Tweetyca hahah aime, istoooo...umjesto da odmorim ja onda pocenm nešto po stanu 🙈
.
Nego žene koje ste tu negdje kao mi period poslije poroda..hel još uvijek imate iscjedak? Meni je krvarenje prestalo 8tjedana nakon, ali i dalje imam zuckasti/zelnkasti iscjedak...i nekad me boli dola rana, pogotovo kad malog dugo nosam (kao pritisak je bol)
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bojana drago mi je da je mala nesto jela i da nastavi tako 🤞 kazem ti ja kise je kod nas mada gledam po prognozi da ce prestati malo ovih dana - nadam se i ja :)
Tweetyca mala od kolegice je 10tak dana mladja od moje bebe.
Muz mislim da dosta zena imaju tih problema i te ljubomore sto oni mogu izaci normalno, npr moj svaki vikend izadje a drugovima na kafu a ja ljubomorna nikog od svojih prijateljica ne vidjam 😂
Dojenje znam da bi ona trebala to navlacit j ja nju pustim par sati da se muci, maloprije se i uspavala ali eto nje budi se gladna kroz 10 min, ne moze da spava ako ne jede, na kraju popustim i dam joj ad. Rode, jel ih mogu zvat ako sam iz bosne?
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Ana.b zaboravila sam tebi odgovoriti. I ja jos uvijek imam iscjedak i nosim ulozak makar dnevni i bas je takav zuckast. Kod mene su su sutra tacno 2mj. I ja koristim sab simplex
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Ana.b zaboravila sam tebi odgovoriti. I ja jos uvijek imam iscjedak i nosim ulozak makar dnevni i bas je takav zuckast. Kod mene su su sutra tacno 2mj. I ja koristim sab simplex
I da kolicniski nije puno, ali nije ni malo da se može bez uloska...pa su mi dopizdili ulosci više 🙄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Uh kad se sjetim, taj prvi pregled je i mene užasno bolio..čak se i rana raskrvarila poslije pregleda...ali meni je bilo 6tjedana poslije poroda prvi pregled
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sassy - nisam mozda najbolja referenca sto se tice dojenja, ali meni je jedino pomogla izdajalice da navucem mlijeka. Znaci prva 3 tjedna njezina zivota sam ju samo dojila i ona nije dobivala uopce na tezini (dojila sam ju iskljucivo na zahtjev), nakon toga je slijedilo mjesec dana borbe s dojenjem gdje bi ju stavljala sto cesce i duze na sisu uz ad da pocne dobivati konacno na tezini, ali uvijek prvo sisa pa onda ad, sredinom 9 mjeseca sam kupila prvo rucnu izdajalicu koja je malo pomogla sto se tice kolicine, a sad sam se doslovno preporodila s polovnom elektricnom, bas se osjetno mlijeko povecalo, ali se bas trudim izdajati minimalno 8-10 puta, cak mi je i “pokvarena” sisa proradila. Kod mene mlijeko ide jako sporo i valjda bi se malena umorila dok bi ih skroz ispraznila tako da ih valjda nije nikad ispraznila do kraja da bi se povecala potraznja.
Ja dežuram i hranim u snu 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ ono pa nek uzme makar malo 🙏🙏
Ja sam ovaj put imala kratko krvarenje, ali je menstruacija stigla ubrzo, 30.08. pa opet 18.09. i bila je oba puta neka oskudna, par dana bukvalno samo za dnevni uložak, da bi dobila sad u nedjelju i to mogu reći pravu menstruaciju. Pa sam i sa tim povezivala njeno "nejelo", al šta znam, do sad nije nikad skroz odbijala nego "samo negodovala".
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana - drži se... nadam se da će što prije postati bolje, da barem jede pa se lakše sa svim ostalim i nositi.
Ana.b - ja upravo imam drugi ciklus već a tu smo negdje nas dvije... Meni ne školskih 6 tjedana trajalo sve i onda cca 4 tjedna mira i menga...
Bojana sad kad kažeš dobila, eto odgovora. Uz začepljen nosić, menga to ti je to. Mlijeka bude manje tj. Otpust je sporiji, izmjeni okus i stigao razlog za odbijanje. Suoer što hoće u snu i bilo koliko. Dobro je da jede makar malo. Bit će to dobro! Nadam se da vam je noć dobro prošla.
Tweety nadam se da je i vama prošlo mirno!
url=https://lilypie.com]
A muž, neću pisat o njemu jer ću se na uranku naljutit 😄🤣 A samo ću reć da mi je malo njegove nonšalantnosti spasila bi se!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji