Joooj Matea meni to tako bolno izgleda 😥😥
I bas iz straha od toga, ja svojoj kod svakog presvlačenja, prelazim vrat sa mokrom blazinicom i čistim vrat i iza ušiju...
Jer kad se zagrcne i izbaci siku, šprica po svuda dok ne prekrijem sa tetricom...
Ufff nadam se da će joj brzo proći...
Što se tiče menge, ja danas dobila prvi put...
Super mi je što sam prepoznala ovulaciju prije 2 tjedna...
A Rita jučer nenormalno gladna, svakih sat ipo bi jela...po noći svaka 2h se budila...
Danas kad sam dobila, sve je bilo jasno...
One koje dojite, jeste za vrijeme menge davale AD ili ste i dalje samo dojile?
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Probala bi mozda sa kamilicom. Ne boli je koliko vidim
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Mateja da, izgleda identično kao kod moje. Nemoj se kriviti, nema smisla, to su bebe koje ne drže glavicu ravno i u naborima im se skuplja mlijeko, i svašta pa je to teško i kod kupanja oprati jer glavicu uvijek nekako u vrat uvuku.
Dobićeš vjerovatno kremu protiv gljivica i nomda antibiotsku zbog bakterijske infekcije.
Bukvalno za 2 dana će biti super
Bojana s cim da tretiram do sutra dok mi doktor ne odg? Rekla mi je med sestra od prdijatra da hrastovu koru prokuham i s tim joj stavljam svaki put dok se probudi
Onda je poslušaj, ja sam sa baby puderom (bez talka) i on to isuši, ali ne može ubiti gljivice, tako mi je dermatolog rekla. Srećom čim se proširilo da tako izgleda ona mi je napisala recepte.
ChiAn ja i kad dobijem samo dojim, ali moja djeca su poseban slučaj, jer osim sise neće ništa drugo, tako da nisam mjerodavna. Možda bih dala AD da skratim sebi muke i borbu sa dojenjem prva 2 dana.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Probala bi mozda sa kamilicom. Ne boli je koliko vidim
Da da može kamilica, jer sam joj 7 dana ispirala kamilicom i nekim rastvorom ujutru i uveče.
Slobodno možeš sa njom.
I ja mislim da nije bolno 😊 bar se ni Iris nije žalila.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Matea nisu ti to gljivice. Puder djecji stavi i tjt. Mojoj je bilo jos i vece, samo se treba dobro tretirati i proci ce za dan :)
Daj nemoj se plasiti uopce, a kamoli kriviti sebe. i kad nema crvenila samo trebas pazit da joj je ispod vrata suho i uvijek stavit malo pudera preventivno, ja nisam pazila pa joj se stvorilo sad svaki dan stavim i nis se necrveni vise.
Cijeli vrat joj je bio ovako
https://ibb.co/wRjPV3H
Ovak je i kod nas skoro pa stalno.. nekad manje nekad ovak...iako stalno čistim i redovno susim...puder stavim poslije kupanja za svaki slučaj da još bolje posuši...čak nekad mislim da i ja to dodatno iziritiram jer stalno po tome cistim i susim
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ana.b i ja isto operem dobro i posusim cak i fenom izdaleka da budem sigurna da je totalno suho pa pudera i tokom dana opet, isto nekad se vrati ako nisam vise puta puder stavila. A sto manje kvasit, samo na kupanju. Ja cak nebi ni kamilicu na to dodatno.
A njoj i ispod pazuha je bilo 🤦
Sortiraj odgovore
Najstariji