Cure, neka od vas je pisala da beba ne želi dizati glavu s 2,5 mjeseca. Kakva je sad situacija? Mi smo u toj fazi. Do nedavno dizao i sad odjednom ne želi, bili smo malo bolesni pa možda zato, ali nisam bas sigurna.
Cure, neka od vas je pisala da beba ne želi dizati glavu s 2,5 mjeseca. Kakva je sad situacija? Mi smo u toj fazi. Do nedavno dizao i sad odjednom ne želi, bili smo malo bolesni pa možda zato, ali nisam bas sigurna.
Moj je još na tome da ne želi. Digne ju, drži ju, ali histerizira.. Tj negoduje, ne voli
🙅♀️30, 🙋♂️29
Cure samo da javim da se moja upala smirila i crvenilo povuklo, temp vise nemam samo jos malo boli prema ruci.
Mislim da su me brza reakcija, kupus i beba na dojci spasili plus paracetamol da mi obara temp.
Sad osjetno imam vise mlijeka i nadam se uspostavi uskoro. Bebi smo prestali davat formulu(davali smo jedsn obrok dnevno) jer sada ima i vise nego dovoljno u sikama.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Cure, stigao mi je pat par i oduševljena saam!!!
Sve mi je super…znaaci krece navala na pat pat…i da ja sam uzimala vece velicine…ali Rita je velika i tako i tako sve marke nosi vecu velicinu…
Kakav je materijal, htjela sam za Božić uzeti nam nešto
Ovo sto sam uzela kao neku trenerkicu…gornji dio je 95% pamuk i 5% spandex…
A donji kao tajce je 95% poliester i 5% spandex…
Ugl jako ugodno pod rukom…nisam uopce gledala u opisu jel pisalo to za materijal…
Ugl taj donji dio je ajmo reci tanji…
Ali i platila sam samo 5 dolara…
Jaknica jesenska super…i ovaj kao kombinezon zimski medo odjelce je super…s tim da sam uzela velicinu 9-12 mj i mogu reci da joj nije bas preveliko 🤣 samo rukavi…
Za koliko vremena ti je stiglo?
Za 12 dana od kada sam dobila mail da su poslali...14 dana od kad sam narucila...
url=https://lilypie.com]
Cure samo da javim da se moja upala smirila i crvenilo povuklo, temp vise nemam samo jos malo boli prema ruci.
Mislim da su me brza reakcija, kupus i beba na dojci spasili plus paracetamol da mi obara temp.
Sad osjetno imam vise mlijeka i nadam se uspostavi uskoro. Bebi smo prestali davat formulu(davali smo jedsn obrok dnevno) jer sada ima i vise nego dovoljno u sikama.
Supeeeer...odlicno!!
Odlicno. Beba najbolje moze izvuci. Cak ni izdajalica nemre ko bebac. Tako je meni bar rekla patronozna. Drago mi je da si bolje😁
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Cure, stigao mi je pat par i oduševljena saam!!!
Sve mi je super…znaaci krece navala na pat pat…i da ja sam uzimala vece velicine…ali Rita je velika i tako i tako sve marke nosi vecu velicinu…
Kakav je materijal, htjela sam za Božić uzeti nam nešto
Ovo sto sam uzela kao neku trenerkicu…gornji dio je 95% pamuk i 5% spandex…
A donji kao tajce je 95% poliester i 5% spandex…
Ugl jako ugodno pod rukom…nisam uopce gledala u opisu jel pisalo to za materijal…
Ugl taj donji dio je ajmo reci tanji…
Ali i platila sam samo 5 dolara…
Jaknica jesenska super…i ovaj kao kombinezon zimski medo odjelce je super…s tim da sam uzela velicinu 9-12 mj i mogu reci da joj nije bas preveliko 🤣 samo rukavi…
Za koliko vremena ti je stiglo?
Za 12 dana od kada sam dobila mail da su poslali…14 dana od kad sam narucila…
Kako ti se cini sa velicinama. Moja je bas dugacka pa bi uzela od 3do6 mj
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Chian jesi placala kakvu carinu ili sl za patpat?
Tia, Magdalena... Pridruzujem se štrajku, danas 3. dan, zeli cicati jedino preko noci i preko dana ako ga dobijem na prevaru kada se probudi pa ne zna jos di je. Evo maloprije place, nervoza, ne znam vise koju pozu isprobati, na kraju popustim i složim mu AD - osmijeh od uha do uha. Sta reci 🤯🙆🤷
It's a boy! 💙
Ajme cure kod nas stanje užas. Iris doslovno ne jede ništa, ne sisa, neće ništa ništa. Izgubila je 100 gr 😭😭😭
Neće sisu, neće na kašikicu, neće AD, ma ništa baš.
Pelene su skoro pa suve, a ja sam očajna.
Nosić začepljen, malo kašlje, temperaturu nema.
Inače je vesela beba i smije se kad ne spava, stvarno na njoj se ne bi reklo da joj nešto fali.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Negativ mislim da bi mu pomogla druga formula sa manje laktoze, ove comfort formule koje su usmjerene na probavu. Držim fige da nakon prelaska problem bude riješen. Ako i ne bude kakao češće bar će ga grčit manje.
Bojana uh, uh ne bi ti bila u koži, jako mi je žao za takvu situaciju. Vjerujem da si pokušala sve moguće i nemoguće. Prati ju, pa ako treba i infuzija nek bude al nek ostane na tome. Nadam se da neće do toga doć. Samo dok čitam sam se snervala. Drži se...probaj na špricu ako već nisi (ona od sirupa npr.) Teško je njoj sisat za začepljenim nosićem jer onda ne može disati. Drži se, mislim na tebe!
Sortiraj odgovore
Najstariji