Mallla, drago mi je da si sada "na zelenoj grani" sa dojenjem i hranjenjem 👍 curka raste to je najbitnije 😊💪
It's a boy! 💙
Danas su nam 2 mjesecaaaaa kako vrijeme leti! https://ibb.co/3z6t0LX 🥱🥱😂
Ajme 😍😍😍😍 presladak
🙅♀️30, 🙋♂️29
Znači nahranila ga oko pol 11, inače ne jede tako kasno ali jučer je bio takav dan.. I ujutro me probudi bol u sisama, kao cigle su bile.. Trgnem se 6:40..skačem iz kreveta potežem malog za ruku da vidim jel reagira jel sve uredu 😂😂😂😂 ludih majki 😅 eto prijavljujem prespavanu noć. On nastavio spavati, a ja nisam mogla samo sam ležala i gledala ga 😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Bojana predivne curke, Iskra ti je prava ljepotica i već velika curica. Čini se po okicama i nosiću da će joj Iris biti slična 😍😍
🙅♀️30, 🙋♂️29
Danas su nam 2 mjesecaaaaa kako vrijeme leti! https://ibb.co/3z6t0LX 🥱🥱😂
Frajer i njegova 2 mjeseca 🥰🥰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Bojana. Uz toliko osmjeha na tvojim fotografijama, zbilja zaboraviš na sve nedaće.
Mallla bravo za napredak, samo jako 💪💪dalje, dok je i kod nje smiješak nema brige.
Nakon što ste jučer napisale da se i vama desi da ne planirano zaspete s bebom, ja se valjda dodatno opustila, pa smo sinoć tako zaspali od prvog noćnog podoja (01:20), oko pola pet budim se sva ukočena, vidim njega pored sebe, ja skoro u kinderbetu, a na aplikaciji piči da dojim već 3 sata🤦♀️. Ugasim aplikaciju, njega nahranim i nastavimo spavat. Bolje da vas nisam ništa pitala 😉😉
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Orhideja 🤣🤣🤣 nego jesi se ti nadojila ta 3 sata 😄🤣
MariLove divan je, divan...očarana sam njegovom kosicom i kako si ga ušminkala....❤
url=https://lilypie.com]
Predivne bebice, koje sam uspjela vidjeti jer je isteklo vrijeme za neke slikice!
Sve manje stizem biti aktivna, ali procitam sve zaostatke i kao da ste mi odgovorile na sva moja nanapisana pitanja i sumnje!
Mene pak budi svaki njen sum, osim ako sam bas prekrepana danima, a muza ne toliko, pa me on trenutno vec tjedan dana spasava da se ja oporavim od kiretaze tako sto on spava s njom i nosi mi ju za podoje. Inace sam ja cesce spavala s njom, a cesto smo se i mijenjali, kako koji dan ili sat po noci, danu, da se skrpamo sa snom.
Dojim sve vise i dajem sve manje formule, ali zato su podoji sve cesci, nekad i svakih 1 h. No, zadnja 2 dana zna odvaliti nocu i blok od 5 h.
Mia je jako dobra, ne place nikad, ja placem cesce od nje sto puta...redovito imam slom kada se isplacem od nakupljenog stresa, brige, umora, pa me onda preplavi osjecaj srece i zahvalnosti, sve to uz dobru mjuzu i pivu na terasi u zalazak sunca i onda sam opet snazna za narednih par dana. To mi je psihoterapija. Puno mi znaci sto imamo ovu grupicu jer se svi mi osjecamo nekad ko nemajke, a cinimo sve sto mozemo da nam bebice budu dobro. Zato me psihicki opusta kad citam o nemajkama - samo pisite! ❤
Naravno, ne bih ja bila ja da ne kompliciram oko dodataka vitamina - drago mi je sto ste pisale o vitaminu d. Mi nismo trebali uzimati jer je pila puno formule, a sada bi kao trebali poceti jer manje pije formule. Dr.je propisala Oleovit d3, 2 kapi na dan. To bi bilo onda 800 jedinica. Mene brine je li to previse s obzirom da ona i dalje popije i formule, a i tamo je d vitamin. A citala sam da bebama treba 400 jedinica dnevbo i da je vise od 1000 toksicno. Sto vi mislite o tome?
Orhideja 🤣🤣🤣 nego jesi se ti nadojila ta 3 sata 😄🤣
MariLove divan je, divan…očarana sam njegovom kosicom i kako si ga ušminkala….❤
Mislim da moram dodatno odspavat jer sam sinoć cijelu noć dojila🤣🤣🤣
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji