Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce7
    20. Listopad 2021. 13:50

Hvala vam cure na odgovorima. 🥰
    Mallla samo cu reci na to da nama zenama nikako nije lako… 

Bela23
    20. Listopad 2021. 14:18

Cao zenske! Evo da se i mi malo javimo. Ne stignem tako cesto citati ali i kad procitam vidim da su skoro kod svih nas iste brige. Nika lijepo raste sad je na 7500 g i vec smo na broju 74 😳 Trenutno je jako prehladjena vec tri dana pa samo na meni spava i dok tako spava imam vremena pa reko ajde da se javim malo. Inhaliram je, strcam fiziolosku, cistim nosic, mazem trudi balzam, strcam caja od korijena bijelog sljeza u nosnice. Uglavnom je borba. Sto se tice menstruacije nisam jos dobila (dojim) ali svako toliko mi zna biti ili zilice krvi ili par puta jos krvavi iscjedak ali patronazna mi je rekla da je to normalno. Ja isto smatram da je obzirom da je dole jedna velika rana. E da i vidim da pisete o okretanju na ledja i na trbuh moja Nika to jos ne radi pa se malo zabrinem, ali vidim da se okrece s ledja na bok pa ce valjda i to brzo savladati. Vodim se onim da nisu sva djeca ista. Uglavnom puno pozdrava vam saljemo i nadam se da cu uspit biti malo aktivnija tu. 😊

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Matejaa95
    20. Listopad 2021. 16:48

Curee stavljam sliku. To je ispod vrata. 
    Bojana jesu li to gljivice mislim da je tvoja imala.
    Idemo sad privatno pedijatru kad mama dode s poslaa.ajmee sta je to ? Zna li koja

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Matejaa95
    20. Listopad 2021. 16:55

https://ibb.co/8Yn0yCh

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Kiflica
    20. Listopad 2021. 17:22

Cure, dm online kupnja slavi rockas, pa dobijete 20 x bodova na ukupnu kupnju iznad 800 kn i 5x uobicajenih - sto dođe na 25 posto popusta kad se preracuna. Pa, pelene, caj za dojilje, adaptirano, bocice, dude (imaku i bibs), gricke (imaju oli i carol), blazinice... ja nakupovala svasta. :)
    Nisam stigla citati zadnjih 10 stranica, Mia se prehladila pa trcim oko nje 24 h, ni ne spavam. Sad je bolje ali jos slabije jede. 

Matejaa95
    20. Listopad 2021. 17:38

tweetyca

Mateja meni izgleda slicno ko kod Bojane 🤷🏻‍♀️

I meni isto. Sad kak nismo doma poslala sam pedijatru sliku. Cekam odgovor. 

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Mallla
    20. Listopad 2021. 18:02

Da Mateja gljivice vjerojatno, kremica ce to sredit.
    E Kiflica tenks na napomeni moram obavit shoping!

url=https://lilypie.com]

Matejaa95
    20. Listopad 2021. 18:31

Mallla

Da Mateja gljivice vjerojatno, kremica ce to sredit.
    E Kiflica tenks na napomeni moram obavit shoping!

Ajme ja sam pre uplasenaa.😥

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Matejaa95
    20. Listopad 2021. 19:14

Pa je daa. Al sebe krivim jer ne pazim. Al samo da sve bude okej

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Bojana2017
    20. Listopad 2021. 19:33

Mateja da, izgleda identično kao kod moje. Nemoj se kriviti, nema smisla, to su bebe koje ne drže glavicu ravno i u naborima im se skuplja mlijeko, i svašta pa je to teško i kod kupanja oprati jer glavicu uvijek nekako u vrat uvuku.
    Dobićeš vjerovatno kremu protiv gljivica i nomda antibiotsku zbog bakterijske infekcije.
    Bukvalno za 2 dana će biti super 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI