Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce7
    20. Listopad 2021. 09:28

Drage mame
    Javljam se s jesenskih beba, kada ste dobile prvu menstruaciju? Jucer nam je bilo mj dana, vaginalni porodaj uz rezanje, do jucer smeckasti iscjedak,a jutros svjeza krv i bolovi kao menstrualni. Trenutno iskljucivo izdajam.
    Da li je to sve ok? Tempo nam je bio lud zadnjih dana, mislim da sam se i tu preforsirala🤦‍♀️
    Hvala vam🥰

sassy
    20. Listopad 2021. 11:06

Mateja i Tweetyca drzite se dok ne prodju te faze. Moja je kenjkava cijelu noc bila i slabo spavala, zadnjih dana se stalno budi nocu sto ne rezultiralo da ja dobijem uzasnu glavobolju sinoc i jos ne prolazi. Bas mi treba par sati bez bebe da se naspavam a danju ne uspijevam.
    .
    Ja jos nisam dobila menstruaciju i kako je dr rekla izgleda da necu uskoro. Jaci iscjedak jos imam i ne mogu bez uloska

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Aneee
    20. Listopad 2021. 11:59

I kod mene je žućkasti...i isto pokušala bez ulozaka, ali ne..još trebam uloske...ja isključivo dojim ali mislim da sam jednom imala mengu..sad se ne sjećam kad je točno to bilo 🤔

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lolipop
    20. Listopad 2021. 13:07

Netko je pitao za veličine next. Realne ima (manje od hm, a veće od c&a).
    Da li neka kod svoje bebe primjećuje da preferira jednu stranu, odnosno često naginje glavu na jednu stranu? Bez problema stavlja na drugu, ali većinom ima na jednu stranu 🤔

Aneee
    20. Listopad 2021. 13:22

Aurelio više gleda i okreće glavicu na desnu stranu...pa pokušavam nekad kad je na leđima sjednem na lijevu stranu sa igračkama pa da onda malo i na tu stranu okreće glavu...a npr kad se okreće na trbuh onda to radi s lijeve strane 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    20. Listopad 2021. 13:30

sunce7

Drage mame
    Javljam se s jesenskih beba, kada ste dobile prvu menstruaciju? Jucer nam je bilo mj dana, vaginalni porodaj uz rezanje, do jucer smeckasti iscjedak,a jutros svjeza krv i bolovi kao menstrualni. Trenutno iskljucivo izdajam.
    Da li je to sve ok? Tempo nam je bio lud zadnjih dana, mislim da sam se i tu preforsirala🤦‍♀️
    Hvala vam🥰

Dobila nakon misec ipo (uz dojenje), pa za 13 dana opet, pa za 20 opet i nakon tog sam prestala dojit i izdajat i sad brojim 35 dana bez menge 🙃

url=https://lilypie.com]

Mallla
    20. Listopad 2021. 13:30

Lolipop

Netko je pitao za veličine next. Realne ima (manje od hm, a veće od c&amp;a).
    Da li neka kod svoje bebe primjećuje da preferira jednu stranu, odnosno često naginje glavu na jednu stranu? Bez problema stavlja na drugu, ali većinom ima na jednu stranu 🤔

Da mmmi kidamo u lijevo 😄

url=https://lilypie.com]

sassy
    20. Listopad 2021. 13:35

Tweetyca i kod mene je zuckasti, ali moram nosit ulozak inace cu bit mokra. Nadam se da nece dugo trajat...
    Sad sam primijetila svijetlo roze neki iscjedak. Nadam se da nije menga, i dr mi je rekla da necu dobit narednih mj nakon pregleda

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• sunce7
    20. Listopad 2021. 13:50

Hvala vam cure na odgovorima. 🥰
    Mallla samo cu reci na to da nama zenama nikako nije lako… 

Bela23
    20. Listopad 2021. 14:18

Cao zenske! Evo da se i mi malo javimo. Ne stignem tako cesto citati ali i kad procitam vidim da su skoro kod svih nas iste brige. Nika lijepo raste sad je na 7500 g i vec smo na broju 74 😳 Trenutno je jako prehladjena vec tri dana pa samo na meni spava i dok tako spava imam vremena pa reko ajde da se javim malo. Inhaliram je, strcam fiziolosku, cistim nosic, mazem trudi balzam, strcam caja od korijena bijelog sljeza u nosnice. Uglavnom je borba. Sto se tice menstruacije nisam jos dobila (dojim) ali svako toliko mi zna biti ili zilice krvi ili par puta jos krvavi iscjedak ali patronazna mi je rekla da je to normalno. Ja isto smatram da je obzirom da je dole jedna velika rana. E da i vidim da pisete o okretanju na ledja i na trbuh moja Nika to jos ne radi pa se malo zabrinem, ali vidim da se okrece s ledja na bok pa ce valjda i to brzo savladati. Vodim se onim da nisu sva djeca ista. Uglavnom puno pozdrava vam saljemo i nadam se da cu uspit biti malo aktivnija tu. 😊

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.