Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    23. Siječanj 2022. 16:48

Tweetyca mislim da je normala, banana je teška na želudac i možda joj je teško palo. Ona je sebi olakšala tako što je izbacila.
    Orhideja - ono kad kuhaš npr juhu i odvojiš za njega i dodaš prstohvat soli, ono čisto malo da ne bude bljutavo, a npr vama ces dodat jos papar, vegetu i sta vec koristis. Ja npr volim jako zacinjeno a njoj cu radit mild verziju a sebi dozacinjavat.
    Isto ovo sto Chian radi daje ukus, popržit kapulu na ulju, npr to isto kao ne preporucuju a ja to pocmmem isto radit vec sa cca 7mj kad se blizimo konkretnijem papanju.

url=https://lilypie.com]

Orhideja1
    23. Siječanj 2022. 17:10

Mallla

Tweetyca mislim da je normala, banana je teška na želudac i možda joj je teško palo. Ona je sebi olakšala tako što je izbacila.
    Orhideja - ono kad kuhaš npr juhu i odvojiš za njega i dodaš prstohvat soli, ono čisto malo da ne bude bljutavo, a npr vama ces dodat jos papar, vegetu i sta vec koristis. Ja npr volim jako zacinjeno a njoj cu radit mild verziju a sebi dozacinjavat.
    Isto ovo sto Chian radi daje ukus, popržit kapulu na ulju, npr to isto kao ne preporucuju a ja to pocmmem isto radit vec sa cca 7mj kad se blizimo konkretnijem papanju.

Ja i inače kuham juhu na veliko za par dana i tipa u lonac 9 lit stavim malo soli radi mesa, a ostatak juhe začinim kako trošimo, kad odvadim malo i dodam rezance, što znači da bi ovo iz velikog lonca bilo ok za bebača (i povrće i meso) 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

matea1989
    23. Siječanj 2022. 17:34

Mi smo se dosad držali tog tri dana, više manje ali mislim da nećemo više, samo ću svaki dan zapisat što joj dajem da se ne pogubim. Nisam joj začinjavala do sad ali mislim da mrvu nije loše, po Bogu doć će u jaslice za koji mjesec i mora se naviknuti...

Spavanje, po noći je super, ide spavat oko 20,-20.30 h i uz dva buđenja ujutro do 7-8, ovisi... A po danu ima jedno spavanje oko 10.30 o jedno oko 14.30, oba po pola sata i onda oko 17 h oko sat vremena... Zadovoljna sam, no na žalost uspavljuje se na rukama i nezz kako to promijeniti...

Evo i današnje slikanje

https://ibb.co/g7XvF4x

matea1989
    23. Siječanj 2022. 18:35

tweetyca

Vidi ti velike cure kako se fino podbocila! 🥰
    E Mila se krece unazad kad je na podu. Ne puze, trbuh je i dalje na podu, al ide unazad. Jel bi ja trebala radit sta s njom da je potaknem da ide naprijed? Ili da se posjedne? Ili samo cekam? 😁

Ee, a kako se namrgodila na toj slici 🤣🤣

Za puzanje ne brini, tako je i Rita krenula a sad već puže kso velika prema naprijed... Al ta faza da ide unazad je trajala sigurno bar 3-4 tjedna, možda i više ne sjećam se... Ona je taman sa 6 mjeseci počela ono baš pičit put naprid...

• Passiflora
    23. Siječanj 2022. 19:25

Je li cudno ako beba ne zeli tjesilicu/mazilicu?
    Kupili smo joj i fischer price vidricu.. a ono, ok joj je, ali nije luda za njom.. zapravo je luda za mamom i tatom, drugo joj je sve onako.. super da je tu, ali prezivjet ce sa i bez...
    S druge strane, bez sise, no way..

Aneee
    23. Siječanj 2022. 20:09

Matea a vide je kao model.pozira hehe preslatka je 🥰 i ljubomorna sam na tu predivnu dugu kosicu 😄
    I mi jos malo 7mj, ali nikakvih naznaka da bi ubrzo mogao da se posjeden ili propuze.. bilo jedno vrijeme ono kao nešto digne se na boku na lakat i tjt, tako i ostalo na tome. Moj mali lijenčina što se toga tiče 😄 A inače se kreće na podlozi u krug, i isto tako gura se nazad, slabo naprijed. Dok u krevetu digne i guzicu u zrak i osovi se malo na koljena 😅
    I stvarno je aktivan, nema sekunde mira s njim, tako da možda i bolje da ne žuri sa pravim puzanjem 🙈🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lullaby
    23. Siječanj 2022. 20:51

Meni sve djeluje da su cure naprednije. Moj tek savladava okretanje s trbuha na leđa 😅 Naginje se naprijed i to, ali djeluje mi da nismo ni blizu da posjedne. Sad se okreće s leđa na trbuh i obratno pa tako cijelu podlogu prijeđe okretanjem 😂
    Tweetyca i moj bljuje posli bananu.
    Ja sve uvodim 3 dana. Sad sam počela prvi dan uglavnom dati samu namirnicu ako je moguće pa onda druga dva uglavnom smiksam s nečim već uvedenim. Ali max dvi namirnice za sada.
    Uveli smo tikvicu, jabuku, bundevu, mrkvu, rižine pahuljice, krušku, bananu. Sad ćemo dalje krumpir, proso, batat...kupila  sam i griz, palentu, pirov griz. Sa žitaricama ćemo odmah miksati nešto već uvedeno. Ide nam ok, polako, ne žurimo se.

Lullaby
    23. Siječanj 2022. 20:52

A spavanje nikad gore, mislim da je bolje spavao na početku nego sada 🤦🏻‍♀️

Orhideja1
    23. Siječanj 2022. 20:52

matea1989

Mi smo se dosad držali tog tri dana, više manje ali mislim da nećemo više, samo ću svaki dan zapisat što joj dajem da se ne pogubim. Nisam joj začinjavala do sad ali mislim da mrvu nije loše, po Bogu doć će u jaslice za koji mjesec i mora se naviknuti…

Spavanje, po noći je super, ide spavat oko 20,-20.30 h i uz dva buđenja ujutro do 7-8, ovisi… A po danu ima jedno spavanje oko 10.30 o jedno oko 14.30, oba po pola sata i onda oko 17 h oko sat vremena… Zadovoljna sam, no na žalost uspavljuje se na rukama i nezz kako to promijeniti…

Evo i današnje slikanje

https://ibb.co/g7XvF4x

Ajme poludit ću 🤣🤣ova prva slika di je na boku je 🔝🔝🔝, kao što si navalila zar to ne može sutra 🤣🤣

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Bojana2017
    23. Siječanj 2022. 20:54

Joooj Tweety razumijem te. Mene je Iris ugrizla juče, a i prekjuče, užas.
    Iskra to nije nijednom uradila, pa nisam očekivala.
    Sad me strah kad je dojim.
    Kod bas nema puzanja ali se okreće svuda, prevrće nekako u krug pa dođe na sasvim drugu stranu, pa diže guzicu, nogu, hoće puzati.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.