Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matejaa95
    19. Listopad 2021. 22:54

tweetyca

Ja sam luda danas. Mog nema ovaj tjedan, OPET, i Mila je opet kenjkava i samo place. I onda mi tip posalje poruku ”jesi imala imalo vrimena za sebe danas”. Jesam dragi, naravno, ko i kad si doma. 🙄

I ja sam luda vec drugu vecer tako da znam kak ti je haha. Nikako cicu ugurat joj. Moram na silu i onda je sve okej inace dize glavu vice,place. To dijete nije plakalo do prvog vadenja krvi i cjepljenja i mislim da je tad otkrila kako se place haha

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Matejaa95
    19. Listopad 2021. 23:27

tweetyca

Ufff!!!
    Jos bi mi falilo da ne jede tek bi onda poludila.

Ja sam izludila jer nisam navikla da je takva hahah. Moram joj trpat cicu i onda sve okej

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

• sunce7
    20. Listopad 2021. 09:28

Drage mame
    Javljam se s jesenskih beba, kada ste dobile prvu menstruaciju? Jucer nam je bilo mj dana, vaginalni porodaj uz rezanje, do jucer smeckasti iscjedak,a jutros svjeza krv i bolovi kao menstrualni. Trenutno iskljucivo izdajam.
    Da li je to sve ok? Tempo nam je bio lud zadnjih dana, mislim da sam se i tu preforsirala🤦‍♀️
    Hvala vam🥰

sassy
    20. Listopad 2021. 11:06

Mateja i Tweetyca drzite se dok ne prodju te faze. Moja je kenjkava cijelu noc bila i slabo spavala, zadnjih dana se stalno budi nocu sto ne rezultiralo da ja dobijem uzasnu glavobolju sinoc i jos ne prolazi. Bas mi treba par sati bez bebe da se naspavam a danju ne uspijevam.
    .
    Ja jos nisam dobila menstruaciju i kako je dr rekla izgleda da necu uskoro. Jaci iscjedak jos imam i ne mogu bez uloska

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

Aneee
    20. Listopad 2021. 11:59

I kod mene je žućkasti...i isto pokušala bez ulozaka, ali ne..još trebam uloske...ja isključivo dojim ali mislim da sam jednom imala mengu..sad se ne sjećam kad je točno to bilo 🤔

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lolipop
    20. Listopad 2021. 13:07

Netko je pitao za veličine next. Realne ima (manje od hm, a veće od c&a).
    Da li neka kod svoje bebe primjećuje da preferira jednu stranu, odnosno često naginje glavu na jednu stranu? Bez problema stavlja na drugu, ali većinom ima na jednu stranu 🤔

Aneee
    20. Listopad 2021. 13:22

Aurelio više gleda i okreće glavicu na desnu stranu...pa pokušavam nekad kad je na leđima sjednem na lijevu stranu sa igračkama pa da onda malo i na tu stranu okreće glavu...a npr kad se okreće na trbuh onda to radi s lijeve strane 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    20. Listopad 2021. 13:30

sunce7

Drage mame
    Javljam se s jesenskih beba, kada ste dobile prvu menstruaciju? Jucer nam je bilo mj dana, vaginalni porodaj uz rezanje, do jucer smeckasti iscjedak,a jutros svjeza krv i bolovi kao menstrualni. Trenutno iskljucivo izdajam.
    Da li je to sve ok? Tempo nam je bio lud zadnjih dana, mislim da sam se i tu preforsirala🤦‍♀️
    Hvala vam🥰

Dobila nakon misec ipo (uz dojenje), pa za 13 dana opet, pa za 20 opet i nakon tog sam prestala dojit i izdajat i sad brojim 35 dana bez menge 🙃

url=https://lilypie.com]

Mallla
    20. Listopad 2021. 13:30

Lolipop

Netko je pitao za veličine next. Realne ima (manje od hm, a veće od c&a).
    Da li neka kod svoje bebe primjećuje da preferira jednu stranu, odnosno često naginje glavu na jednu stranu? Bez problema stavlja na drugu, ali većinom ima na jednu stranu 🤔

Da mmmi kidamo u lijevo 😄

url=https://lilypie.com]

sassy
    20. Listopad 2021. 13:35

Tweetyca i kod mene je zuckasti, ali moram nosit ulozak inace cu bit mokra. Nadam se da nece dugo trajat...
    Sad sam primijetila svijetlo roze neki iscjedak. Nadam se da nije menga, i dr mi je rekla da necu dobit narednih mj nakon pregleda

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI