Curee stavljam sliku. To je ispod vrata.
Bojana jesu li to gljivice mislim da je tvoja imala.
Idemo sad privatno pedijatru kad mama dode s poslaa.ajmee sta je to ? Zna li koja
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
https://ibb.co/8Yn0yCh
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Cure, dm online kupnja slavi rockas, pa dobijete 20 x bodova na ukupnu kupnju iznad 800 kn i 5x uobicajenih - sto dođe na 25 posto popusta kad se preracuna. Pa, pelene, caj za dojilje, adaptirano, bocice, dude (imaku i bibs), gricke (imaju oli i carol), blazinice... ja nakupovala svasta. :)
Nisam stigla citati zadnjih 10 stranica, Mia se prehladila pa trcim oko nje 24 h, ni ne spavam. Sad je bolje ali jos slabije jede.
Mateja meni izgleda slicno ko kod Bojane 🤷🏻♀️
I meni isto. Sad kak nismo doma poslala sam pedijatru sliku. Cekam odgovor.
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Da Mateja gljivice vjerojatno, kremica ce to sredit.
E Kiflica tenks na napomeni moram obavit shoping!
url=https://lilypie.com]
Da Mateja gljivice vjerojatno, kremica ce to sredit.
E Kiflica tenks na napomeni moram obavit shoping!
Ajme ja sam pre uplasenaa.😥
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Pa je daa. Al sebe krivim jer ne pazim. Al samo da sve bude okej
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Mateja da, izgleda identično kao kod moje. Nemoj se kriviti, nema smisla, to su bebe koje ne drže glavicu ravno i u naborima im se skuplja mlijeko, i svašta pa je to teško i kod kupanja oprati jer glavicu uvijek nekako u vrat uvuku.
Dobićeš vjerovatno kremu protiv gljivica i nomda antibiotsku zbog bakterijske infekcije.
Bukvalno za 2 dana će biti super
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Htjedoh nastaviti ali poslala slučajno, došla s treninga, pa umirem 😄😄
Ja menstruaciju imam redovno nakon oba poroda, bez obzira što oba puta isključivo dojim.
Ne znam šta još htjedoh napisati 🤦🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Mateja da, izgleda identično kao kod moje. Nemoj se kriviti, nema smisla, to su bebe koje ne drže glavicu ravno i u naborima im se skuplja mlijeko, i svašta pa je to teško i kod kupanja oprati jer glavicu uvijek nekako u vrat uvuku.
Dobićeš vjerovatno kremu protiv gljivica i nomda antibiotsku zbog bakterijske infekcije.
Bukvalno za 2 dana će biti super
Bojana s cim da tretiram do sutra dok mi doktor ne odg? Rekla mi je med sestra od prdijatra da hrastovu koru prokuham i s tim joj stavljam svaki put dok se probudi
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Sortiraj odgovore
Najstariji