Sassy i moj je puno plakao i tek sad s 2 mjeseca mogu reci da manje place, a place manje jer ga sad interesira i baby gym i ostale stvari pa se zaigra i zaboravi na plakanje. Vjerujem da će i kod vas biti tako. I da, plakao je jer je imao jake grčeve, a evo sad mogu reci da se smiruju i nema vise onog užasnog bolnog placa.
Izvijanje - moj se izvija kad treba podrignuti ili bljucnuti jer mu smeta u grlu (često izbacuje kiselinu pa smo čak ba refluks sumnjali). Ali svakako je dobro provjeriti jer bolje krenuti vježbati čim prije jer se to sve brzo sredi.
Bas zato me zanima da li i vi imate redovne preglede sa 2 mjeseca pa tek sa 4? Fali mi nešto između s obzirom da se sa 3 mjeseca može najviše primjetiti hipo/hipertonus. Malo me brine da smo 2 mjeseca bez pregleda.
Cure dal vase bebice sline? Tia je pocela jako.
Sad mi spava po cijele noci od ponoci do pol 7,onda ju ipak budim da papa.
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Sassy drži se, mogu misliti kakav si šok i strah doživjela. Sreća pa je sve ok. I da, i moja je plakala jedno vrijeme stalno, govorila sam da djetetu sigurno nešto fali, ali prošlo je. Sad kako raste sve je bolja i zanimaju je stvari okolo, zaigra se i tako.
Ja čekam konsultacije kod ginekologa, umalo sam promašila termin, mislila da je sutra, a ne danas.
Sreća pa sam pogledala mail da provjerim 🤷🏼♀️
Mateja moja Iris slini toliko da je moram presvlačiti stalno jer sve bude mokro, baš baš slini.
Lolipop kod nas je pregled bio sa mjesec, pa je idući sa 3 mjeseca, sa 2 nismo imali.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Mallla sigurno je nekakav skok u pitanju!
Bojana - sve tri na depilaciju?!? Ammm 😅😅
Pa da 🤣🤣🤣 svuda zajedno 🤷🏼♀️
Girls squad 💪
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sassy - zaboravila sam prije napisati.. Joojj užasno iskustvo i nadam se da se više nikad neće ponoviti. I drago mi je da si bolje. Polako će sve doći na svoje. 🤞
Lollipop - mi smo imali sa 1mjesec, pa sa 3 kad je trebalo biti cijepljenje, ali je doktorica odgodila jer je primjetila mali hipertonus u ručicama. Sad vježbamo svaki dan i stvarno se vidi napredak u 10dana.
Mateja - i Z dosta slini. 😊 Počela je prije nekih 3 tjedna, baš puno stavljati rukice u usta i sliniti.
Mallla sigurno je nekakav skok u pitanju!
Bojana - sve tri na depilaciju?!? Ammm 😅😅
Pa da 🤣🤣🤣 svuda zajedno 🤷🏼♀️
Girls squad 💪
Sassy - zaboravila sam prije napisati.. Joojj užasno iskustvo i nadam se da se više nikad neće ponoviti. I drago mi je da si bolje. Polako će sve doći na svoje. 🤞
Lollipop - mi smo imali sa 1mjesec, pa sa 3 kad je trebalo biti cijepljenje, ali je doktorica odgodila jer je primjetila mali hipertonus u ručicama. Sad vježbamo svaki dan i stvarno se vidi napredak u 10dana.
Mateja - i Z dosta slini. 😊 Počela je prije nekih 3 tjedna, baš puno stavljati rukice u usta i sliniti.
Ona je pocela sad sa 2 mj. Nije tako da je sva mokra,al slini. Rukice samo stavlja usta kada je gladna. Misla sam dal neko zna zasto jel to povezano sa zubicima ili sto. Mi idemo vadit krv u srijedu i u cetvrtak pregled i cjepljenjee.
Jesu vam bebice temperaturu imale ili ih je boljela nogica? Tog me jedino strah.
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Zoe je preslatka ❤
Pregledi - prije je bilo 1,2,4,6,12 mj sad ne znam kako je jer smo mi mjenjali ped pa smo sad imali 1,2,3mj.
Bojana podrzavam ne zamaranje jedenjem i gramima. A ti si žena zmaj...i depilaciju s njima odradila.
Izvijanje - pokazatelj hipertonusa tj mišića koji su krući pa ih je dobro opuštati. Ako nije konstantno i pretjerano nije frka.al imaju vjezbice koje to brzo poprave. Često hiper djeca brže sjednu, propužu, prohodaju. Hana je bila granični hiper i tu baby handling dosta pomaže. Ako se izvija tako da leđa idu u luk rade se vježbice da glavu savijate prema stopalima preko trbuha, okret ta djeca rade tako da glavnu riječ vodi glava, a vi s njima radite tako da prvo ide noga a ne glava i tako kad im se pokaže pravilno brzo se sve ispravi. Možete istražiti vježbe po Bobathu i po Vojti . Podržavam pregled neuropedijatra jer boljr je brigama dati ime nego brinuti u krug a ne znati točno o čemu!
url=https://lilypie.com]
Slinjenje normalna faza...bebe svijet otkrivaju preko usta, a žlijezde slinovnice oki 2-3mj jače rade...počinju se trpati šakice i kada nisu gladni. Isto se formiraju desni pa može to žuljanje i nemir biti izraženiji...uglavnom to je normalam ja isto imam bebu balavicu 🤣
Sassy drago mi je da sinbolje inda oporavak ide bolje
Slinjenje normalna faza…bebe svijet otkrivaju preko usta, a žlijezde slinovnice oki 2-3mj jače rade…počinju se trpati šakice i kada nisu gladni. Isto se formiraju desni pa može to žuljanje i nemir biti izraženiji…uglavnom to je normalam ja isto imam bebu balavicu 🤣
Hvalaa ti, ipak tu ima iskusnih mama koje ste to proslee 😁
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Sortiraj odgovore
Najstariji