Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matea1989
    13. Listopad 2021. 08:06

Muž - moj se stvarno trudi iako me x puta naljuti... Ali eto za godišnjicu mi je poklonio masažu u salonu i natjerao me da odmah idem, jučer me uputio da si idem naći haljinu za svadbu, i tako više puta,  i spremi on po kući i nekad vikendom ručak...ali kad se ja vratim doma s tih izleta ispadne nekako uvik da je mala bila ajme ( plakala, nije tila spavat itd...) A mislim da on malo dramatizira oko toga pa mene to izbaci iz takta... eto, ali da se trudi je i mala voli bit s njim jer se on stalno oko nje ludira 😆

Rio
    13. Listopad 2021. 10:25

Bokic!!! 
    Pozdrav cure moje, evo i mene..napokon se Ante i ja pridružujemo našoj temici! 🥰 nadam se da ste sve dobro, kao i vaše bebice i veselim se piskaranju… 
    https://ibb.co/4YjbPVJ Evo vam jedan osmijeh 🤎

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

chiAn
    13. Listopad 2021. 11:47

Pat pat kad se klikne na veličinu onda ispod izbaci mjere pa sam se time vodila...
    Medo odjelce sam naručila 9-12mj i po duzini joj je mrvicu samo veliko...hmm 🤔
    I trenerku sam narucila 9-12 mj i ona je velika...ali isto ne pretjerano...
    Carinu nisam nikakvu platila...

Ovulacija i ja mislim da sam prošli tjedan imala ovulaciju...i taj tjedan 2 puta se nismo baš pazili...i sad sam si ufilmala da sam trudna 🤣🤣
    Boli me stomak stalno kao da ću dobiti i imam iscjedak, a nikako...al dobro...pricekat cu jos tjedan dana pa praviti test 🙈🙊🤦🏼‍♀️

url=https://lilypie.com]

Mallla
    13. Listopad 2021. 12:28

chiAn

Pat pat kad se klikne na veličinu onda ispod izbaci mjere pa sam se time vodila…
    Medo odjelce sam naručila 9-12mj i po duzini joj je mrvicu samo veliko…hmm 🤔
    I trenerku sam narucila 9-12 mj i ona je velika…ali isto ne pretjerano…
    Carinu nisam nikakvu platila…

Ovulacija i ja mislim da sam prošli tjedan imala ovulaciju…i taj tjedan 2 puta se nismo baš pazili…i sad sam si ufilmala da sam trudna 🤣🤣
    Boli me stomak stalno kao da ću dobiti i imam iscjedak, a nikako…al dobro…pricekat cu jos tjedan dana pa praviti test 🙈🙊🤦🏼‍♀️

🙉🙈 Sretno!

mara5
    13. Listopad 2021. 13:00

Rio

Bokic!!!
    Pozdrav cure moje, evo i mene..napokon se Ante i ja pridružujemo našoj temici! 🥰 nadam se da ste sve dobro, kao i vaše bebice i veselim se piskaranju…
    https://ibb.co/4YjbPVJEvo vam jedan osmijeh 🤎

Bookic!!
    Ne znam iz kojeg razloga ali jutros razmišljam kak nekih forumašica nema i prvo pomislim Rio se nije javljala dugo 😂  kako sam te samo namirisala 😛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    13. Listopad 2021. 13:26

Antiša nam je preslatki, nek si ti nama Rio došla!
    Još kad bi nam se javile Lucky, Bela, Amber i druge cure, samo da znamo da su sve dobro!

Supergirl
    13. Listopad 2021. 14:55

Obavili smo kontrolni pregled kod fizijatra, dobili smo pohvale za vježbanje jer se rezultati vide 💪💪 nisam mogla vjerovati. Dobili smo savjete za daljnje vježbe kod kuće i kontrola za mjesec dana opet, pošto je ovo period kad će svašta novoga biti u motorici pa da popratimo da je dalje sve u redu. Znači, koliko je doma znao zezati, toliko je doktorici pokazao sve što zna 😁

Lolipop
    13. Listopad 2021. 15:23

Supergirl kakve ste sve vježbe trebali raditi? Da i mi malo pojačamo jer svakim danom sve vise otpora pruža za osnovne stvari (trbuh, vježbanje rukama, nogama Itd)

Pitanje - mi smo samo na MM i s obzirom da ja nigdje ne mogu otići bez njega htjela bi uvesti bočicu barem da se prosecem i dođem k sebi. Imamo dr:Browns, ali očito mu ne odgovara. Koje vi bočice koristite i kako ste zadovoljne? 

Hedwig.Z
    13. Listopad 2021. 15:25

Chian- super za patpat, i ja ću sad naručiti za Božić 🙊🥰 i sretno sa testom 🙈
    SnaB- i ja imam taj iscjedak, žuto zelen, ali nije toliko obilan da stavljam uložak, ujutro je samo obilniji. I još uvijek nisam dobila.
    Cure, kako stojite vi sa odnosima? Ja želju nemam ali baš baš nikakvu. Ja ne znam šta je meni. Je to normalno? Ništa me ne boli, nisam bila ni sivana ni ništa, imala samo hemeroide pred mjesec i pol, ali želje niotkud 🙄
    Kad spominjete muževe..ma bolje da niti ne pričam, kod svih isto! 🙄🙄
    Bojana-uff, umjesto da uživaš doma, baš vas je uhvatilo 😥

Hedwig.Z
    13. Listopad 2021. 15:27

Lolipop

Supergirl kakve ste sve vježbe trebali raditi? Da i mi malo pojačamo jer svakim danom sve vise otpora pruža za osnovne stvari (trbuh, vježbanje rukama, nogama Itd)

Pitanje - mi smo samo na MM i s obzirom da ja nigdje ne mogu otići bez njega htjela bi uvesti bočicu barem da se prosecem i dođem k sebi. Imamo dr:Browns, ali očito mu ne odgovara. Koje vi bočice koristite i kako ste zadovoljne?

Lolipop

Bočica - dr Browns široko grlo, ona staklena. Nama je odlična. Evo kombiniramo već skoro 4mj 🥳 uz nju mislim da još preporučaju Mam sa duplim dnom i Tomy Teppee sa sporim otpustom

Ja se često sjetim Mirjam. Mislim da ona nije niti pisala na ovoj temi. Nadam se da su dobro svi ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.