Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    21. Siječanj 2022. 12:52

Joooj kako je sladak ko med 😍
    Sara uopce ne kuži magic cup, uz sav trud da joj pokazem kako ide ona ne kuži. A kljunašicom se zagrcne, najbolje joj ide na žlicu 🤣
    Hana je npr u toj dobi pila na magic cup bez po frke.
    Obroci, ajme uljenila sam se oko toga strašno i sve pokusavam uklopit vrime za taj drugi obrok al se totalno osjecam neorganizirano u tome. Ona je isto smanjila kolicinu koju jede. Al zato sve sto mi drugi jedemo poprati svaki zalogaj.

url=https://lilypie.com]

Aneee
    21. Siječanj 2022. 13:20

MariLove presladak je 😍😍
    Mallla nek bude zdravo i živo to prvenstveno, a I da dođe jedan dečkić malo da uvede balans hehe ❤❤
    Tweetyca slažem se s ovim, pratis nju i znat ćeš po njoj koliko je dosta. Na početku ćeš vjv dosta bacati, ali onda ćete dobiti svoj ritam. 🥰
    Ja pokušavam da uvedem neki večernji obrok jer očito njemu noću nije dosta, sinoć je čak za podoj obe cice tražio, što nikada nije. Samo teško mi uvesti neki večernji obrok kad on ne prihvaća više bočicu, a I uspavljuje se odmah poslije sisanja 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

mara5
    21. Siječanj 2022. 14:30

Mamasita1407

https://ibb.co/D8ThbFY
    Pici po stanu ko veliki, doslovno na wc vise ne idem u miru 😂😂😂
    Mallla navijam onda i ja za jednog deckica zdravog I veselog☺️☺️
    Chian I Tweety šaljem vam zagrljaje 💜
    Enigmas ne znam za kuglice ali svi hvale od Homeolaba kapi za zube, imam ih i ja i instant smiruju ☺️

Izgleda stvarno kao mali marinac na treningu 😍

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    21. Siječanj 2022. 14:35

tweetyca

Ajmeee sta je sladak!
    E i procitala sam o nekom polozaju za hranjenje u rupi beba koje se nisu posjele, dajte nek mi neko objasni xD kako da ja nju hranim 😭

U jaje je sjednes i nek poznjopa, nema veze ako joj je malo...a ti ga onako nakosis vise prema sjedecem...

url=https://lilypie.com]

mara5
    21. Siječanj 2022. 14:45

tweetyca

Ajmeee sta je sladak!
    E i procitala sam o nekom polozaju za hranjenje u rupi beba koje se nisu posjele, dajte nek mi neko objasni xD kako da ja nju hranim 😭

To u rupi sam shvatila nešto kao polu turski sjed, jednu nogu  prebacis preko druge i taman joj guzičica upadne u tu rupu i hraniš ju, neka me netko ispravi ako sam pogrešno shvatila. Ja mu na taj način dajem piti vodu, a hranim ga u bjornici zakačenoj na komodi 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Passiflora
    21. Siječanj 2022. 15:25

Uvijek zaboravim podijeliti koju sličkicu pa evo pozdrava od našeg gremlina 🙂
    https://ibb.co/zZcRjJJ

• Passiflora
    21. Siječanj 2022. 15:37

mara5

tweetyca

Ajmeee sta je sladak!

To u rupi sam shvatila nešto kao polu turski sjed, jednu nogu prebacis preko druge i taman joj guzičica upadne u tu rupu i hraniš ju, neka me netko ispravi ako sam pogrešno shvatila. Ja mu na taj način dajem piti vodu, a hranim ga u bjornici zakačenoj na komodi 😅

Evo meni upravo skočilo u grupi na fb, dosta mama pita za to svako malo pa se ponovi slika 🙂
    https://ibb.co/99qd57V

sassy
    21. Siječanj 2022. 16:27

Tweetyca imas sve objasnjeno u onim pdfs, kako uvoditi namirnice , koji obrok i kolicina hrane/vode :) bas je super stvar
    Mamasita 😂😂😂

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Magdalena2002
    21. Siječanj 2022. 16:35

Curke, evo nas! Konačno je Veronika danas primila cjepivo koje je trebala sa 4.mj., nije tako strašno plakala kako sam mislila da bude... Stavila sam joj Frescopad i otekline su brzo splasnule, sad su samo točkice. Vidjet ćemo hoće li biti neke temperature, za sad je ok. Što se tiče kilaže, dobila je 2 tjedna 260g, što je više od pola od onog što je dobila u 2 mjeseca, tako da, "I rest my case"... Hranila sam je kao i do sad, bez keksa i rižolina, dojila na zahtjev. 😅
    Ona se počela dizati na sve 4, ljulja se naprijed nazad. Jučer se skorooo sama posjela, tako da mislim da ide prema tome. Počela je kužiti kako može, baš je zabavna 😀

👨‍👩‍👧‍👧👭

Mamasita1407
    21. Siječanj 2022. 16:49

Magdalena supeeeer! Najbolje je vjerovati sebi i svom instinktu.. Drago mi je da se curka vratila u formu 💪💪☺️☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.