Tweetyca vidiš kako Mila ide opušteno na ispit 😄 Gledam taj prcasti nosic, ma preslatka je i ona i njen slonić ❤ čekamo izvjesce s pregleda 😘
Celuloza ja nemam iskustva s ranicama al citala sam svasta, od multimam kompresa, do slobode bradavicma na zraku, kazu da to pomaze!
Ana.b. ma bit ce vam super samima znate da ste sami i to je sve, nemas ocekivanja, ovako kad su muzevi doma onda ima ocekivanja al brate i razocqrenja. Ja sam na svog vec dva dana bas bas ljuta. Sad on ima prehladu i jadan umire a ja bi trebala bit i medicinska sestra njemu...kako da ne oladi stari!
Nego necu natrpavat temu ljutnjom prem njemu , samo danas ce imat govor.
Ovo što kažeš za grame da slažem se to što govoriš glas je razuma i da isto mislim za Tea i za Saru da su to takva djeca i da ce tek s konkretnom hranom imat mozda i konkretnije grame. Zdravi su i to je najbitnije! Ljuti me sto sve bebe i djeca moraju bit debeli a onda odjednom s 15 moraju bit mršavi (da se razumjemo ovo je kako vidim poruke koje nam se šalju) ne kažem da beba koja dobiva 1kg je debela jer nije al kad ti neko kaže beba ti mora dobit više od 500 g onda ti je 1kg nemoguca misija. A onda sam tu problem ja "žena od rješenja, tvrdoglava ko magare" nema da cu ja rec pricajte vi i radit po svom nego cu okrenut nebo i zemlju da udovoljim svima pa i tablici. Čini se da sam nabrijana danas 😄🤣 ne zamjerite!
Čitam ovo za soju, ma wtf da soja, nemoj ti ni davat kad vidis da ne pase nisi poludila.
Aurelio je divan bucko bas divan!
A ja kapu skidam svim zenama s poteskocama u dojenju a koje cine sve da dojenje opstane. Ja evo nemam volje toliko oko toga turpijat i gubit energiju u vremenu kad se mogu posvetit s curama i jednostavno ponekad smutiti AD. Prvi put mi je dojenje islo glatko svih 11mj i bilo je cist dobro iskustvo, sad je postalo cupavo i ja polovicno odustjem, neka nas na kombinaciji pa dok ide. Mentalno zdravlje mi je ipak vaznije od dojenja!
url=https://lilypie.com]
Jooojjjj, slatkih bebica 😍😍
Mi bile kod pedijatara, Z ima 63cm, 6400g. Ali nismo obavile cijepljenje. Doktorica je reka da joj se čini malo ukočena u predjelu od lakta do ramena (nije rasirila ruke kad joj je radila pregled). Pa nam je pokazala vježbice koje moramo raditi i malo masaže rukica te idemo na cijepljenje za mjesec i pol. Iako ju sad promatram, igra se u baby gymu i nema stalno zgrcene, poseže za igračkama i širi ruke. Možda je tamo bila malo ukočenija, bila je gola, možda joj je bilo malo friško. Ali dobro, nema veze sve je to normalno. Možda i bolje za cijepljenje, imati će više imuniteta do tad.
Vitamin D - nastavljamo sa dvije kapi dnevno Olevit.
Joojj moram vam ovo pokazati. 🥰
Prva slika je Z na dan kad smo došle doma iz bolnice, a druga prošli tjedan. Slikati ću ju opet sutra da imam za usporedbu jer Cocoon madrac nam uskoro više neće biti dobar. Tu se najljepše vidi razlika 🥰
https://ibb.co/bNM5DFG
Vidim da i vi imate Cacoon madrac, moj mali ga baš obožava :) Nego ja njega ne vežem bar ne još dok se nije krenuo okretat. Nadam se da nisam baš puno pogriješila haha. Baš ti je slatka curka, tak je lijepo narasla 🥰
Daaa, i Z ga obožava. 😁 I kad je bila malena kad je imala poteškoća sa kakanjem, samo bi ju stavila u Cocoon i obavila bi u roku 5min. Vjv joj je pasalo jer su nogice povišene. Ali frajerica se od jučer diže kad je u njemu, diže glavicu i trup. Tako da cemo ga još kratko koristiti. Ali stvarno je super, mi smo oduševljeni.
Mislim da nema veze što ga ne vezes, to je za sigurnost, ali Z nikad do jučer nije mrdala iz njega, zapravo je nemoguće da se prevrnu ili nešto. I navodno pojas pomaže kod grčića.
Preslatke su vam bebice! Sad kad gledam, stvarno rastu kao gljive!😀 Samo neka su one nama zdrave, ostalo lako.
Veronika je bolesna, prehlađena. Pokupila je od Magdalene, a ionako je to vrijeme čudno, tako da nije ništa neobično. Počeo se prvo nos čuti, a sinoć je počela kihati, a po noći je i kašljala, valjda joj se cijedi u grlo... Temperature nema. Usisavam nos, stavljam fiziološku, inhaliram, no taj kašalj me brine, pa ćemo danas zvati i ići na pedijatriju... Znam da je kod njih malo potrebno da se zakomplicira i zato sam bas u strahu. Jadna moja bubica, u 2.5 mjeseca, ovo je već 2. Puta da je bolesna..
