne zna ni sam što hoće ali nikako zaspat.... Ufff 🤯🤯🤯
    Ili sam ja u pms-u

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    22. Siječanj 2022. 21:09

Mamasita1407

Orhidjea i Mari, imenjakinje smo 🙃😃

I Karlo vise voli slane nego vocne, na voce radi neke cudne face. A najviše pojede kada mu ugrabim na žličicu pa mu dam da sam jede, to izgleda ko da je bomba pala u kuhinju, kašice posvuda, po kosi ocima nogama… ali barem pojede 😁

Mislim da smo već jednom prilikom to uočili 🥰

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Mamasita1407
    22. Siječanj 2022. 22:02

Orhideja DAAAA 🤯 ono toliko se nekada premori da ne može zaspati. Sto puta promjeni pozu, cvili vrti se, i preda se. 
    I ja bi voljela predati ga ocu ali ovo zadnje večernje uspavljivanje jedino meni dopusti da obavim, ne mogu ni pomisliti da idem negdje u večernjim satima (dok po danu zaspe na bilo kome), i to je uvijek na rukama, i jednako zavidim svima čija djeca sama zaspu kada ih se malo pomazi 🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.