👨👩👧👧👭
Lulu bravo za nasu veliku Z, odlicna je! Bravo cure. Nego mislim da je zgrcila ruke jer joj je bilo hladno tako i Sara zgrci kad je presvlacim. Al dobro nece nigdje pobjec cjepivo.
Tweetyca bravo i za Milu odlicno napreduje! Vidis kako je ona ispit odradila. Kakve kuglice ima? Ima i Sara kuglicu na donjim desnima isto planim pitat pedijatricu a po internetu sam zakljucila da su to epstajnovi biseri!?
Ajme Magdalena suosjecam, mrva mala kupi sad sve sto god tko donese. Drzize se i definitibno bolje da je pracena jer mali su oni. Bolje kontrolirst.
url=https://lilypie.com]
Joojj moram vam ovo pokazati. 🥰
Prva slika je Z na dan kad smo došle doma iz bolnice, a druga prošli tjedan. Slikati ću ju opet sutra da imam za usporedbu jer Cocoon madrac nam uskoro više neće biti dobar. Tu se najljepše vidi razlika 🥰
https://ibb.co/bNM5DFG
Vidim da i vi imate Cacoon madrac, moj mali ga baš obožava :) Nego ja njega ne vežem bar ne još dok se nije krenuo okretat. Nadam se da nisam baš puno pogriješila haha. Baš ti je slatka curka, tak je lijepo narasla 🥰
Daaa, i Z ga obožava. 😁 I kad je bila malena kad je imala poteškoća sa kakanjem, samo bi ju stavila u Cocoon i obavila bi u roku 5min. Vjv joj je pasalo jer su nogice povišene. Ali frajerica se od jučer diže kad je u njemu, diže glavicu i trup. Tako da cemo ga još kratko koristiti. Ali stvarno je super, mi smo oduševljeni.
Mislim da nema veze što ga ne vezes, to je za sigurnost, ali Z nikad do jučer nije mrdala iz njega, zapravo je nemoguće da se prevrnu ili nešto. I navodno pojas pomaže kod grčića.
Super thx na info za to za grčiće, nisam znala. E da i njemu pomaže za kakanje to kad su noge uzdignute. Stvarno bi svakom preporučila madrac. Je da se brzo preraste ali oni uživaju 😁
E curke mi obavili UZV kukova, Iris se drečila naravno 🤣🤣🤣. Kaže dr kukovi odlični, široki, ne treba više široko povijanje. A ja je nijednom nisam široko povila, a ni vježbice nismo nešto radile. Tako da je super 😄
Držite se Magdalena i bravo za preglede cure ❤️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Super za preglede cure 😊
Joj pa zar nemaju onu kao grijalicu iznad prematalice? Ali ako što mallla kaze neće pobjeći cjepivo.
Mi sutra imamo i točno me strah 😅 sta savjetujete? Da stavim obloge prije i poslije cijepljenja ili je dovoljno poslije?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Da, cocoon je zakon. Sad sam ga dobila na posudbu. Ako u kojem slučaju ne budem dobila za drugu bebu, kupujem ga definitivno.
Ma kad malo razmišljam za rukice, stvarno ih često drži kod glavice kad se vozi u kolicima. Sake joj tako budu hladne i koliko god ja njoj spušta ruke, stalno ih vraća. Taoo da moguće da stvarno. Ma dobro, sad ćemo raditi vježbice i masaže pa će biti super. 😊
AnaB - ja sam kupila danas Frescopad obloge koji se stavljaju na ubod, djeluju 8h, hladi. Kutija 4kom dođe 27kn.
Tweetyca- super!! 🥳
Bojana - tako i meni ortoped rekao da ne treba drugo široko povijanje, a ja sam joj ga stavljala mozda 2 tjedna, prevruce je bilo.
Što se tiče ruka svinutih u laktu, Veronika ih uvijek tako drži kod presvlačenja, kad joj je nelagodno valjda...
Mi smo cijepljenje obavili prošli ponedjeljak, ja sam joj morala staviti i čepić uvečer, jer je jako plakala. Prvi dan je bilo crvenilo nakon uboda na obje noge, drugi dan je sve nestalo. U apoteci nije bilo Frescopada, pa sam stavila hladni oblog, ali ona je na njega još više plakala.
UZV kukova- i Veronika se tako drečila kod pregleda da mi je bilo sve neugodno. Čak je i doktorica rekla da je glasna😅 S kukovima je sve u redu, nismo široko povijali, samo vježbe radile svaki dan.
Popodne idemo kod pedijatra na pregled, pa vam se javim!
I dalje kiše i kašlje, temperaturu nema i po očima joj se vidi da je prehlađena...
👨👩👧👧👭
Sortiraj odgovore
Najstariji